Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Κανένας παίκτης να αντικαταστήσει τον Γκουτιέρεζ που είναι άθλιος δεν υπάρχει;

Πολύ θα ήθελα να ήξερα ποιος καθυστερημένος είναι υπεύθυνος για το site των Ολυμπιακών στον μπάσκετ (road to london). Το απόλυτο χάος, βαθμολογίες όλων των ομάδων μαζί λες και υπάρχει μόνο ένα group, τα στατιστικά του γυναικείου μπάσκετ στην σελίδα των αντρών και παρακάτω δεν είδα γιατί μου την έδωσε. [-X

Σαν ΠΑΟ-Ολυμπιακός προ διετίας είναι το Ισπανία-Ρωσία σήμερα.

άμυνα ρε pau

η χαρά μου βλέποντας τον καθυστερημένο να ξεχνιέται στην κορυφή σε σκριν,να του καρφώνουν στην μαπα και μετά να χάνει βολή και όλα αυτα παίζοντας για τους μισητούς,δεν περιγράφεται

Oh yes !! :smiley:

Οποία εμπάθεια :!:

Και μετά έχεις τον Μαγουλά να σου λέει με ύφος Σωτηρακόπουλου, ότι ο Ντίβατς και ο Ράτζα είχαν ταλέντο αλλά δεν ήταν και Πάου. Εμείς αυτό στο χωριό μου το λέμε “μισά πίτουρα-μισά άχυρα”.

Αυτη η Γαλλια…πιο λουζερ μην κατεβαινεις καν στο γηπεδο δηλαδη…

Εξι (6) ποντοι σε ολο το κρισιμο 4ο δεκαλεπτο…

σπεκτα[I]κολαρ[/I], οχι αστεια

http://www.sday.gr/Articles/Nikos-Papadogiannis/NTROPH.aspx
πόσο σιχαμένος[-X

Πάρτα μωρή άρρωστη!

^^

Μου έλυσες την απορία για το αν και άλλοι είπαν " ν’αγιάσει το χέρι του Μπατούμ" όταν έγινε η φάση :roll:

Ριχτου κι αλλες του πουστη ριχτου

παμε μωρη mother russia!

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ

απαραδεκτο 2ο ημιχρονο απο τους Ρωσους. κριμα. περασαν οι ντιντηδες

αυτο και μονο φτανει. να κάθεσαι να δεις κατι να περασει η ωρα σου και να φτάνουν τα νεύρα σου στο ταβάνι!

[B]«Όταν έπαιζα εγώ, ήμουν εξαιρετικός στις βολές και ο 15χρονος γιος μου είναι τρομερός στις βολές. Μάλλον είναι θέμα DNA. Όμως όλες οι ομάδες που έχω προπονήσει σουτάρουν βολές σκ… Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος».[/B]

Oι Ρωσσοι ηταν τοσο εξοργιστικα αδερφες στην τελευταια περιοδο,που εφτασα σε σημειο να λεω ‘‘ας περασουν οι Ισπανοι,που το αξιζουν τουλαχιστον’’(τους οποιους προσωπικα δεν παω).Δεν εχω ξαναδει τοσο τραγικο Κιριλενκο,δεν μπορουσε να βαλει τιποτα,ανυπαρκτος σε ολα τα κρισιμα σημεια.

Η Αμερικη για εναν ακομα αγωνα ευκολα.Καθομαι να δω καθε φορα αγωνα της,στο πρωτο ημιχρονο οι αλλοι το παλευουν και στο δευτερο ερχεται καθε ΜΑ ΚΑΘΕ φορα,χιονοστιβαδα τριποντων καπου στα μεσα της 3ης περιοδου και καπου εκει τελειωνει το ματσακι.Ειμαι ο μονος που γουσταρει αυτον τον πιτσιρικα τον Campacho απο την Αργεντινη?

Τελος παντων,εχω την εντυπωση πως ο τελικος δε θα εχει καμια σχεση με εκεινον του Πεκινου,βλεπω ευκολα τους Αμερικανους,καθως ηταν προφανες και στα δυο νοκ αουτ ματς,πως οι Ισπανοι θουν ενα σπρωξιμο για να πεσουν απο την κορυφη που βρισκονται τοσα χρονια(της ευρωπης τουλαχιστον)απλα οι Γαλλοι και οι Ρωσσοι κωλωσαν τρομακτικα πολυ στο τελος και με τα ψεματα πηγαν τελικο.