5 αμυντικά φάουλ σε μία επίθεση.Τι θεούληδες,και στα δύσκολα εκεί
…για να ισορροπήσουν τα ανύπαρκτα γκολ-φαουλ του πρώτου ημιχρόνου, φυσικά. Τι τα θες, τι τα γυρεύεις. Είσαι πρωταθλητής ρε μαν πλέον όμως, κόφτα αυτά
[SPOILER]Σε: Ντούντα, Law, Παπανικολάου, Hines, Πρίντεζη (με βαριά καρδιά σε αυτόν τον μπίθηκο) συγχαρητήρια για μια πολύ καλή σειρά κι ένα τίμιο πρωτάθλημα.
Σε: Antic, Keselj, Dorsey, κακό ψόφο σιχάματα. [/SPOILER]
Νέημλες καλά σε χώνουν ο Πρίντεζης, ο Άντιτς και ο Ντόρσει.
Θα ήθελα να γράψω και “Κέσελ” αλλά εντάξει, ούτε με κοκτέιλ LSD, κόκας και σπιντ δεν γίνεται αυτό…
είναι σαφής ο κανονισμός άλλωστε, δίνονται 2 το πολύ φάουλ σε μία επίθεση, τα υπόλοιπα είναι non call
αν ο θεος ειχε χιούμορ, έπρεπε να το πάρει μόνος του ο καλαθης(αυτής της σειράς) το ματς
*η τρόμπα, τρόμπα πάντως
ο Antic ειδικά, μιλάμε για αστείρευτο μπασκετικό ταλέντο. Σχεδόν ανάλογο της μόνιμης γκρίνιας προς ό,τι κινείται και αναπνέει. Ένα shooting guard εγκλωβισμένο σε σώμα τεσσαριού - σαν Μπουρούσης εποχής Γιαννάκη αλλά στο πιο βλαχοβαλκάνιο
Τέλος πάντων, δε θα κάτσω να ανταλλάσω τέτοια σχόλια, κλάην
[SPOILER]Και δε με χώνει κανείς που έπιασε τον Άρη σε πρωταθλήματα το έτος 2012, ναίσκε;[/SPOILER]
Έλα, έλα, σε πειράζω γενικά, αλλά και πάλι σε χώνει ο Άντιτς με το τρίποντο στη λήξη των 24’’.
Όπως και νάχει, τουλάχιστον αυτό το άθλημα μας γεμίζει (ως οπαδούς, γιατί από πράξη λίγα πράματα προσωπικά) οπότε ας χαιρόμαστε για τις ομάδες μας και ας κλαίμε για το ότι η 3η ομάδα του πρωταθλήματος δεν θέλει καν να παίξει ευρωλίγκα.
Στην συνέντευξη τύπου γίναν σκηνικά πάντως…
Την έπεσαν κάτι μαλάκες στον Διαμαντίδη κ στον Ομπράντοβιτς.
Μπράβο στο γαύρο, πήρε ό,τι δικαιούταν ουσιαστικά… βασικά χαίρομαι γι’ αυτό που είπε ο Κρισπ, ότι μέσα απ’ αυτή την ομάδα ανδρώνονται παίκτες που μπορούν να στελεχώσουν την Εθνική για να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες. Τώρα για το αν θα συμβεί αυτό στους Ολυμπιακούς (αν πάμε βέβαια), δεν το ξέρω, πάντως σίγουρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις.
Ειδικά στον Παπανικολάου τεράστιο respect και μακάρι να συνεχίσει να δουλεύει για να πάει ακόμη ψηλότερα.
Ακου να δεις πως εχουν τα πραγματα.Ειχες την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης για την δεκαετια.Μπραβο σου,μαγκια σου και παντα τετοια.Φετος αλλαξανε τα δεδομενα.Πηρες μονο το κυπελλο και βγηκες 4ος στην Ευρωπη.Σηκωσα πρωταθλημα-Ευρωλιγκα φετος.Δεν εγινα ξαφνικα υπερομαδα αλλα αυτη τη χρονια ημουν καλυτερος.Ακομα και το πρωτο μου πρωταθλημα να ηταν εχω καθε λογο να πανηγυριζω και να ‘‘σου τη λεω’’.Ησυχασε τωρα και βλεπουμε για του χρονου!
ησυχία ρε,δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους εφιάλτες λέμε
Προφανως και το υφος μου δεν ηταν τετοιο.
Αλλα εχουμε βαρεθει να ακουμε για την αυτοκρατορια του ΠΑΟ και να φοβομαστε να πανηγυριζουμε.
Διαφωνώ ως προς το προπονητικό σκέλος, στο μπάσκετ ο προπονητής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο χαρακτήρα και το παιχνίδι της ομάδας. Με τον Ζούρο προπονητή δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις για ένα δυνατό δυσκολοκατάβλητο σύνολο, δε θυμάμαι καμία ομάδα του που να είχε σκληρό χαρακτήρα όπως ας πούμε οι τοπ και μεσαίες ελληνικές ομάδες της τελευταίας εικοσαετίας ή οι εθνικές ομάδες που κατέβασε η Ελλάδα τη δεκαετία του 2000. Βλέπουμε τι έκανε και στην Ζαλγκίρις που παίζει μόνη της στη Λιθουανία ή τι κάνει στην Εφες που πάει να χάσει φέτος το πρωτάθλημα με sweep.
Τώρα για τους Παναθηναικούς παράγοντες και οπαδούς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αυτό πάντως που με έκανε να αισθάνομαι ότι θα βγει τελικά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, ήταν ότι έβλεπα τους πράσινους να βολεύονται με μια τιμητική ήττα με σκορ 3-2 τη στιγμή που άλλες χρονιές λυσσούσαν για να πάρουν τον τίτλο. Αυτό λέει πολλά για το αποτέλεσμα που εντέλει είδαμε.
Εγώ πάλι τον Ζούρο τον έχω σε εκτίμηση και νομίζω ότι του πάει και ο ρόλος ομοσπονδιακού προπονητή. Αλλά κυρίως έγραφα ότι αυτή τη στιγμή πολλοί εν δυνάμει παίκτες της εθνικής είναι on fire, όπως και ο Διαμαντίδης που είναι κρίμα να επιμένει στην απόφαση αποχώρησης.
ο διαμαντιδης πρεπει να ειναι μελος της εθνικης και να καθοδηγησει τα νεα παιδια. βεβαια φετος εκανε την χειροτερη χρονια του (στα πλει οφ ηταν πολυ πεσμενος) απο τοτε που τον θυμαμαι και ας εχει να παιξει με την εθνικη 2-3 χρονια. μαλλον εκεινα τα τοσα σερι καλοκαιρια τον εξαντλησαν πολυ.
Μόνο πέρσι δεν έπαιξε ο Διαμαντίδης καλοκαίρι.
Πέρυσι ήταν το δεύτερο καλοκαίρι που έλειπε βασικά, όχι σερί όμως.
Α ναι, παίζει να έλειπε και το '09.
Τεσπά, για Καλάθη που λέτε, αν ήξερε να βάζει φάλτσο στη μπάλα όταν σουτάρει μπορεί και νά μπαινε το τρίποντο.
Κανείς δεν είπε να φοβάσαι να πανηγυρίσεις, αυτό που λέμε είναι να μη λέμε και χαζά ότι σε χώνω και σε κάνω και σε διάχνω. Το έχετε ανάγκη και το κατανοώ (χωρίς καμία ειρωνεία - είχα κάνει χαμό με το νταμπλ του 2010 στη μπάλα) - να το χαρείς φίλε μου! Ήσουν σχεδόν αγέννητος όταν ήρθε ο Eddie Johnson στην ομάδα σου, φυσικά και το έχεις ανάγκη! Συγχαρητήρια και πάλι και όλα καλά μάγκες
τι ωραια που ειμαστε παλι φιλοι :D:p