Ρε μαλάκες θα κλάψω. Το να περιμένω τους ολυμπιακούς ήταν ένα απ’ τα πράματα που με κράταγε όρθιο στην εξεταστική. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πάνε χάλια οι ισπανοί (:P)
υπαρχει σύστημα στην περιγραφή. δεν σου δίνουν ενα σφύριγμα? κανεις σαν την μαιμου στο δέντρο. κλέβεις εσυ ενα σφύριγμα? αρχίζεις τα γελάκια και φτάνεις μεχρι το εμείς δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, ας πάρουμε και ενα σφύριγμα(πιο άσχετο πεθαίνεις)
*κλαιω με πρασινη που λεει πως οι παίχτες του ολυμπιακού φταίνε που αποκλειστήκαμε απο ολυμπιακούς
Mεγαλη πικρα ο χθεσινος αποκλεισμος,περα απο το κακο κοουτσαρισμα και την ελλειψη ψηλων κορμιων δεν μπορω να βρω αλλους λογους για την ηττα.Δεν πιστευω πως τους υποτιμησαμε,αλλα η κακη μας αμυνα σε συνδυασμο με τα πολυ καλα αθλητικα προσοντα των παικτων τους μας εβγαλε τελειως απο τον ρυθμο μας.
Δυστυχως,παντα τα Προολυμπιακα τουρνουα ηταν το αγκαθι της Εθνικης μας και αυτο συνεχιστηκε.Δεν μπορουμε παντως να μιλαμε για ντροπη,η κριτικη ομως,οφειλει να γινει.
Καλα αυτα που γραφει η πρασινη ηταν για γελια,τοσο αφαντος ο Σπανουλης με τους 25 ποντους,7 ριμπαουντ,5 ασσιστ και αλλο τοσο ο Παπ με το τριποντο στο τελος.
Πέρα από την πλάκα, είναι αποτυχία, αλλά δεν είναι καταστροφή. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό και η ιστορία είναι γεμάτη απο τέτοια περιστατικά. Η κριτική είναι απαραίτητη και καλό είναι να είναι και σκληρή.
Από την άλλη, πως τρέχανε έτσι αυτοί οι μαύροι; Σαν ψηλά νομιστεράκια ήτανε. Κυνήγι ανελέητο, πολύ ξύλο και ιερή αφοσίωση στο Θεό τον οποίον και ευχαριστούσαν μετά από κάθε φάση. Που να φτουρίσουν οι γ…σταυροι οι δικοί μας;
O Μπουρούσης στην άμυνα πρέπει να βλέπει ακόμα εφιάλτες με του Νιγηριανούς να κάνουν πάρτι κάτω από την ρακέτα. Μόνο από πάνω που δεν πήδηξαν χθες. Πάντως ναι τα άσχημα ήταν η έλλειψη βασικού 5αριου και το ότι ο Ζούρος κοιμήθηκε για τα καλά χθες επιμένοντας σε σχήματα που δεν λειτουργούσαν και αφήνοντας υπερβολική ώρα στον πάγκο τον Πρίντεζη.
Τώρα για την Πράσινη δεν βλέπω κανέναν λόγο για να ασχοληθεί κανείς. Τα επίπεδα γελοιότητας έχουν ανέβει υπερβολικά πλέον. Πιο χαζοί από τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής.
Οι Νιγηριανοί συνεχίζουν σταθερά να είναι μία από τις πιο συμπαθείς μπασκετικές εθνικές ομάδες. Και με το πάθος που βγάζουν, και με τον παλμό της εξέδρας τους, και σε τελική ανάλυση και με το μπάσκετ που παίζουν που μπορεί να μην είναι και ό,τι πιο ποιοτικό υπάρχει αλλά δεν ξέρω πώς να το θέσω, βγάζει τόση φρεσκάδα και ζωντάνια που δε γίνεται να μη σ’ αρέσει. Δεν ξέρω, εγώ χτες ενώ στο τέλος ξενέρωσα προφανώς που πήρε τον πούλο η Εθνική, μετά από λίγες στιγμές μόνο συνειδητοποίησα ότι το χαιρόμουνα για τους Νιγηριανούς. Μπράβο τους, το αξίζανε. Όσο για τους δικούς μας, ας προσέχανε, δε θα πω τίποτα άλλο.
έπρεπε να ψηφίσω Τζημερο μπας και βγει και διώξει τον δημόσιο υπάλληλο Νίκο Ζήση.Κάποτε είχε αρχιδια πλέον είναι πιο λουζερ και από τον πιο τελευταίο.Για Μπουρουση δεν θέλω να πω κάτι,σιγά σιγά γίνεται από τα πιο τραγικά σέντερ εβερ
Αυτή η γαμημένη η συντεχνία των μπασκετικών δημοσιοκάφρων (γαμώ το ΣΥΡΙΖΑ μου μέσα που την υποστηρίζει) προσπαθούσε να μας πείσει ότι η χάλκινη μετριότητα που λέγεται Ζούρος κάνει για την Εθνική, για τον Παναθηναικό, τον Ολυμπιακό και δεν ξέρω γω ποιόν άλλο. Ο ανύπαρκτος είχε μια ομάδα που αποτελούνταν κατά κύριο λόγο από παίχτες των δύο τελευταίων πρωταθλητών Ευρώπης και κατάφερε να αποκλειστεί… Πίσσα και πούπουλα!!!
αφού τα λέει ρε π παπαδογιάννης. ποιος γκέρσον? ποιος μπλατ? ποιος καζλάουσκας?ποιος σκαριόλο?ποιος σπάχια? ποιος ιβάνοβιτς? τι έχουν κάνει αυτοί στη καριέρα τους??? γατάκια:!: Ζούρος και πεδουλάκης ρε!
Δεν είναι σεντερ, ποτέ δεν ήταν σεντερ. Τον Μπουρούση σαν παίκτη τον πιστεύω, άσχετα αν τα χώνω καμιά φορά. Ο άνθρωπος αδικείται γιατί συνεχώς παίζει στο 5, μια θέση που δεν την έχει με την καμιά.
Για μενα ο Μπορουσης εχει το κορμι για σεντερ και εκει πρεπει να μαθει να παίζει.Θα μου πεις ισως κανει και για 4 αλλα ειναι υπερβολικα αργός και δεν ξερει την θεση για εκει.
Οποτε ας στρωθει να μαθει
Άμα φτάσεις στα 30 με 210 εκατοστά μπόϊ να μάθεις τη θέση του σέντερ, τι να πω; Μέχρι πριν 2-3 χρόνια τις βασικές κινήσεις δεν τις είχε και πολύ… Πιο πολύ 4άρι ήταν κάποτε. Αλλά τι να λέμε. δώ στα 30φεύγα ο Πεδουλακης άλλαξε χέρι στις βολές…