Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Η Ψ.Χ. το σημαντικότερο στοιχείο στο σύγχρονο μπάσκετ.

Ε, τι άλλο να σου πω κι εγώ. Μόνος σου το λες. Σας πήραμε γιατί κάναμε αυτό που δεν έκαναν οι αντίπαλοί σας στο F4! Για να υποχρεώνεται μια ομάδα να βαράει συνέχεια απ’ το γάμο του καραγκιόζη αντί να αξιοποιεί τη δύναμή της (και η δική σας δε θα λεγα ότι είναι η αχτύπητη περιφέρεια), μάλλον κάτι κάνει σωστά η αντίπαλη ομάδα.

Τα υπόλοιπα να με συμπαθάς αλλά δε θα τα πιάσω ένα-ένα για απάντηση, αν θες μπορείς να το εκλάβεις ως υπεκφυγή αλλά η αλήθεια είναι ότι με ψιλοπονοκεφαλιάζεις με όλα αυτά τα νούμερα.
Και μου κάνεις εντύπωση γιατί δε σε είχα και για τον μέγα φετιχιστή της στατιστικολογίας. Τέλος πάντων.

Ειλικρινά, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις απόψε μ’ αυτή την αριθμολαγνεία.

Ίσως να σε μπέρδεψα καθώς δεν θέλω να αποδείξω κάτι σε σένα συγκεκριμένα αλλά πιάστηκα από το ποστ σου το οποίο ηταν απάντηση σε ποστ του φλοϋνταηζντ όπου χρησιμοπούσες μια δική μου φράση αλλά τελικά απευθυνόταν γενικά και αόριστα ( :razz: ).

Απλά, στις σωρηδόν αναλύσεις και άρθρα που γράφονται μετά από τους τελικούς ότι ο ΠΑΟ συνέτριψε τον Ολυμπιακό ή ότι ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στο γήπεδο και όλα αυτά, κάτι δεν μου κόλλαγε (έχοντας δει τα παιχνίδια) οπότε έκανα την επιστημονική μου έρευνα, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τελικά η σημαντική διαφορά είχε το όνομα “ΤΡΙΠΟΝΤΟ” (όχι το παλιό περιοδικό ε), κάτι που -ίσως δεν θα το θυμάσαι- είχα γράψει και πριν τα παιχνίδια ότι θα ήταν κρίσιμος παράγοντας.

Επίσης, είμαι στο θρεντ του ΜΠΑΣΚΕΤ και γράφω για ΜΠΑΣΚΕΤ, δεν καταλαβαίνω πού είναι το παράξενο.

Χαχ, ένα πούστη δες ρε. :smiley:

Χαίρομαι για την επιστημονική σου έρευνα αλλά δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, υπάρχει θεμελιώδης διαφορά αντίληψης σχετικά με την ανάγνωση ενός αγώνα μπάσκετ (και όχι ότι υπάρχει και πάντα μεταξύ μας ρε πούστη, απορώ - αλλά τέλος πάντων), ό,τι και να σου λέω εσύ θα μου λες “ναι αλλά κοίτα κι αυτούς εδώ τους αριθμούς”.

Anyway, αυτά γι’ απόψε, καλή επιτυχία σας εύχομαι στην υπόθεση της αντικατάστασης του Χάινς.

Τελευταίο:

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου, στο μπάσκετ οι αριθμοί δίνουν τη γενική εικόνα -ιδίως όταν μιλάμε για σειρές αγώνων μεταξύ 2 ομάδων.

Απ την άλλη οι αριθμοί δεν θα καταφέρουν να εξηγήσουν μικρές στιγμές (που ενίοτε γέρνουν την πλάστιγγα) όπως πχ τη φάση στο δεύτερο ματς στο 55-50 που ο ΔΔ χάνει το τρίποντο, παίρνετε επιθετικό ριμπάουντ και ζητάει επιτακτικά τη μπάλα και ξανασουτάρει για να το κάνει 58-50 -και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι.

Όβερ εντ άουτ, πολλά έγραψα για σήμερα.

Eδω δεν κατέγραψαν το επιθετικό φαουλ που γίνεται εκει περα, απο την στατιστική περιμένουμε? :!:

…και μόλις άνοιξε ένας νέος κύκλος ατέρμονων αναζητήσεων…

Νταμπλ ποστ…

Θα ενδιαφέρει κάμποσες ομάδες…

http://www.sport-fm.gr/article/eleutheroi-basileiadis-zisis/685390

…και οι δύο μια χαρά περιπτώσεις είναι, ακόμα και για π.α.ο., Ολυμπιακό:):!:

Τον Βασιλειαδη τον εφαγε πριν πενταετιας ο Γιαννακης απο τον Ολυμπιακο ανευ λογου και αιτιας. Θα τον ηθελα στη θεση του Γκετσε για συγκεκριμενους ρολους μεσα στο παιχνιδι + οτι παιζει και τη θεση 3

Αll-Star Basket Τευχος Ιουλιου 2013, μονο κλαμα απο τα γελια:lol3:

Ρε γιουσουφακια, μαζευτε τα σαλια σας μην πνιγειτε…:lol:

To final four στο Μιλάνο… Έκπληξη, βάσει όσων είχαν βγει…

Γειά σου μωρή Ευρωλίγκα με τα ανοίγματά σου σε “νέες αγορές” :lol:

Oυουουυου…

αντε παλι Σιενα…

Στημενη η κληρωση απο τους γαυρους και Ευρωλιγκα… Μπαρτζωκας, Βουισιτς τι περιμενατε?

Τον Ρομπεν θα τον πιασει ο Μαντζαρης?

[B]Παναθηναϊκός[/B], Μακάμπι, Λαμποράλ Κούτσα, Λοκομοτίβ Κουμπάν, [B]Ερυθρός Αστέρας[/B], ομάδα προκριματικών.

Πολλές μπουνιές λέμε τώρα στο Βελιγράδι. Έπικ όμιλος και ο Α’ με Μπάρτσα, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ

Χλωμο να δωθουν εισιτηρια εκατερωθεν…

Κατοστάρικο ο Ζοτς.

Παει ο ενας…