Από τα μεγαλύτερα παικτάκια που είχαμε σαν νεαρούς στην Ελλάδα γενικότερα.Και το 2005 ειχε κανει εξαιρετικό Ευρωμπάσκετ
Εγώ πάντα φούφη τονε θυμάμαι. Και το 2005, με τέτοια γραμμή περιφερειακών, δεν ήταν και δύσκολο να γίνεις μάγκας. Όπως και να χει, είναι χειρότερος από ποτέ.
ότι να ναι
Πρώτος σκόρερ της Εθνικης στο Ευρωμπασκετ εν τω μεταξυ
Ο Ζήσης ήταν από τους πιο υποσχόμενους Έλληνες παίκτες. Το 2005 περισσότερα περίμενες από αυτόν παρά από τον Διαμαντίδη. Τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Μπενετόν αργότερα και στην εθνική το 2005 (μαζί με Παπαλουκά, Διαμαντίδη και Σπανούλη αν και ο τελευταίος ήταν πριν πάει στον Παο) ήταν απλά ηγέτης. Από την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ και μετά έχει εξαφανιστεί και την θέση του έχει πάρει ένα φάντασμα με το ίδιο όνομα.
Edit: *και Χατζηβρέτας στην εθνική του 2005 ε
Dead ειλικρινά με νοιάζει η γνώμη σου φίλε μου
Για αυτό στην λέω και εγώ :roll:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
…:lol::lol:…πο πο…τον ήπιαμε χθες…το άξιζαν οι Νιγηριανοί…με το πάθος που έπαιξαν:):!:
μετά πήγε σπιτι και την έπαιξε
Οι Ισπανοί οι καλύτεροι όλων των εποχών…:-s
http://www.contra.gr/Columns/Comment/magoulas/ispanoi-oi-kaluteroi-olwn-twn-epoxwn.1872357.html
“Ο Κούκοτς είναι ο μοναδικός που πραγματικά δεν έχει αντίπαλο γι αυτό και τον αφήσαμε τελευταίο. Από εκεί και πέρα ο πάγκος των Γιουγκοσλάβων είχε Σάβιτς, Πάσπαλιε, , Τζόρτζεβιτς και Ντανίλοβιτς όμως και οι Ισπανοί έχουν τους…ανθρώπους τους(Γιουλ, Νάβαρο, Ροντρίγκεθ, Ρέγιες, Κλαβέρ, Μαρκ Γκασόλ).”
Ότι θα έβλεπα και σύγκριση Τζόρτζεβιτς με Γιουλ ή Σάβιτς με Ρέγιες δεν το είχα φανταστεί ποτέ… Λες και είναι κάνα παιδάκι ξέρω γω και δεν τους έχει προλάβει όλους αυτούς που αναφέρει…
Η αθλητικη δημοσιογραφια ειναι νεκρη στην Ελλαδα…Περα απο τις καραπιπαρες που γραφουν για συγκρισεις κλασσικης Κροατιας και Σερβιας με τα φλωροκαναρα των τωρινων Ισπανων εβλεπα πριν παλι ολοκληρο τον ημιτελικο με τη Μπαρτσελονα στο Φαηναλ Φορ της Πολης σε σχολιασμο Συριγου…Οτι και να πεις ειναι λιγο,πως του επιτρεπουν να αγγιζει μικροφωνο? Σιχαμενος,ας παιρνανε καλυτερα καναν οπαδο απ την εξεδρα,πιο νορμαλ θα ηταν… [-X Ακομα θυμαμαι την κοροιδια και τις προσβολες που ειχε ριξει στον καημενο τον Βρανιες της Παρτιζαν το '10 οταν επαιζε με τον Παο,απλα και μονο επειδη ο ανθρωπος ετυχε να ειναι 2,30…Τι ατσουμπαλο τον ειπε,τι βασιλια καρναβαλο,τι ξυλοποδαρο,παλιατσο,σκιαχτρο… Που νομιζεις οτι εισαι ρε στωκο?Στον καναπε σου???
φτάνεις στην πρόταση όπου λέει ότι ο Μαρκ Γκασολ και ο Ιμπάκα (ΠΟΙΟΣ ΙΜΠΑΚΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…!!!) είναι ανώτερος των Ντιβατς - Ρατζα…
εκεί το κλείνεις…
Συριγος. προτιμώ να δω σαδομαζοχιστικό βίντεο μεταξύ σκαντζόχοιρων σε περιγραφή ημικωφάλαλου και τυφλού σκίουρου, παρά αγώνα με αυτόν στην περιγραφή.
βρομάει απόλυτη γνώση και οδηγίες αλά προπονητή σε κάθε φράση.
επίσης πρέπει να του πει οτι η εθνική ομάδα δεν ειναι δικιά του. γιατι έχει ξεφύγει
Πολυ χαιρομαι που διαβαζω οτι ειμαστε αρκετοι που αντιπαθουμε αυτον τον ξερολα!!!
Ανα 2 φασεις να λεει “αστο…” για παιχτες της ομαδας που δε συμπαθει στις περιγραφες του…Ναι ρε μαγκα,μπες εσυ μεσα να μας κανεις κανα κοουστ του κοουστ να γουσταρουμε αφου ειναι τοσο αχρηστοι οι αλλοι.
δεν δειχνει πουθενα team usa?
μη μου λες τέτοια :-s
edit: Δεν το δείχνει πουθενά. Ψόφος κακός σε όποιον γαμημένο ηλίθιο μπαμπουίνο είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα της Ερτ.
Τι γαματα που βλεπουμε ιστιοπλοϊα στην ΕΤ1, και “Προσωπικα” στη ΝΕΤ!!! :yahoo:
Ποιος το γαμει το ΗΠΑ-Γαλλια;;; [-X