χαρείτε μπασκετ ρε ζωα που κοιτάτε τοπ τεν μόνο απο nba
στις μπασκετοφατσες εχουμε ανωτερο επιπεδο… χριστε και παναγια, τι ειναι αυτοι οι αχρηστοι…
Πρέπει να έληξε 31-20…
“Μήλα” παίζουν ρε, μην ψαρωνετε
δεν ειχα ιδεα για αυτο το βιντεο…
τι κροσε ηταν αυτο ρε!!!
…αύριο ή την Πέμπτη παίζει ο Ολυμπιακός με Γαλατά;:):!:
Πέμπτη 10 παρά τέταρτο. Κάλυψη από Νετ.
σημερα βρηκε να παιζει η παναθα και στο νοβα γαμωτο που σερνεται η γαμημενη η συνδεση το φελεκι μου μεσα…
Δεν μπορώ να φανταστώ πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει χειρότερες τις 3 τελευταίες επιθέσεις του, ειδικά αυτή με το φάουλ του Ντορσει ήταν για άπειρα facepalm. Γενικά μάλλον ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά έκανε πολλά χαζά λάθη και έδινε πολλές ευκαιρίες στον Παο να μπαίνει στο παιχνίδι ξανά και ξανά. Ωραίο παιχνίδι πάντως.
Floydized είσαι εδώ; Νομίζω ότι διέκρινα το περυσινό trickάκι που συζητάγαμε με το shadow στην τελευταία περίοδο πάνω σε Σπανούλη
Όντως η άμυνα στον Σπανούλη ήταν πολύ καλή στην τέταρτη περίοδο δεν του έδωσαν το μις-ματς στα σκρην!
Θα τα πούμε αργότερα πιο αναλυτικά αν είναι,πάω να παίξω μπάσκετ τώρα:!:
Δε σας χάλασε!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Κορυφαία φάση του αγώνα για μένα το σβήσιμο των φώτων από το Μπατίστ στο τρίποντο του Πρίντεζη.
Κορυφαία ατάκα Χ""γεωργίου απόψε (στο τέλος της 1ης ή 2ης περιόδου): “οπωσδήποτε μένουν για τον Ολυμπιακό ακριβώς 8 δευτερόλεπτα τουλάχιστον”#-o
2η κορυφαία ατάκα Χ""γεωργίου απόψε (παραπονούμενος για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο σε τέτοια παιχνίδια): "η κόρη μου; Γιατί δε μπορεί να 'ρθει η κόρη μου στο γήπεδο…"Ένα δάκρυ κύλησε.
ολα τα καλάθια του τελικού σε βίντεο.
πάντως το πόσο εύκολα έχασε την διάφορα(η λεξη ρυθμός δεν πρέπει να τους λέει και πολλά) ο ολυμπιακος και πόσο λιγος φάνηκε στο τελος στην επίθεση, πρέπει να προβληματίσουν τον προπονητή του.
ο παναθηναϊκός,… είναι παναθηναϊκός.
*ο σπανουλης θύμισε τεοντοσιτς με μερικά εκτός ισορροπίας σουτ. dont do it
…και στην τελευταία φάση που ξεφωρτόθηκε την μπάλα τάχυστα, τι θύμησε ο Σαπνούλης:? :!:
Ποιος; ο Χεστούλης; :D:D:D:D:D:D
Πάντως δεν καταλαβαίνω τους φίλους Ολυμπιακούς που αρχίζουν και τα παίρνουν με τον Ίβκοβιτς. Με το υλικό που έχει μια χαρά τα πηγαίνει νομίζω. Ο Ολυμπιακός, αν εξαιρέσεις τους Ντόρσεϊ και Λο που ήρθαν πρόσφατα, είναι πολύ πιο δουλεμένη και οργανωμένη ομάδα φέτος.
οιταν εχεις διαφορα 9 ποντων και σου ροκανιζεται, παιρνεις ενα ταιμ αουτ ομως. η ακομα και στις τελευταιες επιθεσεις του, μετα απο εκεινο το ηλιθιο σουτ του πριντεζη, επρεπε να παρειε στω ενα ταιμ αουτ για το τελος.
MVP o Μπιλάκος χτες, να ναι καλά το παλικάρι και ακόμα πιο καλά ο Ντούντα που τον είχε μέσα μέχρι το τέλος και κλείδωσε την κούπα για πάρτη μας.
Πραγματικά κάθε φορά που ξεκινούσε επίθεση του Ολυμπιακού ο Σπαν ήταν εγγύηση ότι (και αυτή) η επίθεση θα πεταγόταν στα σκουπίδια και κάναμε τρελό χαβαλέ. “Μπίλαρε το χεις ρε, σκάτωσέ τα πάλι”, “Μπίλαρε ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα” και άλλα τέτοια ξεκαρδιστικά.
Αν μάλιστα ήταν σε καλύτερη μέρα ο Μήτσος πιστεύω ότι ο αγώνας δε θα έφτανε στην κόψη του ξυραφιού, γιατί κι εμείς ειδικά στο δ’ πετάξαμε κάμποσες επιθέσεις στον κάδο.
Μεγάλος, πολύ μεγάλος Σαρούνας.
Πάντως θα πρεπε να παρατηρήσουμε και ότι μετά το χτεσινό ματς, ΟΛΟΙ (εκτός απο το νεορομαντικό τρολ) συζητάμε τι έκανε καλά ο Ζοτς ή τι δεν έκαναν καλά Ντούντα, Σπανούλης, ποιος έπαιξε καλύτερα κτλ κτλ.
Ακόμα κι αν γίνεται καμιά νύξη για τη διαιτησία, ποτέ δε συνδυάζεται με αλλοίωση αποτελέσματος.
Αντιθέτως, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, φταίνε το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Βύντρα ενώ ήταν “ίδια φάση” με εκείνη του Αθανασιάδη, η αναβολή του πρωταθλήματος, οι επενδύσεις που πρέπει να προστατευτούν και η γραφικότητα του κυρ-σάββα.
Μια απλή παρατήρηση για τον τρόπο σκέψης μερικών.
Ε δεν είναι τυχαίο. Στο μπάσκετ π.χ. ποτέ δεν υπήρχαν 10 δημοσιογράφοι κάθε κυριακή να αναλύουν 50 φάσεις από κάθε αγώνα αν ήταν κάρτα αν ήταν φάουλ και δεν συμμαζεύεται. Για να μην μιλήσω και για τις ξεχωριστές εκπομπές που γίνονταν (δεν ξέρω αν συνεχίζουν να υπάρχουν) με ειδικούς διαιτησίας που αναλύουν τον κάθε αγώνα. Ποδόσφαιρο και διαιτησία έχουν γίνει ένα πλέον, σε αυτή τη χώρα κοινό DNA έχουν.
Ντάξει, σωστό αυτό, αλλά εγώ για το φόρουμ λέω που υποτίθεται είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι και δε μας αφορούν πρωτοσέλιδα σαν το σημερινό, νέο καραγκιοζιλίκι του Γαύρου κτλ.