…ναι θα συμπληρώσει την όλη φρίκη:):!:
Πάντως εγώ αυτήν την αισιοδοξία για το μέλλον του Παο που βλέπω στο thread της ομάδας δεν μπορώ να την δω. Την φετινή χρονιά την θεωρώ ένα μικρό θαύμα αλλά θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα. Έδιωξε πολλούς καλούς παίκτες πέρυσι χωρίς λόγο. Ο Διαμαντιδης έκανε μέτρια χρονιά, δεν φάνηκε τόσο επειδή χτύπησε σε κρίσιμα ματς και δεν νομίζω πως του χρόνου θα είναι καλύτερος ούτε θα βγάζει λαγούς από το καπέλο του τόσο συχνά. Αυτή την στιγμή δεν βλέπω αντικαταστάτη του πουθενά. Ο Καλάθης θα μπορούσε να είναι αλλά ο Παο τον άφησε να φύγει.
Από τους φετινούς ξένους ο καλός Ουκιτς και ο Λασμε είναι αυτοί που “πρέπει” να μείνουν από εκεί και μετά το χάος για μένα (απλά συμπαθητικός ο Γκιστ αλλά όχι κάτι φοβερό, ενώ οι καινούργιοι δεν έχουν δοκιμαστεί πραγματικά ακόμα). Μπατιστ δεν βλέπω το λόγο να γυρίσει εκτός αν υπάρχει θέμα τιμητικής μεταγραφής για να κλείσει την καριέρα του στον Παο ενώ ούτε ο Φώτσης περνάει καμιά δεύτερη νιότη ε. Εδώ τα κενά που άφησαν οι Βουγιούκας, Καιμακόγλου χτυπάνε αρκετά (επίσης τεράστιο λάθος η απομάκρυνση τους).
Γενικά κάποιες καλές εμφανίσεις σε κρίσιμα ματς και το 2-0 στους τελικούς με έναν αγνώριστο Ολυμπιακό μάλλον έχουν φέρει υπερβολική αισιοδοξία για μένα.
Το χειρότερο είναι να έχεις φτάσει πάτο και να πιστεύεις το αντίθετο.
Η συρραφή της απόλυτης ξεφτίλας ενός σωματείου. Κρίμα που σαπίζει και το μπασκετ αυτός ο καρκίνος.
ωχ ωχ αλλη κουβέντα πήγαινα να ξεκινήσω άλλου το βλέπω να πάει :-s
Πρώτα απ’ όλα Ντεντ δεν πολυκαταλαβαίνω αυτή την εμμονή σου να γράφεις αποκλειστικά σ’ αυτό το θρεντ, ακόμα και απαντώντας σε ποστ άλλων θρεντ, λες και θα χάλαγε ο κόσμος αν απαντούσες στο θρεντ του ΠΑΟ, αλλά ας είναι, θα σου απαντήσω εδώ.
-
Ο Διαμαντίδης φέτος κάνει χειρότερη χρονιά από άλλες επειδή για μένα είναι κουρασμένος: για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς κλήθηκε να τραβήξει κουπί στην περιφέρεια με μοναδικό ουσιαστικά συμπαραστάτη τον Ούκιτς, να μην τα ξαναλέμε ούτε για τον Μπανκς, ούτε για τον τίμιο κατά τ’ άλλα Ξανθόπουλο. Του χρόνου έχοντας δίπλα του Ούκιτς, Κάρι και γιατί όχι ένα ακόμα καλό γκαρντ, θα έχει περισσότερες ανάσες οπότε και λιγότερη φθορά. Δεν ξέρω γιατί να μην “βγάζει λαγούς απ’ το καπέλο του τόσο συχνά”, αυτό το στοιχείο έχει να κάνει με την αξία ενός παίκτη κι ο Διαμαντίδης έχει μερικά ακόμα χρόνια ποιοτικού μπάσκετ μπροστά του. Το ότι πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτόμαστε για το ποιός θα τον αντικαταστήσει ισχύει φυσικά, αλλά νομίζω ότι αυτή η στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα.
-
Δικαίωμά σου να μην πολυγουστάρεις τον Γκιστ αλλά για τους περισσότερους παναθηναϊκούς αποτελεί πολύτιμη μονάδα, παίκτης θεαματικότατος και ουσιαστικότατος ταυτόχρονα, και σαφέστατα πρέπει να μείνει και αυτός, ενώ και τον Μασιούλις μάλλον τον αδικείς, καθώς στη μέρα του είναι ικανός να σκοτώσει τον αντίπαλο από το τρίποντο. Από κει και πέρα αυτό που γράφεις για τους “καινούριους” είναι χωρίς νόημα. Προφανώς και θα κριθούν όπως πρέπει του χρόνου, αλλά τι, θα πρότεινες να φύγουν το καλοκαίρι;! Ειδικά για τον Κάρι, που ήδη φαίνεται να έχει μπει πλήρως στο κλίμα της ομάδας και να δίνει πολύτιμες λύσεις, θα ήταν απίστευτα άδικο.
-
Για τον Μπατίστ ισχύει προφανώς περισσότερο αυτό που έγραψες, το ότι δηλαδή κυρίως τον θέλουμε για οπαδικούς λόγους, να αποθεωθεί εδώ σε μας στα τελευταία κτλ., αν και προσέθεσα και στο δικό μας θρεντ την παράμετρο ότι με σωστή διαχείριση (βλ. αναπληρωματικός και να μπαίνει για να δίνει ανάσες) μπορεί ακόμα και τώρα να βοηθήσει.
-
Ο Φώτσης μπορεί να μην περνάει δεύτερη νιότη αλλά σόρι κιόλας, από πότε αποτελεί αυτό κριτήριο για την απόκτηση ενός παίκτη; Μήπως τον θεωρείς τελειωμένο;
-
Και δε λαμβάνουμε καν υπόψη τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι. Ήδη κάποια ονόματα που ακούγονται ότι είναι κλεισμένοι ή πολύ κοντά (π.χ. Γιάνκοβιτς, Παππάς) είναι πολλά υποσχόμενοι Έλληνες παίκτες που ξέρω γω, αν μου τους βγάλεις κι αυτούς άχρηστους, τι να πω.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν τις αμιγώς “μπασκετικές” απαντήσεις στην απορία σου, αλλά το κύριο για μένα και νομίζω για τους περισσότερους παναθηναϊκούς είναι ότι φέτος είδαμε μια ομάδα που μπορεί να μην ήταν σε καμία περίπτωση τέλεια, που να είχε ελαττώματα, αλλά που μας έκανε επανειλημμένως να καβλώσουμε με το πάθος της και τον τσαμπουκά της μέσα στο γήπεδο (τι άλλο να ζητήσει στην τελική ένας οπαδός, ανεξάρτητα απ’ το αν θα έρθουν τελικά οι επιτυχίες) και γενικότερα βλέπουμε το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας να είναι υγιές (σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι) και να έχει (διαχρονικά) γερές βάσεις.
Ιδού, γιατί η αισιοδοξία που μας βλέπεις να έχουμε.
Κοίτα δεν διαφωνώ πως φέτος ο Παο έκανε φοβερή χρονιά τηρουμένων των αναλογιών, αλλά αυτό για μένα κάπου έκρυψε κάτω από το χαλί τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι.
Για τους παίκτες τώρα τον Διαμαντίδη εγώ τον βλέπω σιγά σιγά να παραδίδει τα ηνία της ομάδας, το θέμα είναι σε ποιόν; Μπορεί ο Ούκιτς; την χρονιά θα την κλείσει με οριακά θετικό πρόσημο. Ο Γκιστ είναι αθλητικός έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία απλά νομίζω πως δεν μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά αν είναι να παίξει σαν βασικό 3αρι.
Ούτε τις μεταγραφές που ακούγονται τις θεωρώ τόσο τρανταχτές (οι μικροί μπορεί να βοηθήσουν αλλά σαφώς όχι άμεσα και η τύχη τους στην ομάδα θα κρίθει σε βάθος χρόνου).
Όσο για τους νέους δεν εννοώ να φύγουν επειδή δεν έχουν δοκιμαστεί απλά μου κάνει εντύπωση η μεγάλη αισιοδοξία για αυτούς τόσο γρήγορα. Δεν λέω πως αμαν η ομάδα θα βουλιάξει φυσικά απλά ο Παο ήταν πάντα διεκδικητής ευρωλίγκας και εγώ δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορεί να συνεχίζει να είναι τα επόμενα χρόνια.
Τώρα ο λόγος που γράφω εδώ και όχι στο thread των ομάδων είναι επειδή θέλω να αποφεύγω ποστ φανατικών όπως του spawn7 (προφανώς δεν πέτυχα σε αυτό )
Το σίγουρο είναι ότι δεν πέτυχες να διακρίνεις ποιος είναι ο φανατικός εδώ μέσα.
ε πιάνω κυρίως τα πιο επιθετικά σχόλια
Εγώ είμαι αυτός;
Καλά, στο μπούτσο μου κι αν είμαι, τουλάχιστον προσπαθώ να μιλάω όμορφα.
Επιθετικος=φανατικος;;; :-k
Αμαν μωρέ μην ψειρίζεται τις λέξεις. Τους πιο επιθετικούς τέλος πάντων.
Μιλάς όμορφα γράκχε, αλλά λες τα μισά.
Κι αυτό φανατική τακτική είναι, αλλά είναι τουλάχιστον τακτική κάποιου που έχει μυαλό.
Περιμένουμε με αγωνία πάντως να μας καλέσεις σε ένοπλο αγώνα κατά του μαρινάκη στο επόμενο μαιμού-πέναλτι. Εμείς δε σε καλούμε σε κάτι ανάλογο καθώς η καε παο ακόμα υπολείπεται σε κατάντια της παε οσφπ -στην τελική σιγά τα μπινελίκια που έριξε ο τράκης στους διαιτητές, όλοι λέμε ένα άντε γαμήσου κάθε μέρα.
Α. Δηλαδή επειδή έχω μαλάκα πρόεδρο θα έπρεπε να είμαι απαισιόδοξος για την ομάδα μου. Κι ας το τόνισα ότι αναφερόμουν στο αγωνιστικό κομμάτι.
Για να με πιάσεις καλύτερα, εμένα στ’ αρχίδια μου ακόμα κι αν το χάσουμε τελικά. Ακόμα κι αν μας το γυρίσετε σε 3-2. Στην τελική έχετε ομάδα για να το κάνετε. Αλλά εμένα δε με απασχολεί. Εγώ αυτά που ήθελα να δω φέτος τα είδα και είμαι ευχαριστημένος.
Όσο για τον ένοπλο αγώνα, αφού με ξέρεις, θα σας καλέσω σ’ αυτόν όχι μόνο εναντίον του Μαρινάκη, αλλά και του Τράκη και όλων του συναφιού του (και εννοείται ότι τότε όλοι τους αδερφωμένοι θα ναι). Και όχι μόνο εσάς αλλά όλους. Και προφανώς όχι πριν έρθει η ώρα γι’ αυτό.
Τρολλάρω, το ξέρω, αλλά έπρεπε να το περιμένεις νομίζω.
Δεν θα σου πω εγώ τι πρέπει να είσαι, αυτό θα 'λειπε.
Απλώς κράτα το υπενθύμιση για όταν θα σου ξανάρθει να μας πεις τι πρέπει να είμαστε εμείς.
Μεταξύ μας, θυμάμαι το επίμαχο ποστ και μου φαίνεται μια μαλακία και μισή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον μπούτσο το γραψα. Μάλλον ήμουν υπερβολικά εκνευρισμένος μετά απ’ αυτά που γίνανε στον τελικό του κύπελλου στη μπάλα (αν θυμάμαι καλά κάπου τότε το γραψα). Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι όχι, σε καμία περίπτωση δεν απαιτώ απ’ τους ολυμπιακούς να “ρίξουν” το Μαρινάκη, θα ήταν χάσιμο χρόνου και ενέργειας και προφανώς δε θα είχε και αποτέλεσμα. Ο απλός οπαδός το μόνο που μπορεί να κάνει, το μόνο που έχει νόημα να κάνει, είναι να έχει γνώμη και αν δε γουστάρει να απέχει/να αποστασιοποιείται. Αν θεώρησες ότι σας το παιξα αφ’ υψηλού, ζητώ συγνώμη. Αν θεωρείς ότι κάνω κωλοτούμπα τώρα επειδή με συμφέρει σαν βάζελο, πάλι ζητώ συγνώμη. Όντως πάντως δεν υιοθετώ τέτοιου τύπου λογικές, μπέσα για μπέσα.
Ρε σεις, αν χρειάζεται να διευκρινίζουμε σαφώς ότι “καταδικάζουμε τη γελοιότητα των παραγόντων από όπου κι αν προέρχεται”, το χάσαμε το παιχνίδι. Το θέμα εν προκειμένω είναι ότι οι γαύροι λυσσάνε κάπως άδικα (κατά τη γνώμη μου) με τη διαιτησία. Δεν πα να πε ότι θέλει ο Τράκης; Τι σκατά σας σφύριξε πια και λυσσάτε; Μια τεχνική στον Άντιτς για διαμαρτυρία - που ήτανε - κι ένα (όντως μάπα σφύριγμα) οριακά εμπρόθεσμο καλάθι του Χάινς - που δεν μπορούσανε όντως να δούνε instant replay;
Αλήθεια τώρα, δε θυμάμαι μπαμ φάση που να πήγε ανάποδα.
μωρε καλα τα λες, εγω δε νομιζω οτι θα αλλαζε κατι, αλλα αυτα τα μικρα ισως σου επιτρεπαν να πιστεψεις λιγο παραπανω και να κανεις ενα come-back ε και δεν σε αφησαν να το κανεις.
Συμφωνώ πως δεν έφταιγε η διαιτησία προχτές. Απλά θυμηθείτε όμως όλα αυτά που έγιναν και (δεν) ειπώθηκαν στην επόμενη “Ριζούπολη”.
Σαν να λέμε, “ελάτε στη μπάλα που κάνουμε κουμάντο να φάτε καλά”. Τίμια νοοτροπία. Μην ξεχάσεις να πας και στο ΣΕΦ αύριο να το σπάσεις “για να μην το σηκώσουν οι ζέλες μες στο σπίτι μας”.
samis επιμένω ρε φίλε. Ποιο σφύριγμα άλλαξε τη ροή του αγώνα και δεν σου επέτρεψε το comeback;
Αυτη ειναι η επιδιωξη του προεδρου σου, να γινει χαμος στο ΣΕΦ αυριο, κι ελπιζω να μην ξεφυγει ο κοσμος οτι και αν γινει. Γιατι αν ξεφυγει, ζημια στην ΚΑΕ Ολυμπιακος θα κανει οχι στην ΚΑΕ Τρακης