Κριμα για τον Ντομερκαντ, δεν θα ακουμε του χρονου τον Πολιτη να τον λεει Ντοπερμαν!!!:lol:
Παιρνουμε τελικα τον Καναδο Γκορντον Χερμπερτ(πρωην προπονητης της Ορτεζ) και αρχιζουμε το ψαξιμο για παικτες.
Μεχρι στιγμης ειχαμε μονο αποχωρησεις και απ’οτι φαινεται θα ακολουθησουν κι αλλες.
Ο Ουιλκινσον εχει πολυ καλη προταση απο Ντιναμο και με μανατζερ το αρχ()(@ τον Καπικιονι δεν τον βλεπω να μενει.
Ο Μασει εχει επισης καλη προταση,αλλα αυτος ειναι πιο πιθανο να μεινει.Σκειλς και Φλετσερ εχουν ηδη φυγει και λογικα θα φυγει κ ενας εκ των Καλαιτζη,Παντελιαδη.
Να δουμε ποιους θα φερουνε.
Ήμαρτον κάθε χρόνο τα πηγαίνουμε μια χαρά γαμάτα, και κάθε χρόνο αλλάζει όλη η ομάδα… Θα το φάνε το κεφάλι τους καμιά χρονιά… Τι να πω δε θα είμαστε πάντα τυχεροί να μας βγαίνουν οι μετεγγραφές
Υπάρχει ακόμα ο Καπικιόνι; :lol: Από παιδάκι τον ακούω!!
Yπαρχει και μας σπαει τα τετοια καθε χρονο.
Εντωμεταξυ το τραγικο με την περιπτωση Ουιλκινσον ειναι οτι ναι μεν τον ανανεωσαμε προσφατα,αλλα μετα απο απαιτηση του Καπικιονι δεχτηκαμε(το γιατι ειναι μια ευλογη απορια) να υπαρχει και ρητρα για σπασιμο συμβολαιου.
Και η ρητρα ειναι 150 χιλιαρικα.
!!!
ΖΩΑ.
Μπραβο μας.Εναν σοβαρο ψηλο ειχαμε και παει κι αυτος.
Απο Sportfm.gr
Ο Βασίλης Σπανούλης ενημέρωσε και επίσημα τους Χιούστον Ρόκετς πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ και στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τη διοίκηση των «ρουκετών», που ναι μεν έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει τον παίκτη στις τάξεις της ομάδας και την επόμενη περίοδο, ωστόσο είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει στο επίμονο αίτημα του Έλληνα γκαρντ.
«Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Πρόκειται για οικογενειακά προβλήματα», δήλωσε στην εφημερίδα «Houston Chronicle» ο 24χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Δεν είμαι απογοητευμένος. Στη ζωή δεν ξέρεις πώς σου έρχονται τα πράγματα. Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο περιμένεις κάποια πράγματα, πηγαίνεις εκεί, κάτι συμβαίνει και η απόφασή σου πρέπει να αλλάξει. Όταν είσαι τόσο μακριά από την πατρίδα σου, η ζωή, η κουλτούρα και όλα αυτά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις τι θα συμβεί. Θέλω να μείνω στην πατρίδα μου και ελπίζω να αγωνιστώ σε ομάδα της Ελλάδας».
Οι Ρόκετς προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Σπανούλη μέσω του τζένεραλ μάνατζερ, Ντάριλ Μόρεϊ, του νέου προπονητή, Ρικ Έιντελμαν, αλλά και του μεγάλου αστεριού της ομάδας, Γιάο Μινγκ, μάταια όμως. «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Αυτή η ζωή ήταν πολύ διαφορετική από ό,τι έχω συνηθίσει. Είμαι πολύ δεμένος με την οικογένειά μου. Προτιμώ να είμαι κοντά της από το να αγωνίζομαι στις ΗΠΑ. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να κάνω αυτό το βήμα, να είμαι μακριά τους. Από μπασκετικής πλευράς είχα πολύ δύσκολη χρονιά με τον Τζεφ (Βαν Γκάντι, προπονητής του πέρυσι στους Ρόκετς). Αυτός ο χρόνος ήταν μόλις το 5-10% από ό,τι περίμενα να συναντήσω. Τώρα είναι παρελθόν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους των Ρόκετς, τον Ρικ Έιντελμαν ως προπονητή και ως άνθρωπο, τον τζένεραλ μάνατζερ και τους κατοίκους του Χιούστον. Δεν μπορώ όμως να επιστρέψω».
Ο μάνατζερ του «V-Span», Μίοντραγκ Ραζτάνοβιτς, αποκάλυψε πως ο ίδιος και Σπανούλης έχουν πει δέκα φορές (!) στη διοίκηση των Ρόκετς πως δεν υπάρχει επιθυμία να επιστρέψει και κάλεσε τους ιθύνοντες των «ρουκετών» να καταλάβουν τον Έλληνα άσο. «Τους είπε δέκα φορές πως δεν θέλει να επιστρέψει. Στην αρχή το πρόβλημα ήταν ανάμεσα σε αυτόν και τον Τζεφ Βαν Γκάντι. Τώρα δεν είναι όμως», δήλωσε ο ατζέντης του διεθνούς παίκτη και συμπλήρωσε: «Δεν προσαρμόστηκε στον αμερικανικό τρόπο ζωής. ?Δεν μπορώ να επιβιώσω, πρέπει να μείνω στην πατρίδα μου?, τους είπε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Είναι κάτι σοβαρό. Προσπαθώ ένα μήνα τώρα να τους δώσω να καταλάβουν. Είναι τρελό. Πιστέψτε με, δεν γυρίζει πίσω. Πούλησε τα πάντα, το αυτοκίνητό του, το διαμέρισμά του… Μου είπε ?Δεν μπορώ να ζήσω άλλο εδώ. Πίστευα πως θα μπορούσα. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Μετά από 8-10 μήνες δεν θέλω να κάτσω ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Δεν είναι θέμα χρημάτων, ούτε χρόνου συμμετοχής, ούτε τίποτε άλλο?. Ακόμη και αν τον έδιναν με ανταλλαγή στους Σαν Αντόνιο Σπερς και του έδιναν τη θέση του βασικού γκαρντ, πάλι θα έλεγε όχι».
Παράλληλα, ο Ραζτάνοβιτς αποκάλυψε πως ο Σπανούλης είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στους Ρόκετς τη ρήτρα των 300.000 ευρώ που κατέβαλαν στον Παναθηναϊκό πέρυσι για να τον αποκτήσουν, ενώ πρόσθεσε πως επιθυμία του είναι να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά εκτός Ελλάδος! «Όπου και να δοκίμαζαν να τον δώσουν, στο Μαϊάμι, στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, δεν θα είχε καμία σημασία. Ίσως αν πήγαινε στην Ισπανία να αισθανόταν διαφορετικά, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ. Είπε ? Όχι, όχι, δεν μπορώ να αφήσω την Ελλάδα?. Αναζητεί έναν τρόπο φυγής. Μου τηλεφωνεί κάθε μέρα. [SIZE=“3”]Η μητέρα του μου τηλεφωνεί κλαίγοντας και μου λέει ?Φέρτε το γιο μου πίσω?.[/SIZE] Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα».
Στη συνέχεια ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη είπε: «Αν θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα σε όλους τους ξένους (μη Αμερικανούς παίκτες) πως αν δεν καταφέρουν να προσαρμοστούν στις ΗΠΑ δεν μπορούν να επιστρέψουν και πρέπει να μείνουν σαν σκλάβοι, δεν θα τα καταφέρουν. Αν γυρίσει στις ΗΠΑ τι μπορεί να κάνει; Μπορεί να είναι καλός παίκτης; Φυσικά και όχι. Θα είναι καταστροφή…».
Ο Σπανούλης, που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Ρόκετς, είχε τη χρονιά που πέρασε 2,7 πόντους και 0,9 ασίστ σε 8,8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 31 αγώνες του ΝΒΑ.
Τι σας ειπα? Κλασικος μαμακιας ελληνας και ο Σπανουλης! Του ελλειψαν τα γεμιστα…
Κρίμα γαμότο,μάλλον ήτα ο πρώτος έλληνας που είχε πραγματικά πιθανότητες να κάνει κάτι καλό,αλλά…
Και επισημα Περπερογλου στον Παναθηναικο για 3 χρονια!!!
Και ο Καυκης στον Ολυμπιακο. Ασκοπη μεταγραφη κατα τη γνωμη μου…
Eφυγαν απο τον ολυμπιακο οι Πεν Ντομερκαντ Ακερ…Προσωπικα αυτοι οι παιχτες ηταν που κρατησαν φετος τον ολυμπιακο σε ενα Α’ επιπεδο και τους εστειλε…
ναι,αλλά ήταν καθαρά μισθοφόροι,δεν χτίζεις ομάδα έτσι…
Περίεργο,εγώ νόμιζα ότι φέτος έχτιζε βάσεις για τα επόμενα χρόνια και έχει διώξει τη μισή ομάδα…Αλλά και με αυτούς που φέρνει,σάμπως ομάδα θα κάνει?
Ε, δεν κράτησε ο Πεν εδώ που τα λέμε την ομάδα σε ένα Α’ επίπεδο.
Ούτε ο ¶κερ.
Παει και ο Μαικ γαμωτο.
Και τελικα οχι Ντιναμο,αλλα Χιμκι…ΕΛΕΟΣ ΡΕ!Τι πηγε να κανει εκει…Να παιζει ULEB cup?
Εχουν σπασει τα νευρα μου με αυτα που γινονται στο μπασκετ μας.
Φερτε καναν παιχτη ΡΕ.
Χιμκι; Τι είναι αυτό; Τρώγεται;
Και ο νέος σας προπονητής συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν φαίνεται και πολύ σόι.
Με την Ορτεζ στην Ευρωλιγκα πηγε καλα,αλλα στο πρωταθλημα ασ’τα να πανε…
Καταφερε να μην περασει η ομαδα στα πλει οφ μετα απο 20 χρονια.
Γιεα.
Η Χιμκι ειναι απο τις μετριες ρωσικες ομαδες,θυμαμαι την ειχαμε πετυχει το 2003 στους ομιλους,οταν πηραμε το Champions Cup.
Aλλα του δωσε τρελα λεφτα,2 εκ Ευρω για 2 χρονια.Και οπως ξαναειπα,ο Μαικ εχει και μανατζερ το (#@!&$(#!@&_$*&#!@($ τον Καπικιονι.
Α,αυτη τη στιγμη βασικοι μας στοχοι φαινεται να ειναι οι εξης εντυπωσιακοι παικτες:
Παπανικολαου,Χαρισης,Αγαδακος.
Νταξ παω για φουντα Θερμαικο.
Γιατί? Αξιόλογοι παίκτες είναι…
Ε καλα για αλλαγες προοριζονται μαλλον…Εκτος του Παπανικολαου ισως.
Τελοσπαντων,οταν βλεπω την ομαδα μου να κανει βηματα πισω εκνευριζομαι.Χασαμε προπονητη και μερικους βασικους παικτες και τι κανουμε?Κηνυγαμε τις πρωην ρεζερβες του ΠΑΟ και του Ολυμπιακου.
Μα δυστυχώς ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια σε χρήματα του Παναθηναϊκού κ του Ολυμπιακού. Πέρσι την έβγαλε με 2 εκ ευρώ μόνο κ πήγε απίστευτα καλά. Φέτος με ίδιο μπάτζετ λίγο δύσκολα, πόσο μάλλον με κόουτς που δε νομίζω να χειριστεί το μπάτζετ τόσο καλά όσο ο προκάτοχός του. Αν έιχε και αυτός ένα Γιαννακόπουλο ή Αγγελόπουλο σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα…