Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ε καλα, περιμενεις οντως να γινει κατι τετοιο?

Πολυ δυσκολα, αλλα αμα γινει, αντε γεια!!!

Δεν υπαρχει αυτο που λετε…

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο… Κάναμε και μεις πρόταση 3,5 εκ ευρώ. Εάν θα ερχότανε Ελλάδα, σε μας θα ήταν…

Και δεν είπα ότι δεν εξαρτάται και από τις δικές σας μεταγραφές, απλά ότι δεν είναι σίγουρα δικό σας το πρωτάθλημα… :wink:

Εκλεψε τον Περπερογλου ο Παναθηναικος!!!

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=53484

Εσεις καλά κάνατε, αυτό που έκανε ο βρωμοπανιώνιος θα το πληρώσει όμως… Σε μας ζητούσε 800.000 έαν είναι δυνατόν και σε σας τον πούλησε 500.000 που τοσα διναμε οριακα και μεις. Και όλα αυτα γιατι το επομενο καλοκαιρι τον επαιρνες με 30.000 μονο. Κρίμα γιατι ο παίχτης ήθελε να παιξει σε μας. Δε θα χαθει πάντως στην παναθα. καλος παιχτης

Πολύ καλή μεταγγραφή και εξελίξιμη.

Η ΑΕΚ μάλλον θα πάρει και Σιγάλα,Σάκοτα(δανεικό),και Στακ.Βασικά καλή ομάδα θα κάνει αλλά για 2 χρόνια.ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ???μ΄νο γέροι:-k [-X #-o

Καλός μαλάκας ο Λιανός…ααααχ…

Δεν ειπατε “ΟΧΙ υβριστικους χαρακτηρισμους στο φορουμ”???

Και τωρα εσεις οι ιδιοι οι μοντερατορες το κανετε! Τς τς τς, αυτα κανει η εξουσια… :stuck_out_tongue:

Είσαι ατιμούλης εσύ :lol:

λίγα για τον αδελφικό φίλο μου…:lightsabre: :lightsabre:

:smiley: :slight_smile: :stuck_out_tongue:

(και αφού έκανες το χρέος σου, πες μας την τώρα που μας πήρατε τον παίκτη 8) )

γιατί με πληγώνεις έτσι?:cry: :cry: :cry:

Μα δεν το λέω για κακό ρε σάχλα! Απλά θέλω να ακούσω τη γνώμη σου! 8)

δεν τον έχω δει να παίζει…πιτσιρικάς και νέος,λένε ότι έκανε φοβερή χρονιά,άρα καλή μεταγραφή…δεν ξέρω,ελληνικό πρωτάθλημα δεν έβλεπα φέτος τόσο…πχ,ούτε αυτός ο Ουίνστον ξέρω αν λέει κάτι…
θέλω RUDY Fernandez:p :stuck_out_tongue:

Ο Ουίνστον πήγε Εφές. Ο Περπερογλου δεν θέλει να υπογράψει χαχαχαχα… Ίσως να έχουμε γλέντια…

Ποιος το ειπε αυτο ???

Αφου δεν στη λεει αυτος (λογικο το βρισκω) στη λεω εγω. Μου θελατε και Περπερογλου… μουχαχαχαχαχαχα!!!:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

:lightsabre:

Διώξαμε Ντόμερκαντ και Άκερ και επέστρεψε ο Σεϊμπούτις. Πολύ χαίρομαι που φτιάχνουμε νεανική ομάδα ξανά. Ευτυχώς καταλάβαμε τα περσινά λάθη. Πάμε γερά ρε Θρύλε!