Ε το γνωριζουμε ομως οτι το επιπεδο των σπηκερ στην Ελλαδα ειναι στα ταρταρα,τοσα χρονια το λεμε,απλα απο τους δυο αστειους θα προτιμησω αυτον που μου βγαζει κατι πιο θετικο οταν θα παρακολουθω αγωνα.:roll:
fixed
Εγω, παντως, ο,τι και να μου πειτε το Βασιλαρο το Σκουντη τον αναπολω.
Εκτος οτι κατι σκαμπαζε, τα μπασκετικα κουτσομπολια του παρελθοντος που πετουσε κατα καιρους ηταν ανεκτιμητης αξιας. 8)
Καλός προφέσορας και της ασχετοσύνης και δαύτος.
Καλα βεβαια σε αυτη την περιγραφη ο Σκουντης εχει μια απο τις χειροτερες ατακες εβερ εκει που καρφωνει ο Λεμπρον και λεει " Ειναι που λενε θα το φατε εδω ή να το τυλιξω για το σπιτι το καρφωμα του Λεμπρον?" :dunno:
Νταξει ο Ιωαννου προφανως εχει παρει χαμπαρι το κραξιμο για τη γνωστη και μη εξαιρετεα ατακα του και τωρα τρολλαρει στεγνα,καθε ριμπαουντ απ τη γραμμη της ρακετας και προς τα εξω το λεει μακρινο.
γενικά όλοι οι σπορτκαστερσ τρολάρουν με τις μαλακίες/ατάκες που λένε. είμαι 100% ότι κάνουν επίτηδες πολλά λάθη σε ονόματα κτλ για να ασχολείτε ο κόσμος.
Βλεπε Ιωαννου και ΙγκουΑνταλα
…μό ο Φίλιπας για μεταδόσεις μπάσκετ:):!:
O Ιωάννου είναι γαμάτος γιατί πορώνεται με τον θρύλο και γιατί “μόνο αυτή η ομάδα, μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να το κάνει αυτό”.
Καθε μα καθε φορα που κανει καποιος αναφορα,βαζω να ξαναδω το βιντεακι.
8 χρονια χωρις τον Αλφονσο Φορντ…
απο τους καλυτερους σκορερ που ειδαμε στα ελληνικα παρκε.
…πως πέρασαν τα χρόνια…δεν το ξέχασε κανείς μας:):!:
Mαυρη μερα για το ελληνικο μπασκετ…
http://www.axiaplus.gr/article/17163/telos-o-xatzhgewrgioy-apo-thn-ert/
ξορκισμενος με τον απηγανο
…αυτή την εποχή όλο μαύρα μαντάτα ακούμε-διαβάζουμε:-s
[SPOILER].αντε επιτέλους και κάτι :yahoo:καλό [/SPOILER]
:):!:
Κλαίω με σχόλια… :’)
Μια χαρα ηταν ο Χατζη,περαστικα μας με Ιωάννου