Όταν θα γράφει διψήφιο αριθμό μακρινών ριμπάουντ από του δρόμου τα μισά, τότε να δούμε τι θα λες…
O Χριστος και η Παναγια…Τουλάχιστον ο Χατζη ηξερε μπάσκετ,με αυτον θα μαρτυρήσουμε
καλα και ο ιωαννου τραγικος ειναι. ο σκουντης ηταν οαση μπροστα τους.
ε ναι. όταν οι υπόλοιποι μιλούσαν μόνο με ξερά γεγονότα, ο σκουντής έκανε σπέκουλες
Παπάρια μπάσκετ ξέρει ο Χάτζη.
Ο πιο σχετικός με το άθλημα ήταν ο Μπατής (αλλά βαρετός ως σπίκερ) και ακολουθούσε η γνωστή κλίκα του τριπόντου.
Ο Χατζη πιθανόν να ήταν λαμόγιο περιωπής αλλά φαινόταν ότι είχε ένα δράμι μυαλό. Ο Ιωάννου είναι παντελώς ηλίθιος. Ατόφιο ταλέντο!!!
τουλαχιστον απο την κλικα του τριποντου ειναι και ο καρυδας ο οποιος ειναι κατε με ο καλυτερος ολων.
8O
Δεν εγραφε κι ο Μπατης στο τριποντο;;;
Δε θυμάμαι, πιθανόν να έγραφε γιατί πάνω κάτω όλοι γράφανε τότε που το μπάσκετ ήταν εθνικό σπορ, αλλά ως κλίκα Τριπόντου έχω στο μυαλό μου Συρίγο-Παπαδογιάννη-Καρύδα και λοιπούς.
να μιλησουν οι παροικουντες της Ιερουσαλημ
ΙΩΑΝΝΟΥ…
[B][SIZE=“6”]YOU
SHALL
NOT
PASS[/SIZE][/B]
:lol::lol: :):!:
η πρωην ομάδα μου ανέβηκε γ’ εθνική και είμαι συγκινημένος
αγάπες…
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στον ισχυρό άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κατηγορώντας ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό για διασυνδέσεις με την διαιτησία: «Με την υπάρχουσα σύνθεση στην ΚΕΔ, ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι φαβορί. Εχει δίκιο ο Γιαννακόπουλος. Με αυτή τη σύνθεση ο Ολυμπιακός ξεκινάει δεύτερος», ήταν τα λεγόμενα του.
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός άφησαν υπονοούμενα και για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού λέγοντας ότι αυτό κατά δήλωση της ιδιοκτησίας αγγίζει τα 35 εκατομμύρια, αλλά δηλωμένα είναι τα 13, υποννοώντας ενδεχόμενη φοροδιαφυγή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να σχολιάσω και κάτι ακόμα για τη συνέντευξη στου Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια είπε ότι είχε μπάτζετ 35 εκατομμύρια ευρώ και με βάσει τους ισολογισμούς ποσών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εγώ το βγάζω 13 εκατομμύρια ευρώ. Με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που κάνουμε κάθε χρόνο για να καλύψουμε τη ζημιά είμαστε 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός δηλώνει 300.000 ευρώ. Δηλαδή εμείς 250 φορές πιο πάνω. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Τα συμπεράσματα δικά σας», είπε.
Ψαχνει να βρει τωρα ο αλλος ακρη με την μαφια την ιδια.
:!: http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/paraxena/apisteyto-buzzer-beater-sthn-glyfada.1948235.html
8O8O8O
Επιτέλους…
…στο μπάσκετ ξέρουν να κρύβουν τα προβληματά τους με καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο:):!:
και να κρύβουν καλά τους σκελετούς στο ντουλάπι τους επίσης :):!: