Ο Βουγιούκας όντως είναι στατικός και θυμάστε τι έλεγα στους τελικούς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ,που παρόλο που έπαιζε καλά και ήταν στους κορυφαίους του ΠΑΟ,εγώ τον έκραζα λίγο διότι ένας παίκτης πολυ πιο κοντός,ο Χαινς,του έπαιρνε πολλά ριμπάουντ.
Ναι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.
Όμως ο Ιαν είναι από τους ψηλούς που ξέρει ΠΟΛΥ μπάσκετ,έχουμε δουλέψει λίγο και μαζί,και πραγματικά ξερει μπάσκετ το παιδι και ξερει και την θεση.Ας πουμε έχει πολυ καλα post up.Σίγουρα είναι πιο “ντελικάτος” αλλά είναι ένας πολύ καλός ψηλός.
Βλέπει καλά το γήπεδο,μαλακες κινήσεις και όλα αυτά.Ξέρει να στήνει και κανα σκρήν:roll:
Μα δεν το λεω για να σας την πω.Τετοια παραδειγματα μπορειτε και εσεις να φερετε.Το θεμα ειναι οτι μεχρι και ο Παπαδοπουλος επαιζε καλυτερα απο τον Βουγιουκα οταν ηταν νεοτερος.Μηπως αυτο και μονο πρεπει να σας προβληματιζει?Στην τελικη αμα εσεις τον γουσταρετε στην ομαδα σας εμενα μου περισσευει!
Για αυτή την ομάδα (στην εθνική αναφέρομαι) μια χαρά θα ήταν ο Βουγιούκας, όπως λέει και ο Floydized ξέρει μπάσκετ παρά τα εμφανή μειονεκτήματα του που επίσης έχουν αναφερθεί. Δεν είδα τον αγώνα με Πουερτο Ρικο μιας και έγινε τα ξημερώματα αλλά σήμερα που διάβασα λίγο στο site το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν στην ρακέτα. Πρόβλημα που θέλω να πιστεύω δεν θα μας κρατήσει πίσω σε αυτό το προολυμπιακό αλλά στους Ολυμπιακούς θα φανεί περισσότερο.
χμμ μαλλον δεν ειχατε διαβασει οτι ο Βουγιουκας δεν βρισκεται στην ομαδα γιατι μαλακιστηκε στην προετοιμασια. ητανε αδιαφορος οσο δεν πηγαινε και ο ζουρος τον εστειλε σπιτι του.
αμα μαλακιζεσαι το κανεις ντερμπυ. ας βαζαμε βολες, ελεος γμτ. το φαουλ στο τελος το ειδανε ολοι βρωμοκορακια.
το νου μας παντως το ειχαμε στο επομενο ματς.
Δεν πειραζει…να τους ψησουν και λιγο οι αποτυχιες. Και αυτη ειναι μια πολυ μεγαλη αποτυχια να αποκλειεσαι απο μια Νιγηρια. Αν και τους χαρηκα ετσι που πανηγυριζαν στο τελος:D!
Ασχετο αλλα σχετικο. Σιγα σιγα δημιουργειται ενα αξιωμα. Ο καθενας ειναι καλυτερος του Νικου του Ζηση. Χανεται ο χρονος καθε φορα που παιζει. Μιλαμε για τετοια μαυρη τρυπα.