Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Όντως, αν και δεν είδα μεγάλο μέρος απ’ την 3η περίοδο, ο Μάντζαρης ψιλοάφαντος μου φάνηκε…

Αν και δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τους τελικούς πέραν του σημερινού, είχα καιρό να δω τόσο κακό αμυντικά παναθηναϊκό όσο στο πρώτο ημίχρονο… ασύνδετος και με πάρα πολλά κενά… και επιθετικά ώρες ώρες έβλεπες ότι θόλωνε και έκανε βεβιασμένα λάθη με έναν μπατίστ κακό στο 1ο μισό…

στο δεύτερο άλλαξε πάρα πολύ ο ο ολυμπιακός έχασε τον ρυθμό που είχε…
Επίσης ο σάρας είναι ο καλύτερος άσος στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια…

Γενικά η σειρά πάντως με θυμίζει κάτι 3-2 που έπαιρνε ο παναθηναϊκός με άνετες νίκες στο ΟΑΚΑ και οριακές ήττες στο ΣΕΦ… μόνο που τώρα οι ρόλοι είναι αντίστροφα…

Περίμενε να φουντάρουμε μαζί… βρες και μια μαντινάδα και φύγαμε…

Eντάξει,αν με ρωτούσες για το τι θα γίνει στο ίδιο ματς-χωρίς όμως να είναι τελικός-για να νικήσει ο Παναθηναϊκος θα σου έλεγα πως πρέπει ο Θανασάρας να κόβει βόλτες στο ΣΕΦ και να κάνει κουμάντο,οι γκρι να σφυρίζουν όπως σε κάτι μυθικούς τρίτους τελικούς,γενικά να γίνουν τέτοια πράγματα ή να πάθει κοκομπλόκο ο Ολυμπιακός,τελείως όμως.

Επειδή όμως εδώ έχουμε έναν τελικό,και οι άλλοι είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη στόφα τα τελευταία…πόσα χρόνια…ε εγώ ειλικρινά φοβάμαι…Μακάρι οι μάγκες να δείξουν ότι έχουν γίνει άντρες και να τους νικήσουν(που θα είναι και δίκαιο)αλλά δεν ξέρω,αν το ματς πάει κοντά κοντά έως το τέλος κάτι Σαρας-Μπατιστ-ΔΔ έχουν κάνει,όχι δεύτερή,πρώτη φύση τους να σκοτώνουν και να τελειώνουν.

Επίσης μακάρι ο Καλάθης να συνεχίσει να είναι τόσο τραγικά γελοίος όσο ήταν μέχρι σήμερα.Πραγματικά τα λόγια είναι λίγα,πήγε να χάσει το ματς μόνος του σήμερα αλλά παρά την φιλότιμη του προσπάθεια δεν τα κατάφερε.

Μα φάουλ στον Χαινς στον αιφνιδιασμό και ενώ έχει στο μισό μετρο το καλαθι ρε επιστήμονα;;:lol::lol:#-o
Τα λέγαμε πέρσι αλλά μας έλεγαν “ειδήμονες”:roll::lol:

Αιντε να δούμεεεεεεε

Για να δούμε αν θα παίξει σήμερα και το συστηματάκι με τα διπλά πλάγια pick n roll. (Το διάβασα σε ένα σχόλιο στη gazzetta προχτες και είχε απόλυτο δίκιο - δεν το είχα παρατηρήσει στον 4ο τελικό. Floyd μήπως ήσουνα εσύ ρε; :lol:)

Μπα όχι αν και θα εχει ενδιαφέρον αυτό που λες,για να δουμε πως θα στηθει ο ΠΑΟ.

Από τη στιγμή που ο γαύρος έχει και την ποιότητα, και είναι διαβασμένος για να κόβει το κλασικό κάθετο pick n roll (και ότι άλλη επιλογή αυτό συνεπάγεται), δε βλέπω πώς αλλιώς μπορούμε να επιβιώσουμε στο σετ παιχνίδι.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!!! 8O

Ο γαυρος παιρνει πρωταθλημα, λοιπον.

Φλοϋντ με 50 πόντους ημίχρονο, δεν πουλάω, ΧΑΡΙΖΩ ΦΙΛΕ, ΧΑΡΙΖΩ :frowning:

καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ του ΠΑΟ ο Καλάθης. που να κερδίσεις πρωτάθλημα μεσα στο σεφ μετά

Αν το έβαζε ο καλάθης παίζει και να γύριζε… τώρα δύσκολα…

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Εντάξει φυσιολογική εξέλιξη στον αγώνα άσχετα αν τελικά οι Ολυμπιακοί πήγαν να πάθουν καρδιά στο τέλος. Απορία θα μου μείνει πάντως με την εμπιστοσύνη του σοφού στον Παπαδόπουλο αντί του Γλυνιαδάκη που ήταν εκτός 12 σε όλους τους τελικούς. Όχι ότι ο Γλυνιαδάκης θα έκανε την διαφορά απλά ο άλλος είναι εκτός μπασκετ στην ουσία εδώ και καιρό. Τέσπα περισσότερο δικό μου κόλλημα αυτό.

Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι κατά πολύ ανώτερος, όπως βασικά σε όλη την σειρά. Νομίζω πως ο μοναδικός λόγος που δεν έγινε σκούπα ήταν η εμπειρία 2-3 παικτών του Παο που τον κράτησα και σε όλη αυτή την σειρά. Σπανούλης φύλαγε το καλύτερο για το τέλος.

O Ολυμπιακός καλύτερος στη σειρά, αλλά γενικά καταπληκτικά παιχνίδια και μεγάλο κρίμα που ο Διαμαντίδης εμμένει στην απόφαση σου να μην παίξει στην Εθνική. Το μομέντουμ της ομάδας (της εθνικής) αυτή τη στιγμή για μεγάλα πράγματα είναι τεράστιο.

Όντως

Πρίντεζης, Παπανικολάου, Διαμαντίδης, Σπανούλης είναι σε εκπληκτική κατάσταση με σχεδόν όλους του υπόλοιπους Έλληνες πάικτες των 2 ομάδων να είναι σε καλή κατάσταση. Σήμερα ο Περπέρογλου με τον κακό στην σειρά Καλάθη πήγαν να κάνουν την ζημία ενώ και ο Μπουρούσης όπως διάβασα κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στην Ιταλία.

Ο Περπέρογλου έκανε απίθανους τελικούς γενικά, από κει που έλεγα ότι φέτος δεν τραβάει λόγω του τραυματισμού του.

Σκέφτομαι ένα ρόστερ τύπου Διαμαντίδη, Σπανούλη, Ζήση, Βασιλειάδη, Σλούκα (ή Μάντζαρη), Περπέρογλου, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Καιμακόγλου, Σχορτσανίτη, Μαυροειδή και Κουφοού ξερωγώ πόσες ομάδες θα μπορούσαν να το σταματήσουν.

Είναι ευκαιρία βασικά να κερδίσουμε ένα μετάλλιο επιτέλους και σε Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Σόφο πάντως και πάλι κάνει νερά αφού σκέφτεται χειρουργείο για παλιό τραυματισμό του μέσα στο καλοκαίρι και φυσικά θα μείνει εκτός εθνικής. Πάντως γενικά πολλοί παίκτες και κυρίως οι πιο πιτσιρικάδες είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι καλό.

Έχουμε λίγο ακόμα βέβαια μέχρι τότε να δούμε τι θα γίνει.

και Μπατμαν και Μπάτμαν

προτιμω Σλουκα αντι του Μαντζαρη
πολυ κοντο ροστερ μου φαινεται

Ναι, ξέχασα Φώτση, Μπουρούση, αυτό μόνο λέει πολλά.