Μα δεν μιλάμε για ολόκληρη σεζόν… 1-2 μήνες θα μείνει μέχρι να λήξει το λοκ αουτ στο NBA… Η όποια προσπάθεια να έρθει δεν γίνεται για να πάρουμε πρωτάθλημα αλλά για να έχουμε καμιά ελπίδα παραπάνω να μπούμε ομίλους euroleague…
Πάντως για τον Πέτζα δεν το κόβω απίθανο να έρχεται ακόμα και τζάμπα που λέει ο λόγος. Μια χαρά προπόνηση θα κάνει όσο διαρκέσει το λοκ άουτ, θα είναι και στη Θεσσαλονίκη που έτσι κι αλλιώς είναι συνεχώς.
Οι λέξεις “σέρβος” και “τζάμπα” δεν μπορούν να μουν στην ίδια πρόταση…
Ότι και να τους δένει, όλοι έχουν έναν μόνιμο τραυματισμό… Οξεία πορτοφολίτηδα…
Αν δεν πληρωθούν για κανένα 2-3 μήνες όλοι τραυματίες…
α, οκ…αν είναι σαν βοήθεια απλά για την ευρωλιγκα κάτι γινεται…γιατί για ολόκληρη χρονιά . . .
Πλησιάζει λέει ο Λάζος;…και ο Ζήσης…πολύ μας πεδεύει το αφεντικό της Σιένα, που να μην μας είχαν αποκλείσει:):!:
Πέκοβιτς πίσω στην Παρτιζάν ε.
Εντυπωσιακή νίκη επί της Τουρκίας με 62-38!!
Οι Τούρκοι πάντως αν κρίνω και από τα άλλα φιλικά που έχουν δώσει η κάθονται και χάνουν επίτηδες για να ξεγελάσουν τους άλλους η μάλλον θα πάνε για διακοπές στην Λιθουανία.
Καλή άμυνα μεν αλλά οι 38 πόντοι παθητικό οφείλονται περισσότερο στην βαρεμάρα των Τούρκων.
Το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού πάντως ήταν δυσφήμηση του αθλήματος, το επιμέρους σκορ ήταν 18-13 :? στην τελευταία περίοδο (που μπήκε και ο Τούρκογλου μέσα) οι Τούρκοι έβαλαν… 2 πόντους #-o
Πρόβλημα μεγάλο το ριμπάουντ πάντως όποιος και αν είναι ο σεντερ.
Είδα ένα μεγάλο μέρος του ματς. Όπως τα λες. Πολύ καλή η Εθνική και πάλι. Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερο ανυπομονώ για το eurobasket.
Όσο για την Τουρκία, και να ήθελαν να κρύψουν κάποια πράγματα, αυτό το χάλι δε δικαιολογείται. Προφανώς λείπει ο Τάνιεβιτς πολύ.
Πωπω άντε να ξεκινήσει,μιλάμε έχω βγάλει το φτυάρι και περιμένω να θάψω ομολογώ!
Αλλά όχι εντάξει,θα δούμε
Ημίχρονο με τη Γερμανία και η ομάδα παίζει πάλι εξαιρετικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο Ευρωμπάσκετ, αλλά πιστεύω πως αυτή η εθνική έχει πολλά να δώσει στο μέλλον.
Λίγο πριν το ημίχρονο έγινε μια φάση με 3 γρήγορες πάσες που τελείωσε με κάρφωμα του Κουφού που προσκύνησα. Πω πω πω.
Καλά πάμε παρά τις ελείψεις…ωραία:):!:
πφ… όντως τεράστια φάση και γενικά πολύ όμορφο μπάσκετ στο ημίχρονο. Όλο και καλύτερη εικόνα έχουμε και ο Ζούρος τουλάχιστον στην προετοιμασία δείχνει να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Σλούκας φαίνεται έτοιμος πάντως να αναλάβει μεγάλους ρόλους στο παιχνίδι.
γιατί χάνουμε με τόσο μεγάλη διαφορά από την γερμανία?χάλια παίζουμε ή ο νοβότσκι δεν σταματιέται?
edit:
λάθος έτσι όπως το είδα γρήγορα στα σαιτ νόμιζα οτι εμείς χάνουμε.:p:p
Είσαι σίγουρος ότι βλέπεις το ίδιο ματς;
edit: OK
Ας μη νομίζουμε ότι επειδή κερδίζουμε αυτούς τους ξυλοκόπους(ο Νοβίτσκι βέβαια είναι εξαίρεση) με διαφορά ,γίναμε υπερομάδα.Αυτά τα ματς είναι μόνο για προπόνηση.Καλά αυτός ο Kaman είναι λέει σταρ του Nba;:lol::lol::lol::lol:
ο νοβίτσκι έχει παίξει σε όλο το μάτς?
Ο Kaman φέτος ήταν τραυματίας σε μεγάλο μέρος της χρονιάς, αλλά πέρυσι με 18,5 πόντους και 9,3 ριμπάουντ δεν τον έλεγες και φτωχό συγγενή
Όχι βέβαια,ποιος τα έλεγε αυτά;
Γαμώτο εγώ εξακολουθώ να μην πείθομαι 100%,τουλάχιστον όμως ξέρω ότι φέτος δεν θα δω το “σπλιτ άουτ την ώρα που είμαι φάτσα με το καλάθι”
πάντως απότι διαβάζω δείχνει να κάνει καλή δουλειά ο ζούρος.
Όντως ο Ζούρος την έχει δουλέψει καλά την ομάδα. Οι Γερμανοί δεν είναι και τόσο ξυλοκόποι πάντως. Στα φιλικά τα πήγαν γενικά καλά και χωρίς τους Ντιρκ και Κειμαν (που είναι πολύ καλός και ποιοτικός παίκτης).
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως δεν υπάρχει στην ομάδα παίκτης να αναλάβει το δύσκολο σουτ όταν το ματς και καίει. Τον ρόλο μάλλον θα τον αναλάβει ο Ζήσης που σήμερα έδειξε ένα πιο επιθετικό πρόσωπο και σηκωνόταν συχνά για σουτ. Αλλά έχει να πάρει τέτοιο ρόλο από τότε που έπαιζε στην Μπενετον. Τον πάω σαν παίκτη τουλάχιστον όπως ήταν στην ΑΕΚ και Μπενετόν αλλά από ΤΣΣΚΑ και μετά φοβάται και την σκιά του ενώ και το σουτ του γίνεται όλο και χειρότερο.
Το καλό είναι πως Καλάθης και Σλούκας είναι έτοιμοι να αναλάβουν τους ρόλους Παπαλουκά/Διαμαντίδη στην ομάδα αφού παίζουν όλο και καλύτερα και με άνεση. Αυτό σίγουρα ανοίγει χώρο αλλά και ενεργό ρόλο γα Βασιλειάδη και ίσως (αν και δύσκολο) στον Μπράμο.
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ευρωμπάσκετ πάντως.