Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

περιμενα καλυτερο παιχνιδι
και τριτο τον Κολοσσο επειδη ηταν η εκπληξη της χρονιας για μενα

…κιεγώ το ίδιο:):!:

Ένα 16-0 σερί στην 3 περίοδο και πάπαλα. Ο Παο έπαιξε σοβαρό μπάσκετ για 5-6 λεπτά και πήρε το ματς. Από την άλλη όμως πολλά τα λάθη, πάρα πολλά. Και εντάξει Μάτζαρης και Σλούκας που ειδικά ο δεύτερος ήταν κακός σήμερα αλλά οι αντιδράσεις του Σπανούλη πολλές φορές στην επίθεση είναι τραγικές για παίκτη τέτοιου επιπέδου. Δεν είναι μόνο η τελευταία επίθεση που πήρε, σε όλο τον αγώνα ήταν κακός. Έλειψε σήμερα ο Λο.

Από την άλλη Διαμαντίδης και Σαρας έδειξαν πως είναι παίκτες μεγάλων παιχνιδιών και αυτή που έκαναν την διαφορά σήμερα απέναντι σε Ματζαρη και Σπανούλη. Ειδικά ο πρώτος μετά την μέτρια για να μην πω και κακή παρουσία στο φ-4 φαίνεται να είναι από τους παίκτες του Παο που το θέλουν περισσότερο. Καλάθης σχεδόν αρνητικός μέχρι τώρα.

Πάντως όπως και να καταλήξει η σειρά ο Παο χρειάζεται extreme make over.

Eγώ δεν το βλέπω έτσι,δλδ έκανε ένα σερι ο ΠΑΟ και άντε γεια.Έχασε την διαφορά στο τσακ μπαμ χωρις ο Ολυμπιακός απαραιτήτως να βγάλει κάτι σπουδαίο επιθετικά.

Αυτό που έχει ο ΠΑΟ είναι η εμπειρία σίγουρα.Από την άλλη δεν έχει την ενέργεια του ΟΣΦΠ.
Kόλλημα του Ντούντα να μην στέλνει χαμηλά βοήθειες και έτσι ειχαμε συνέχεια μις ματς και ο ΠΑΟ έπαιρνε πανεύκολα φάουλ,κόλλημα και ο Ζοτς να θέλει να έχει τον Μπατιστ μεσα στο πρωτο μισό.

Αν μία ομάδα δείχνει ότι μπορεί το break είναι ο Ολυμπιακός και αφού γύρισε από τέτοια διαφορά μέσα στο ΟΑΚΑ σήμερα και έχασε στην ουσία το ματς μέσα από τα χέρια του,σημαίνει πως μπορεί να τα καταφέρει στο τέταρτο ματς.

Ο ΠΑΟ είχε το ξέσπασμα αλλά δεν πείθει πως μπορεί να επενδύσει πάνω σε αυτό.Βέβαια δεν γίνεται να μην πιστεύεις οτι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει ζημιές.

Πλέον νομίζω πως και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά και αυτό σημαίνει πως τα ματς θα έχουν μία πιο φυσική ροή.

Το είπα και σε φίλο μου μπασκετικό ΠΑΟ πως,δεν ξέρω γιατί,αλλά πρώτη φορά έβλεπα ΠΑΟ έτσι στο ΟΑΚΑ-ή μαλλον Ολυμπιακό έτσι στο ΟΑΚΑ-.
Επίσης πρώτη φορά έβλεπα το γήπεδο άδειο σε σημεία(δεν ξερω τι έπαιξε)και τον Ζοτς να μην κάνει χαμό.

Μέχρι το σημείο που έγινε το 16-0 ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και γενικά το ματς θύμιζε τον πρώτο τελικό. Μετά το σερί ο Ολυμπιακός ήταν στο κυνήγι του σκορ και αν δεν κάνω λάθος ποτέ δεν ξαναπέρασε μπροστά αν και υπήρχε αντίδραση. Όπως είπε όμως οι ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά για αυτό και μια διπλή ανατροπή στο σκορ από κάποια από τις 2 ομάδες σε έναν αγώνα είναι δύσκολη.

Αλλά συμφωνώ πως η εικόνα του Ολυμπιακού είναι γενικά καλύτερη στους 2 πρώτους αγώνες και δείχνει αυτή την στιγμή φαβορί.

Συμφωνώ. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι φαβορί. Αλλά, Dead, αυτά τα extreme make over με τρομάζουν…Με τη ρέγουλα!

Πάλι καλά γιατί όταν είπα στο θρεντ του ΠΑΟ ότι πρώτη φορά ο ΟΣΦΠ είναι τόσο μάχιμος σε τελικούς, πήγαν να με βγάλουν παλαβό.

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Σισκα

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/tsska_mosxa/h_eyrwligka_apoxairethse_ton_siska.1790980.html

Να ναι καλά το παιδί. τη δουλειά του την έκανε και θα μας μείνει αξέχαστος. Όχι ότι πρέπει να έσκασε και πολύ για τις βολές. Στο γκαλά της Euroleague μετά τον τελικό, χόρευε πάνω σε ένα πάγκο…:lol::lol:

Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ολυμπιακού σε τελικούς πρωταθλήματος, το τελικό σκορ δεν δείχνει την εικόνα του ματς αφού θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη η διαφορά.

Εγώ πάντως θα επιμείνω στο extreme make over του Παο. Σμιθ, Σατο, Λογκαν, Μαριτς, Τσαρτσαρης, δεν είναι για να συνεχίσουν και του χρόνου ενώ Σαρας και Μπατιστ δεν ξέρω πόσες αντοχές έχουν ακόμα. Αυτό που μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση πάντως είναι η τραγικές εμφανίσεις του Καλάθη, πραγματικά σήμερα με πόνεσαν τα μάτια με αυτά που έκανε, ως τώρα είναι αρνητικό στοιχείο στους τελικούς.

Από την άλλη φαίνεται η όρεξη που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την κούπα, το θέλουν περισσότερο ρε παιδί μου το βλέπεις σε κάθε ενέργεια τους. Τέτοια 3αδα αμερικανών πάντως είχε καιρό να δει η ομάδα. Παίκτες ουσίας. Θα ήθελα να δω τον Σλούκα να παίζει λίγο καλύτερα. Δεν έχει φανεί πολύ σε αυτά τα 3 ματς αν και γενικά έχει καλή χρονιά.

Απαράδεκτος. πολύ λίγος και δεν μπόρεσα να καταλάβω την επιμονή του Ομπράντοβιτς να τον έχει μέσα τόση ώρα. [-X

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Ολυμπιακό (όπως έγραφε και το πανό που μου έβγαλε τα μάτια καθόλη τη διάρκεια του αγώνα).

Επιμένω στο ότι με φοβίζουν πολύ τα δραστικά “ξηλώματα” σε μια ομάδα. Δηλαδή να διώξεις 6-7 παίκτες, να πάρεις άλλους τόσους, να πρέπει να τους δέσεις με τους παλιούς μέσα σε δύο - τρεις μήνες και τελικά να το πετυχαίνεις τον Ιανουάριο. Το παρελθόν της ομάδας μας έχει διδάξει ότι ποτέ δεν έκαναν καλό τέτοιες ακραίες κινήσεις. Ο Παναθηναϊκός στα χρόνια του Ζέλικο αλλάζει κάθε χρονιά αλλά οι κινήσεις είναι μετρημένες. Π.χ. πέρσι μας έφυγαν ουσιαστικά δύο παίχτες.

Το θέμα είναι όμως πως δεν τραβάει η ομάδα και αυτό φαίνεται. Όλη η χρονιά φέτος βγήκε με 3-4 παίκτες στην ουσία. Όσους έχω αναφέρει δεν είναι για να μείνουν, δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα και μερικοί δεν βλέπω να μπορούν να μπουν σε λογική Ζοτς.

Όλες οι ομάδες το περνάνε αυτό κάποια στιγμή και κάνουν μεγάλες αλλαγές. Γνώμη μου πως έχει έρθει και η ώρα για το Παο, τουλάχιστον όσο αντέχουν ακόμα Μπατιστ και Διαμαντίδης να τραβάν το κουπί να βάλουν και τους καινούργιους στο κλίμα.

Υπαρχουν πραγματακια που πρεπει να γινουν μεχρι να φτασουμε να συζηταμε για το αν ειναι σωστο να αλλαζει 3, 5 η 8 παικτες…

H διαφορά των δύο ομάδων σχετικά με το μπάσκετ που παίζουν τώρα είναι τέτοια,μην πω ότι έπρεπε να είναι καμία 20αρα+ η διαφορά.

Αν ο Παο δεν είχε τον τιτανα Διαμαντίδη θα είχε διασυρθεί όσο δεν πάει,πραγματικά.Και πόντους,και αρχηγός,και ήρεμος και τα πάντα για αυτήν την ομάδα.Όπως τα λέγαμε και πέρσι μετά τον θρίαμβο με την Μπάρτσα,να τα λέμε και τώρα.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να το τελειώσει στο ΟΑΚΑ.Για να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να ενθουσιαστεί και δεν θα πρέπει να νομίσει ότι ο ΠΑΟ είναι τελειωμένος.Αυτό θα είναι μεγάλο σφάλμα.

χιλιες φορές β εθνικης ποδόσφαιρο με 3 ανύπαρκτα πέναλτι και 4 γκολ οφσάιντ.
οι τύποι δεν πέτυχαν τίποτα. οχι οτι αδικήθηκε καποιος με αυτόν τον χαμό αλλά πραγματικά υπάρχουν 20 φάσεις που και τυφλός τις έδινε αλλιώς

Εντάξει λίγο υπερβολικός είσαι :stuck_out_tongue:

Η πιο πειστική εμφάνιση του Παο πάντως σήμερα αν και τελικά ζορίστηκε πολύ (οι 10 πόντοι διαφορά είναι μαγική εικόνα). Τα… παππούδια Σάρας και Μπατιστ τον ξελάσπωσαν σήμερα που ήταν απίστευτοι όπως και ο μοναδικός σταθερά καλός στην σειρά Διαμαντίδης.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός στηρίχτηκε μάλλον υπερβολικά στο σουτ απ’έξω και τα οποία έχασε + του ότι δεν πήρε αυτή τη φορά τα επιθετικά ριμπάουντ του στοίχισε το ματς.

Σμιθ η έκπληξη του αγώνα. Πάντως το προβάδισμα συνεχίζει να το έχει ο Ολυμπιακός και όχι μόνο λόγω ΣΕΦ.

πολυ απλα ο παναθηναικος εκλεισε οσο μπορουσε τους διαδρομους στον χαινς και βελτιωσε τα ριμπαουντ του. ειχε καλυτερες αντοχες σε σχεση με το 2ο και 3ο ματς.
ειχε και την τυχη στο τριποντο του καλαθη που ειλικρινα δεν περιμενα να μπει λογω του ντεφορμαρισματος του φετος. παντως οπως ειπα και στο δικο μας θρεντ, το 5ο ματς ειναι αλλιως. δεν θα εχει καμια σχεση με το 3ο ματς.

ε πως να μην ειμαι.
κάθεσαι να δεις επιτέλους ενα ματς ολόκληρο και βλέπεις διαιτητές και αθλητές να δημιουργούνε εντάσεις.
τι ολοκάθαρα φάουλ, τι βήματα, τι επιθετικά μέσα στον κύκλο, τι φάουλ στο τρίποντο. και έχεις και τις αντιδράσεις να σου σπανε τα αρχίδια.

*ισως φταίει που είδα το πρωί σπερς και γενικά αυτές της μερες Nba.:stuck_out_tongue: εχεις μπασκετική ένταση

Πότε ξαναπαίζουν??

Το Σάββατο είναι ο τελικός.

Ο Ολυμπιακός έκανε το χειρότερό του ματς εδώ και καιρό,έπαιξε σε έναν ρυθμό που βόλευε τον ΠΑΟ και γενικά δεν του βγήκαν πολλές επιλογές στην επίθεση.
Ο ΠΑΟ ήταν όπως πάντα με την διαφορά ότι είχε μία ώθηση λόγω έδρας και από ένα σημείο και μετά,αφού είδε πως ήταν συνεχώς μέσα στο ματς,το πίστεψε.

Ίσως ο Ντούντα έπρεπε να βάλει περισσότερο Μάντζαρη και Σλούκα.Στοίχησαν στον Ολυμπιακό τα 4 φάουλ του Χαινς και η αποβολή του Ντόρσι.

Φυσικά το σκορ είναι πλασματικό όμως σε έναν 5ο τελικό ο ΠΑΟ έχει την εμπειρία από τους παίκτες του.Στον Ολυμπιακό θα κληθούν να δείξουν πόσο αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες.Δεν ξέρω αν θα ανοίξει τόσο το ματς όσο τα προηγούμενα στο ΣΕΦ.

Άμα χαθεί αυτό το πρωτάθλημα θα πάω να πέσω από τον Ψηλορείτη