Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Μην τρελαίνεσαι, 5/13 προσπάθειες. Ήταν βέβαια πολύ καλός (ανέλπιστα) στην οργάνωση.

…αυτό ακριβώς…μαγκιά τους:):!:

άντε γαμηθείτε μουνόπανα ισπανοί γαμώ τη παναγία σας, έφτασα 30 χρονών για να σας κερδίσουμε γαμώχριστοι.

Α ρε γέρο μου, μόνο εσύ με νιώθεις.
Θυμάσαι το Μουντομπάσκετ του '98, ρε συ;! Όταν είχαμε δραχμή για νόμισμα, Σημίτη για πρωθυπουργό, η ανεργία ήταν σε μονοψήφιο νούμερο και κερδίσαμε ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ την Ισπανία σε μεγάλο παιχνίδι;

:cry:

γιαυτό τρελαίνομαι ρε μλκ, επειδή με το ζόρι θυμάμαι!!! :stuck_out_tongue:

πάμε για ήττα της ιταλίας σήμερα και βουρ για 2 θέση μετά! να είχαμε και προπονητή θα γαμάγαμε :stuck_out_tongue:

Έχετε αλτσχάιμερ, εγώ θυμάμαι και τη νίκη στα προημιτελικά του '95 με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΝΗ :!:

Επίσης ο Τρινκέρης ήταν πολύ καλός σήμερα και θέλουμε νίκη Ιταλίας ασφαλώς.

Tι να πω κι εγώ που ήμουν στο ΣΕΦ το 87 με την πούτσα 106-89;

Σήμερα έβρισα μέχρι κι εγώ, γιατί τους συμπαθώ τους παπάρες…
Γαμημένοι…

Τρινκιέρη βγαλε και κανα επιθετικό πλάνο όμως, αμα δεν ξεκινούσε ο Σπανούλης και δεν είχαμε πάθος κλάφτα Χαράλαμπε θα ημασταν απο τον καράφλα και τον μικρό Γκασόλ

Πάσχει απο σοβαρο επιθετικό πλάνο η ομαδα αμα δεν τραβανε οι μονάδες, θελει δουλεια.
Ευτυχώς εχουμε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ στην περιφέρεια. Σλουκας, Μπράμος μεγαλο ματς και Παπ μεγάλες αμυνες και συγκέντρωση στις αλλαγες πίσω γενικα

Για ψηλούς δεν μιλάω καν, θα βγαλω χολή. Αλλα ειναι τοσο χαλια το επίπεδο που και ο Μπουρούσης μπορει να φαντάζει καλος

Παρά την ΚΑΥΛΑ να βλεπω Εθνικη να νικα τους Ισπανούς δεν εμπνέομαι για την συνέχεια. Εκτος αν ανέβει Σπανουλης και παρει απο το χέρι.

…κοίτα, κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την νίκη, αλλά είναι κρίμα τώρα που νικήσαμε τους Ισπανούς, να μην πάρουμε τα άλλα δυο παιχνίδια:):!:

Δεν έχει ούτε κρίμα, ούτε ξεκρίμα…παίζεις καλά, βάζεις μυαλό, βγάζεις ψυχή, κερδίζεις. Δεν το κάνεις; Έχασες και τότε δεν είναι κρίμα, ας πρόσεχες…και είσαι και βλάκας που χάνεις από τον Tolkki και τον Kotipelto…

MAIK MΠΡΑΜΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ.

Το πληρέστερο 3αρι του ελληνικού μπάσκετ (εντιτ:μάλλον της εθνικής ήθελα να πω, αλλά τεσπα) ήταν το κλειδί της νίκης.

Σήμερα κανείς δεν υστέρησε, πριν του παίχτη-ανέκδοτου που λέγεται Κώστας Παπανικολάου.

Έλα, το καταλαβαίνουμε ότι το κάνεις για φλέημ ε! :smiley:

H Μπαρτσελόνα έκανε μεγαλύτερο flame, έχε χάρη που στο ΝBA υπάρχει ισχυρό μοντερέησιον τιμ. :lol:

Σωστός.

Κάτσε να το συνεχίσω εγώ.

Αν είχαμε Παππά, Γιάνκοβιτς, Τσαρτσαρή και Ραμέλ Κάρη το χρυσο θα είχε κλειδώσει.

Τελευταία νίκη ρε γαβ γαβ, τελευταία νίκη. Ποιό είναι πιο πρόσφατο; Το '98 ή το ‘95; :bleh:
Κι εγώ τον ψιλοθυμάμαι εκείνον τον ψυχοβγάλτη στο ευρωμπάσκετ της Αθήνας. Απλά εκείνα τα χρόνια ήταν άλλη φάση. Τότε λέγαμε “Ισπανία για ημιτελικό; ε τους έχουμε λογικά”. Και αυτό που αναρωτιόμασταν ήταν "λοιπόν, τι θα γίνει, θα τους νικήσουμε φέτος επιτέλους τους Γιουγκοσλάβους, ή πάλι θα πάρουμε τ’ αρχίδια μας; Όχι πάλι ήττα στον ημιτελικό από τη Γιουγκοσλαβία ρε πούστη μου!!! Μνχφ, ποιός μικρός τελικός, ντάξει παιδιά, πάλι τέταρτοι, και του χρόνου."
:stuck_out_tongue:

Καλά εσύ παππού είσαι σε άλλη κλάση, υποκλίνομαι. <3

Ρε μπάρμπα, αφού λέει ο έλρικ ότι [U]μόλις που θυμάται[/U] τη νίκη του '98 και αυτό σχολιάζω.

Ε τότε να λες γι’ αυτόν ότι έχει Αλτσχάιμερ! [-X:(

Εγώ τη δεκαετία του ‘90 τη θυμάμαι καλά ρε. Τουλάχιστον, απ’ το ευρωμπάσκετ της Γερμανίας και μετά (ήμουνα σε φάση “wtf” τότε με ήττες από Ισραήλ και Γερμανία στον ημιτελικό… πάλι καλά που δε θυμάμαι το '91…)

Επική αγκωνιά Rubio σε Μαυροκεφαλίδη, μετά από δυνατό σκρην , είδε κανείς;

Γουσταρα απειρα σημερα, ετσι γαμω τους Ισπανους, ολο γκρινια ηταν παλι… Αντε γαμηθειτε τωρα μαλακισμενα, φοβερος Σπανουλης, δυναμη ο Μπουσουσης. Με τετοιες εμφανισεις δεν μας φοβιζει κανενας αντιπαλος.

Ναι! Εν τω μεταξύ η πλάκα ήταν ότι ενώ στο ριπλέι φάνηκε καθαρά, στην κανονική ροή του αγώνα, όλως παραδόξως για τέτοια σκηνικά ανάμεσα σε Ισπανούς και Έλληνες, δεν ασχολήθηκε κανείς! Ούτε καν ένας τοσοδά τσαμπουκάς! :blink:

Πάντως, ήθελα να πω, μια που άνοιξε πάλι η κουβέντα για Τρινκέρι με αφορμή το - τέρμα μίζερο και τίγκα στα “άμα” - ποστ του Floydized, ότι αν και μουρμουρίζω διάφορα για πάρτη του εδώ και κάνα μήνα, από τότε που άρχισαν τα περίεργα με τη δωδεκάδα, σήμερα δεν έκανε [B]απολύτως κανένα λάθος.[/B] Στο σωστό αμυντικό στήσιμο της ομάδας αναφέρθηκα ήδη. Κατά τ’ άλλα, εγώ είδα ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο: η μπάλα στο ζωγραφιστό πάντα και κάτω από οποιαδήποτε περίσταση. Μα να χει σφίξει η ισπανική άμυνα μέσα; Μα να γίνονται διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα; Μα να τρώει αβέρτα τάπες ο Σπανούλης σε κάθε σχεδόν διείσδυση; Εκεί η ομάδα, προσηλωμένη, η μπάλα-στη-ρακέτα. Πολύ σημαντικό στοιχείο σε σχέση με τα “ό,τι να ναι” σκηνικά με Ιταλία και (ειδικά) με Φινλανδία, και τελικά νομίζω ότι αυτό έδωσε και τη νίκη, με τους πόντους που μπήκαν από κοντινή απόσταση, τα πολλά φάουλ που πήραμε και τις πολλές βολές που ρίξαμε, και βέβαια με τα κρίσιμα τρίποντα που μπήκαν όταν ελευθερώνονταν θέσεις στην περιφέρεια.

Τώρα άλλοι αυτή τη στιγμή στα ίντερνετς τον κράζουν και για άλλα πράγματα. Και γιατί έβαλες τον Καββαδά αντί του Μπουρούση τόσα λεπτά στο γ’ και έκανε πάρτι ο Γκασόλ, και γιατί πάλι έβαλες τόσα λεπτά το Μαυροκεφαλίδη αντί του Μπουρούση και ξανάκανε πάρτι ο Γκασόλ… Μάλλον αυτοί οι περίεργοι τύποι πιστεύουν ότι ο Μπουρούσης θα μπορούσε να κάνει το δ’ δεκάλεπτο που έκανε και να βοηθήσει τόσο στη νίκη, αν έπαιζε straight 40’… #-o Ναι ΟΚ, όταν βάζεις τον σέντερ του Πανιωνίου απέναντι στο σέντερ του Μέμφις είναι ο ορισμός του Δαβίδ vs. Γολιάθ και ξέρεις ότι θα φας πολλούς πόντους (όπως και έγινε), αλλά χαίρω πολύ, αφού τα κανε σκατά με τη δωδεκάδα και δεν πήρε τον Βουγιούκα, καλά να πάθει. Τουλάχιστον σήμερα προσπάθησε να διορθώσει τα λάθη του και να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες που έχει. Και τα κατάφερε. Κι εγώ απ’ τη στιγμή που τον έχω κράξει, απόψε οφείλω να του δώσω συγχαρητήρια.