Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ακριβως αυτο που εννοησες καταλαβα.Δες το record στην εδρα της και ποιοι χασαν εκει, θυμησου ποια 2 ματς χασαμε εμεις (και πως χαθηκε το 2ο) και θα’σαι οκ.Ηταν μια καλη ομαδα, με πολη καλη εδρα και ανυπαρκτο χαρακτηρα(που σταθηκε και λιγο τυχερη στη σειρα).Εκμεταλλευτηκε οσο μπορουσε το ενα, τα ηπιε απο το αλλο.Ειναι σα να ρθω να σου πω εγω ‘‘ειδες, η Μπαρτσα χωρις Μαικλ αποδειχθηκε και στο F4 λιγη’’, επειδη λεγατε οτι ο λογος ηταν κυριως το…κομπλεξ της με σας.Αλλα δεν εχουν καμια σημασια ολα αυτα.

εχουμε αλλα τωρα

οι 5 πόντους διαφορά είναι από το στομάχι μέχρι το λαρύγγι…

και η διαφορά ονομαστικής από αιτιατική από τη Β’ ως τη Δ’ δημοτικού, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

τα παράπονα σου στον Τσουκαλά, όχι σε μένα! :wink:

Γενικά με τις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας υπάρχει ένα θέμα. Μια αποτίμηση σε ένα ενδιαφέρον άρθρο εδώ.

http://www.sport24.gr/Basket/TurkeyBasket/fenermpaxtse_efes_vioi_parallhloi.2279136.html

Και εμένα δεν μου λέει πάντως κάτι ο αποκλεισμός της Εφες από τους τελικούς (Η Φενέρ αποκλείστηκε στην πρώτη φάση των play-of στο πρωτάθλημα της), ήταν η μοναδική αξιόπιστη ομάδα της Τουρκίας στην ευρωλιγκα και σαφώς ο αποκλεισμός της στο 5ο ματς με τον Ολυμπιακό έφερε απογοήτευση που μάλλον πλήρωσε στο πρωτάθλημα.
Αυτό που φαίνεται και στο άρθρο παραπάνω είναι η έλλειψη σχεδίου από τους μεγάλους της Τουρκίας που ξοδεύουν (και όπως φαίνεται να συνεχίσουν να ξοδεύουν) χωρίς συγκεκριμένο πλάνο.

Θα επαναλάβω ότι η Εφές, από φέτος είναι στο ξεκίνημα για κάτι δυνητικά καλό.
Και δεν είχε λογική ακριβοπληρωμένου ρόστερ.

Η μόνη περίπτωση που έκανε λάθος και σκόρπισε λεφτά ήταν η παραμονή του Βούγιασιτς.

http://sports.in.gr/basketball/a1andrwn/article/?aid=1231251965#ref=newsroombox

Και ο χαβαλές συνεχίζεται.

Θρύλε ντου στον τάφο του Ιντού…

…πλάκα θά’χει:):!:

κάποιος ειχε ρωτήσει για τις μπλούζες με τον γκαλη.

http://www.arislegendstore.gr/

that awkward moment όταν ο Άρης έχει πιο γαμηστερό online shop από την (6 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης) ομάδα σου.

τοσο γαμάτο που σε ολες τις επιλογές δεν εχει τίποτα σχεδόν. πρέπει να εχει στηθεί μόνο για τις 2 μπλούζες του γκαλη. δεν γίνεται στα αντρικά να εχει μόνο 2 προϊόντα!

Φροντισαμε ηδη, στειλαμε ανθρωπο και μας αγορασε:wink:

Οσο για τα online store, απο φετος του μπασκετικου Ολυμπιακου ειναι σουπερ.

Θυμαμαι καλοκαιρι η αρχες Σεπτεμβρη 2011 οταν ανοιξε η μπασκετικη μπουτικ απεναντι απο το Καραισκακη ειχα παει και σκεφτομουν:
“Ωραια οκ, αλλα μπασκετικη μπουτικ? Ποιος ειχε ιδεα να την ανοιξει, ακλαφτη θα παει”

Και απο τοτε που ανοιξε, η ομαδα εχει ξεσκιστει:lol:

Πόνεσαν τα μάτια μου σήμερα στο πρώτο τελικό. Εντυπωσιακά κακό μπάσκετ και από τους 2 απλά ο Ολυμπιακός έπιασε τον απόλυτο πάτο. Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη.

Ο Αντιτς κάθε φορά που πάει να ποστάρει στην επίθεση ένα μικρό κομμάτι του μπάσκετ πεθαίνει.

ευτυχώς που βλέπουμε το “μακράν καλύτερο ντέρμπυ του ευρωπαϊκού μπάσκετ”.

[SPOILER][/SPOILER]

Δεν έχει νόημα να δω παραπάνω, βασικά δεν νομίζω πως έχει νόημα να δω άλλον αγώνα της σειράς. Οι μισοί παίκτες του Ολυμπιακού νοητικά βρίσκονται σε κάποια παραλία. Πρίντεζης ειδικά είμαι σίγουρος πως παρακαλάει να γίνει το 3-0 να ξεμπερδεύουν. Μόνο Χαινς και Κατσίβελης προσπαθούν. Ο Παο δεν παίζει καλά, κάνει λάθη, αρκετές κακές επιλογές αλλά απέναντι σε μια τόσο αδιάφορη ομάδα και πολύ δυσκολεύεται.

ο πριντεζης ειναι ήδη στην συρο.
αυτός κάτω απο το καλάθι κοντά στον πάγκο του παναθηναϊκού ηταν το γιανακοπουλος? αν ναι, γελάω. …
βελτιώθηκε ο ολυμπιακός. έβαλε ενα πόντο παραπάνω…:stuck_out_tongue:
μεγάλη δικαίωση για τους παίχτες του 2k. είδαμε καμιά 60αρια τρίποντα
σχολιασμός. ακομη χειρότερα και απο το τεννις πριν.

Οι διαιτητές, μάλιστα έχουν γράψει συγκεκριμένες κουβέντες που ειπώθηκαν από τον κύριο Γιαννακόπουλο και αυτούς που είχε μαζί του “Πού?η γαμ? Πουτ?ς γιε, θα σε γαμ?. Δεν θα φύγεις από δω”.

Στο μυαλο του διαιτητη: ‘‘Ο προεδρος της γηπεδουχου εισβαλλει στον χωρο μου και με τραμπουκιζει αλλα δεν ειναι λογος αυτος τωρα να διακοπτω ματς και τετοια, θα το γραψω εγω στο φυλο αγωνας να τον εγαμησω τον μπουστη’’.

Εχω πεθανει στα γελια με την ολη φαση.Νταξει για μενα παμε να το χασουμε καθαρα λογω δικης μας αγωνιστικης εικονας αλλα παρασκηνιακα τους κανετε ο,τι διαολο θελετε.Ειναι τα πουτανακια σας.

σαφώς ανώτερος ο Πάο, μας έχει πατήσει κάτω αλλά είναι δεδομένο πως ελέγχει την διαιτησία . Οι διαιτητές καλά πουτανάκια είναι, ας μην γκρινιάζουν πλέον όταν οι κάφροι τους βρίζουν τις μάνες.

Τουλαχιστον δεν γραφουν-λενε οτι πηγε για να τους ευχηθει καλη τυχη,ε!?

Ο Γιαννακόπουλος του Παο είναι για το ποδόσφαιρο όχι για το μπάσκετ.