Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Συμφωνω και εγω οσο και να μην τους πηγαινω σημερα κανανε τεραστια εμφανιση οι ισπανοι και το παλεψαν οσο δεν παει.Πολλα μπραβο

Εκπληκτικη εμφανιση οντως…

παιξανε πολυ καλα οι Ισπανοι
θα μπορουσαν να κερδισουν.

Αυτή η αμερικάνικη ομάδα ήταν χειρότερη και από εκείνη του 2006. Durant, James ήταν άλλη κλάση πάντως και πολύ πάνω από τους υπόλοιπους, σου έδιναν την εντύπωση πως όποτε ήθελαν το τέλειωναν το ματσάκι, ο Bryant καλός αλλά μας έδειξε και την ηλικία του. Τέλος δεν ξέρω για πόσες διοργανώσεις ακόμα θα την βγάζουν καθαρή τα αμερικανάκια χωρίς 5αρι στο ματς.

Οι Ισπανοί ναι έχουν μεγάλους παίκτες, ναι πρέπει να τους παραδεχτούμε που πάλεψαν το ματς και άλλα ωραία αλλά γεγονός παραμένει πως είναι οι μεγαλύτεροι κλαψομούνες που μπορώ να θυμηθώ στον χώρο.

Συμφωνω με καθε ποστ. Τον απολαυσα παντως τον αγωνα, ωραιο μπασκετ!

Ο Γκασολ μας θύμισε για ποιον λόγο όντως είναι μεγάλος παίκτης με εμφάνιση βγαλμένη από πριν λίγα χρόνια.Να κανονίσει η αδερφαρα να παίξει έτσι και φέτος στο ΛΑ για να κάνουμε ΠΛΑΚΙΤΣΑ

με howard - nash η πλακίτσα λογικά θα γίνει. εκτός άμα έχουμε κανένα 2004 σκηνικό

αρχικώς φοβάμαι και αυτό αλλά και το ότι ο λεμπρον πλέον είναι πρωταθλητής άρα του έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος συν ότι δεν χάνει σουτ πλέον.Είναι και η μεγάλη του ευκαιρία άμα το ξανακάνει φέτος να εδραιωθεί σαν ο κορυφαίος.

Και να μην ξεχάσουμε επίσης το μακρινό rebound, “το πιο σημαντικό στοιχείο στο σύγχρονο μπάσκετ”, καθώς και την άλωση της Πόλης “από τους ΑΛΛΟΥΣ”.

(αερο)διάδρομος για το καλάθι, ουτε δυο βήματα ο παίχτης απο το καλάθι, παει να καρφώσει και ο άλλος λέει πήγε να κάνει κάτι το εξεζητημένο.:dunno:

“κόψτε” φάτσες

*γουεστμπρουκ!χαχαχαχαχα

O Anthony παραμενει ασυμπαθιστος. Ολοι οι αλλοι αγαπουληδες με μπροσταρηδες Λοβ,Τσαντλερ και τον Ντερον που ειναι σε φαση “You knew I was gonna be gold biaaatch” :lol:

Υστερογραφο προς λατρεμενο Βαγγελη Ιωαννου: Ο ανθρωπος λεγεται Ιγκου[B][U]Ο[/U][/B]νταλα οχι ΙγκουΑνταλα,ουτε Ιγκουουνταλα

αυτό παίζει να είναι η μεγαλύτερη ατάκα που έχω ακούσει σε περιγραφή μπάσκετ μαζί με του τάκη γκώνια που είχε πει ότι “πλέον έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, όποιος βάζει τα πιο πολλά γκολ κερδίζει”…

…άπειρα και αιώνια ρισπέχτ…

Επισης ποτε δεν πρεπει να ξεχαστουν τα παρατσουκλια που εβγαλε στους παιχτες του Ολυμπιακου στον φετινο τελικο της Ευρωλιγκα.

1. Ο εν τουτω νικα Σπανουλης
  2. Ο Σλουκυ Σλουκ που σουταρει και πασαρει πιο γρηγορα απο τη σκια του
  3. Ο Ειση [B][U]Law[/U][/B] που επιβαλλει τον [B][U]νομο[/U][/B] του
  4. Ο Air Printezis :dunno:

Aυτος ο ανθρωπος μας εχει χαρισει τοσες ωραιες στιγμες

Ακούτε τότε το Χατζητέτοιο, που περιγράφει στις ονειροπολήσεις του ότι πιο μυθικό έχει βγάλει η ανθρωπότητα. Έχει έξι με δέκα κεφάλια, καμιά τριανταριά χέρια, τουλάχιστον δεκατέσσερα πόδια. Ο εγκέφαλός του ζυγίζει δυόμιση τόνους και χρησιμοποιείται συνειδητά ολόκληρος. Είναι ταυτόχρονα το πιο τέλειο, έξυπνο, εύστοχο και γρήγορο δημιούργημα του πλάστη. Και είναι και πολύ καλό πλασματάκι αυτό… Το μόνο που δε λέει είναι το πόσες ροχάλες ρίχνει ανά λεπτό…

Κι ομως,εγω προτιμω χιλιες φορες τον καθε Ιωαννου ή τον καθε Μαυρομματη που μπορουν να λενε 5 μαλακιες σε καθε αγωνα,αλλα ζουνε ολα τα ματς και δειχνουν οτι γουσταρουν αυτο που κανουν,παρα κατι σπηκερ τυπου σωτηρακοπουλου ή των αλλων που περιγραφουν στη νοβα και στην ερτ μπαλα και ειτε σου αραδιαζουν ολες τις ‘‘γνωσεις’’ τους γυρω απο το αθλημα ειτε περιγραφουν λες και δειχνουν α επσα.

διαφωνώ. δε με νοιάζει ο σπήκερ να “ζει” τίποτα εκτός αν περιγράφει την εθνική του ομάδα. επαγγελματίας είναι και μάλιστα πληρώνεται από τον κρατικό κορβανά, οφείλει να ξέρει άθλημα, τακτικές, ονόματα παικτών και πέντε δέκα τρίβια για τα τεκταινόμενα. αλλιώς γιατί πληρώνεται; για εθνικιστικές κορώνες περί άλωσης και για το χαβαλέ; να πάει στο δελφινάριο άμα είναι αστείος. δε λέω ότι πρέπει όλοι να είναι σωτηρακόπουλοι (που καταντάει γραφικός ώρες ώρες), αλλά ακόμα και με αυτόν βλέπεις ματς και κάτι σου μένει σαν πληροφορία/γνώση, εκτός από κακόγουστο χιούμορ και ημιμαθείς παρλαπίπες.

Δε μιλαω για τις ατακες ή τα παρατσουκλια που δινει,γελοια μου φαινονται,αλλα προκειμενου να καθομαι να δω εναν αγωνα και να κοντευω να με παρει ο υπνος,προτιμω να ακουω ιωαννου:p

εγώ πάλι θέλω να μην λεει κάθε 10 δεύτερα φράσεις που τις έχει μάθει εκει που τις έμαθε.πειράζει?

Η διαφορα μεταξυ Ιωαννου και Χατζηπαπαρα ειναι οτι στον πρωτο λες “Μα τι μαλακιες λεει ο ανθρωπος?” και πεθαινεις στα γελια,ενω στον δευτερο λες “Μα τι μαλακιες λεει ο ανθρωπος?” και θες να σπασεις την τηλεοραση και να την πεταξεις απ το παραθυρο.