Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ε όσο ανοιχτόμυαλος και αν είσαι όταν σε βομβαρδίζουν με την διαιτησία κάθε Κυριακή αδύνατον να μείνεις ανεπηρέαστος απλά δεν παίζει. Εδώ μέσα τώρα θεωρώ πως μερικοί το κάνουν και σαν άμυνα. Με το που θα γίνει μια αμφισβητούμενη φάση ξέρουν ότι αυτή η φάση γίνει το μεγαλύτερο θέμα του αγώνα άρα ακόμα και αν δεν είχαν σκοπό να κάτσουν να ασχοληθούν το κάνουν σχεδόν αναγκαστικά. Είναι αδύνατον να μείνεις αμέτοχος, ένας από τους πολλούς λόγους που δεν ασχολούμαι και τόσο με το ελληνικό πρωτάθλημα προσωπικά, δεν θέλω να αρχίσω να μιλάω και εγώ για πέτσινα πέναλτι και τα ρέστα.

ψιτ…εσείς του ολυμπιακού/παναθηναϊκού που μας ζαλίζεται για τις βολές.
αμα ήσασταν πανιωνιος σήμερα τι θα κάνατε??!

*πανιωνιος-περιστερι, βολές, 0-27 :expressionless:

Άμα ήμασταν πανιώνιος θα διναμε συγχαρητήρια για τα 19/38 τρίποντα.

:lol:
δεν το ειδα αυτό. έριξαν τόσα τριποντά?! και 50%?!
ίσως για αυτό δεν υπήρχαν βολές. δεν μπήκαν ποτέ μέσα

Crimson, στο “ζωγραφιστό” λέει ο κόσμος. Δεν θα χαλάσετε μια παράδοση ελληνικής περιγραφής μπάσκετ εσείς κύριε!!

Επίσης αν ήμασταν ΚΑΕ Ολυμπιακός ίσως και να ρίχναμε καμιά ματιά σε αυτόν τον Ντίμπλερ του Πανιωνίου να δούμε τι ψάρια πιάνει γενικώς.

ε συγγνώμη.
επίσης για τις βολές θα έλεγα, [B][I]στο μπάσκετ πότε μην λες πότε, το είδαμε και αυτό[/I][/B]
τι λες και εσυ Νίκο Λινάρδο??

Αν σκεφτεί κανείς ότι κατά μέσο όρο μια (της προκοπής) ομάδα επιχειρεί περίπου 20 τρίποντα ανά ματς (π.χ. στον τελικό Κυπέλλου εμείς 14 και ο γαύρος 22), ε με 38 επιθέσεις να καταλήγουν σε σουτ απ’ έξω, πώς να κερδίσουν φάουλ; Απλώνοντας τα πόδια;

Κλαίω

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα πεθάνω από τα γέλια ρεεεεεεεε ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ:lol::lol::lol3: :lol3: :lol2:

Ό-Λ-Α τα λεφτά αφού έχει καρφώσει και κάνει τις “αγριάδες” τραβώντας το στεφάνι…με τα πόδια στο έδαφος!!

Πωω μαλάκες τι ήταν αυτό:lol::lol:

:lol2::lol2::lol2:

…καλά έχω πέσει στο πάτωμα απ’τα γέλια:lol3::lol3:…φοβερός ο τύπος:lol::lol::):!:

:lol::lol:
πλακα εχει και πως τον κοιταγε αυτος που προσπαθουσε να τον μαρκαρει

δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει, αλλα πραγματικα απιστευτος…

[SPOILER]8O8O8O[/SPOILER]

γαματο!!!
μια ερωτηση:
τι εγινε μετα αυτος ο παιχτης?πηγε ΝΒΑ?

…και γαμώ τα καρφώματα…όπου νά’ναι θα το κάνει και ο Παπανικολάου και θα μας τρελάνει:):!:

ναι να μην φαει πες του, εχει γλαροσουπα… :lol:

The longest slam dunk

κι αυτο ειναι τρελο που εκανε αυτος

[πίσω στο δημοτικό] ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΞΕΡΕΙ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ [/πίσω στο δημοτικό]

θα το εκανες εσυ αυτο?
εγω οχι,αν εσκαγα με το κεφαλι στην μπασκετα?
αυτος ειναι βλακας