Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ναιιιιιιι ρε Μαικκκκκ!!!Τεραστιο τριποντο

ναι ρε βλαμμένα παιδιά. ναι.! πάμε χαρούμενοι κινηματογράφο τώρα :smiley:

ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΑΜΩ, ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

ετσι ρε ομαδαρα!!
εγω τα ελεγα προχθες!!!

Τεράστιο ρισπέκτ στην πίστη και το μυαλό αυτής της ομάδας.

αντε ρε πουστη ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ομαδα με αρχιδια. τελος.

Μπραβο ρε αλανια!!!Τεραστιο 4 δεκαλεπτο

Καποια ζωα δεν με πιστευανε (:Ρ) οταν ελεγα οτι πιστευω στο 3/3. Ας μην προτρεχουμε, απλα αποδεικνυουμε πως ειμαστε ικανοι.

Μακαρι να συνεχισουμε ετσι. Απειρα συγχαρητηρια.

11 χρονια ρε κωλοισπανοι!ΕΝΤΕΚΑ αλλα αξιζε!

Πειράζει που μετά το σημερινό δε με απασχολεί και να μην προχωρήσουμε στους 8; :drunk:

Την τελευταία φορά που τους είδα να κερδίζουν Ισπανία, ήμουν σχολιαρόπαιδο, η Σερβία λεγόταν ακόμα Γιουγκοσλαβία και τα μεγάλα αστέρια της Εθνικής ήταν ο Σιγάλας, ο Αλβέρτης, ο Οικονόμου και ο Κορωνιός! Ιστορική μέρα. Δεν μπορώ ρε μαλάκες, θα κλάψω… :cry:

Τους χαλασε; Μπα, δεν τους χαλασε! Στα διαλα, μπασκετικα σιχαματα (που λεει κι ο Φιλλιπας)!

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΝΑΙ ΡΕ ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ[/SIZE][/B][/SPOILER]

Μεγάλη εμφάνιση για 2 περιόδους (2η και 4η) και επιτέλους κερδίσαμε τους Ισπανούς. Δεν χωράει τώρα ανάλυση και μαλακιές επειδή…

πάω να δω Elysium :smiley:

Martian το 3/3 το είπε και η αφεντιά μου πάντως :p:p

Αρχιδάτη εμφάνιση και πολύ μεγάλο βήμα για την συνέχεια.
Μην επαναπαυτούν μόνο. Μπράβο τους.

Τι ηταν αυτο ρε. Δεν θυμαμαι απο ποτε ειχα να ζησω τοσο εντονα αγωνα. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.

Να με συμπαθας Dead, κεκτημενη ταχυτητα :stuck_out_tongue:

ΜΩΡΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ.

Σημερα δε γελασε ολη η ευρωπη με τον και καλα κορυφαιο μπασκετμπολιστα ε? :slight_smile:

Τίτλος στον sport24

[B]Δώδεκα μικροί …Ισπανούληδες![/B]

:lol::lol::lol:

Συγκίνηση και μόνο. Καμία ανάλυση…

Μπράβο σε όλους…

[SPOILER]ΝΑΙ ΡΕ ΛΟΥΚΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ…[/SPOILER]

Ασε μην το παρει επανω του

[SPOILER]Οχι σε σενα Λουκα αγορι μου,εσυ κανε μας τη χαρη και σταματα το μπασκετ!!![/SPOILER]

[SPOILER]Βλεπω τους Παναθηναικους φετος να κλαινε με μαυρο δακρυ απο τα νευρα[/SPOILER]

Εκεί με τον Καββαδά βέβαια πήγε να χαλάσει