Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ούτε εγώ έχει δει εθνική καθόλου αλλά η 12αδα με 3 γκαρντ όλα και όλα μου φαίνεται πολύ παράξενη. Ειδικά σε μια ομάδα που έχει μάθει να ζει και να πεθαίνει από τα γκαρντ της.

Εγω θεωρω οτι ο Τρινκιέρι λειτούργησε με την λογικη που λεει πως αφού εξασφάλισε καλους χειριστές στην υπόλοιπη περιφέρεια μπορεί να φτιάξει σχήματα είτε με Μπράμο, είτε με Παπ, είτε με Περπέρογλου ή ακόμα και με τον λιγο πιο βαρυ Καιμακόγλου

Υπήρχε και η ατυχία και στερείται και η Εθνικη τον καλύτερο ελληνα άσο, μετα τον ΔΔ, που ακούει στο ονομα Βαγγέλης Μάντζαρης.

http://www.sportdog.gr/article/187242/o-mixaloliakos-zitise-ti-syllipsi-toy-antetokoympo

:lol::lol::lol::lol:

…πόσο ζώο#-o :slight_smile: :!:

εξω και ο βουγιουκας λεει

ειναι αληθεια οτι παντα στην εθνικη ο συγκεκριμενος φαινοταν σα να εχει χαλαστει απο κατι και βαριεται που ζει αλλα δε νομιζω οτι ο Καββαδας ειναι ετοιμος να σταθει σε ευρωμπασκετ. Για την ακριβεια μου φαινεται ψιλοαμπαλος. Λογικα τον πηρε μπας και σπρωξει λιγο στην αμυνα και επειδη ειναι και πιο γρηγορος απο το βουγιουκα αρα να χει καλυτερη αντιμετωπιση των πικ ν ρολ

10 street μπασκετικά στερεότυπα:

Τhe Tall Guy that Shoots 3s (aka ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ COZY!) :lol2:

:lol::lol::lol: ΕΠΟΣ!!!

Ένα κι ένα, ΟΛΑ αλήθεια :smiley:

…:lol::lol::lol: γαμάτο:):!:

ΘΕΙΚΟ !!! :lol:

‘‘Imaginary Dunker’’ ο πιο αστειος τυπος κατα τη γνωμη μου. :slight_smile:

…και πιο σπαστικος για συμπαικτης ‘’ The tall guy that shoots 3’s ‘’… :x

Οχι θα καθονται οι ψηλοι οταν η διαφορα ποντων με τον αμέσως ψηλοτερο να ειναι 20εκ να παιζουν πλατη :stuck_out_tongue:

Δε φτάνει που σου δωσε η φύση 2 μέτρα κι εμείς παλεύουμε στο 1.80, κάνε το roll και βάλτηνε μέσα και ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ :lol:

Με τόση αγυμνασιά είμαι τελείως ο τελευταίος τύπος:? Αν και προσωπικά έλιωσα με τον player coach (BANANA SWIRL!!!)

ε ρε πρεζα ολοι

*γαμαει το βιντεο του ChrisP

δηλαδή τώρα που ζήτησε συγνώμη για την απρόσεκτη ενέργεια όλα μέλι-γάλα…

όχι, τώρα να ψοφήσει ακαριαία αντί για αργά και βασανιστικά, όπως η Βούλα ή ο Ντι Κάνιο.

Αρχιδια ευρωμπασκετ θα δουμε χωρις Χατζηγεωργιου:(

Mεγάλο κρίμα κι άδικο… Θλίψις άφατος…

Το conn-x θα το δειξει?

αντ1 και οτεσπορ 3 λέει

100% αληθεια το βιντεο!!! Όλοι οι χαρακτήρες ειναι ενας κι ενας!

Αν αντικαταστήσουμε τον Football guy με Soccer ή Handball guy, το φέρνουμε και στην ελληνική πραγματικότητα!
Θα μπορουσε να προστεθει και ο “παικτης-σχολιαστης”, που επειδη δεν πολυεχει το μπασκετ αναλωνεται σε ηχητικα εφε, σχολιαζει τις φασεις και πειραζει ολους τους υπολοιπους.

Ο “ψηλός που σουτάρει μόνο 3ποντα”, δεν αντέχεται με τίποτα. Α, ρε κακό που μας εκανες Κουκοτς!

Πιο διασκεδαστικοι: “ο ανθρωπος-φαουλ”, “ο παικτης- κοουτς” και ο “πατερας με το γιο του”

πριν καμιά 10ετια όταν έπαιζα και εγώ μπάσκετ ομολογώ είδα αρκετούς από αυτούς στο video ChrisP. Εγώ πάντως ήμουν ο παίκτης-coach :stuck_out_tongue: και ναι αρκετές φορές έσπαγα αρχίδια. Παραδόξως πάντα είχα συμπαίκτη ψηλό που σούταρε τρίποντα αλλά ήταν τόσο ξεσκισμένος που δεν παραπονέθηκα για αυτό. :lol: