Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

δεν φαινεται να εχουν ελπιδες οι ισπανοι στον τελικο.

το κουτσοπαλεψαν οι αργεντινοι με καλο μπασκετ αλλα δεν ηταν αρκετοι για να κερδισουν. παντως πολοι καλυτερα απο το ματς στη φαση των ομιλων.

ενδιαφερον ο μικρος τελικος. ψιλοτσοντα ο τελικος. την κυριακη ετσι?

Ταπείνωση και μόνο στους Ισπανούς την Κυριακή από την Αμερική,αυτό πρέπει να γίνει

Χαλαρα θα κερδισουν οι Αμερικανοι τους Ισπανους.Τωρα αν το ματς θα εξελιχθει σε μεγαλη τσοντα ειναι αναλογα με της ορεξεις του Κομπι και της παρεα του

ο γκασολ θελει χρυσο ομως

Αυτό ακριβώς εύχομαι και εγώ. Ταπείνωση και διασυρμό!

Απίθανη ματσάρα, κρίμα για την Αργεντινή.
Θύμισε λατρεμένη δεκαετία '90 το μπάσκετ που παίχτηκε.

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΡΩΣΙΑ! :smiley:

Κρίμα για την Αργεντινή να το πάρουν τα ταγάρια οι Ρώσοι.
Δεν πειράζει,για παντα στην καρδια μας

και για αλλη μια φορα εμετικος ο Ιωαννου.

αντε τωρα περιμενουμε την πουτσα μεχρι τα παπουτσα που θα φανε οι αχωνευτοι

Γαμάτος είναι ο Ιωάννου.

http://www.youtube.com/watch?v=gIxOcAv0Nww :stuck_out_tongue:

Παρακαλω να μην ακουγονται σχολια για τον ανθρωπο που μας εχει χαρισει φρασεις οπως “Αλι,αλι και τρισαλι…Τραορε” και " Αστοχο τριποντο του Γκασολ. Ειναι αυτο που λεμε “με τετοιο χερι,χαιρετε!” :!:

Οποιοσδήποτε σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τον φετινό τελικό της Ευρωλίγκας αυτομάτως χαρακτηρίζεται γαμάτος.

να σε βαλω να κανεις παρεα με τον 16χρονο αδερφο μου που εχει και σε dvd τον τελικο και ξερει απεξω καθε φαση και την περιγραφη

Εάν ξέρει τις περιγραφές και της ΕΡΤ και της ΝΟΒΑ, εντάξει.

Βάθος απύθμενο στο πρώτο μισό ο Νavarro.Για να δούμε στο δεύτερο , εκεί συνήθως καθαρίζουν οι Αμερικάνοι με βροχή από τρίποντα.Πάντως ποιος ακούει μετά τους κωλο-Ισπανούς σε περίπτωση που γίνει η έκπληξη.Θα μας τα πρήζουν με το κατόρθωμά τους για κάνα χρόνο.

Μόνο κάνα χρόνο?

Εδώ οι κωλοέλληνες μας τα πρήζουν ακόμα για το 2006.

Εγω παντως ο,τι και να γινει στο τελος,απλα τους βγαζω το καπελο.Μεγαλειωδης εμφανιση!Οσο και να τους αντιπαθουμε,πιστευω πως επιτελους πρεπει ολοι να τους παραδεχθουμε.

ξέχωρα απο την όποια γνώμη εχει ο καθένας για τους ισπανους πρέπει να παραδεχθεί οτι το πάλεψαν οσο δεν πάει.και μπραβο