δε θα το πήρε κανένας άλλος χαμπάρι, και ο Μαυροκεφαλίδης τι τσαμπουκά να κάνει. προς τιμήν του τουλάχιστον που δεν έπεσε να σφαδάζει σαν κάτι αδερφές Ισπανούς το 2007
Η αγκωνια εκτος φασης ηταν ο ορισμος της πουστιας.
Καλα, για κατι αστεια σφυριγματα οπως εκεινο το αντιαθλητικο στον Καββαδα και το ξεκαθαρο επιθετικο του Ρουντυ που εστειλε στο διαολο τον Μπραμο, δεν λεω τιποτα.
Μικρη σημασια εχουν βεβαια. Α και γουσταρα τρελα που εβλεπα τους Ισπανους να γκρινιαζουν σε ορισμενα, δικαια, σφυριγματα προς το τελος, πραγματικη απολαυση.
μεγάλη καύλα σήμερα απέναντι στους γαμωισπανούς!!
θέλω να περάσουμε στους 8 αλλά μετά το σημερινό όπως είπε και ο γράκχος μπορεί να μην με πειράξει και να μην περάσουμε.η ομάδα με την σημερινή εμφάνιση έδειξε οτι μπορεί να συνεχίσει στους 8,αρκεί να παίζουν με το ίδιο πάθος που έπαιξαν σήμερα.
εντιτ: δεν μας έκανε την χάρη η ιταλία και έχασε 84-77
Μπράβο μωρή ομαδάρα, αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και στα επόμενα ματς δεν φοβόμαστε τίποτα! Περιττό να πω ότι στο σουτάκι του Καββαδά με ταμπλό άναψα καπνογόνο. Κάποιος πιο πίσω που είπε κάτι για τον Παπανικολάου, ο παίκτης ανέκδοτο σε αυτήν την ομάδα είναι ο Μαυροκεφαλίδης και όχι ο Παπανικολάου, καλό είναι να βγάζουμε τα οπαδικά γυαλιά με την Εθνική, υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα μερικές φορές από το σκοράρισμα όπως φερ’ειπείν τα 5 κλεψίματα του Παπ…
Ντάξει ρε Πάρη, αυτά είναι απόψεις, έστω και ακραίες, ακόμα και τον Παπανικολάου μπορεί κανείς να μην τον γουστάρει σαν παίκτη, τι να κάνουμε. Τα οπαδικά γυαλιά, αν πρέπει να βγουν, να τα βγάλουν άπαντες, γιατί και το Μπράμο κάποιοι μας τον αμφισβητούσαν τις προάλλες και λέγανε γιατί τον κάλεσε ο Τρινκέρι. Πάρε στον κώλο τώρα το τριποντάκι στα 57’’, δε σε χάλασε καθόλου που το πανηγύρισες σαν τρελός.
Ρε συ Μάνο μαζί σου, αλλά άλλο δεν γουστάρω έναν παίκτη και άλλο είναι το ανέκδοτο της Εθνικής. Εγώ τον Μπράμο τον γουστάρω με χίλια και είναι από τους 2-3 παίκτες του Παο που θα τον ήθελα σαν τρελός στον Ολυμπιακό…κατά τ’άλλα μακάρι να πάρει τα πάνω του από δω και πέρα, η άμυνα που έπαιξε στο 2ο δεκάλεπτο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να γυρίσει το ματς…
Ο Μπραμος ειναι φοβερο εργαλειο, το εγραφα απο περυσι πριν καν κανει την καλη χρονια στον ΠΑΟ πως ειναι απο τους 1-2 που θα ηθελα στον Ολυμπιακο.
Κατα τ’αλλα Αρη Γατα πες αλευρι…
[SPOILER]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=re5tx_nxXBE
[/SPOILER]
ΑΦΗΣΤΕ τον κοουτς να κανει τα λαθη του, αφηστε τον να κανει οτι θελει και να ΚΑΛΕΙ οποιους αυτος θελει και βλεπουμε…
ΥΓ. Τα σχολια περι Ισπανων, απλως κομπλεξικα… Τα ιδια ειχαμε και μετα τον τελικο του Λονδινου απο Ολυμπιακαρες και μασονοδημοσιογραφαρες. Πληρης απαξιωση στην πιο χρυση γενια του Ευρωπαικου μπασκετ εδω και χρονια.
YΓ2. Coach, τον Φωτση ξεχασες να βαλεις
Δεν το πα για σένα ρε Πάρη. Ο δεύτερος ενικός απευθυνόταν στον ανώνυμο τρόμπα γαύρο που έκραζε Μπράμο τις προάλλες. =Ρ
Γενικά ο Μάικ νομίζω ότι είναι παίκτης του μεγάλου σουτ στο μεγάλο παιχνίδι.
Giannis σαν γνωστός κομπλεξικός κι εγώ είχα καβλώσει τη ζωή μου στο τέλος με τον Ρούντι να πέφτει στον ένα ελληνικό τοίχο άμυνας μετά τον άλλο, και με το άλλο μουνί της λάσπης τον Καλντερόν να μην υπάρχει μέσα στο γήπεδο.
Το οτι ειναι παιχταραδες δεν το αμφισβητει κανεις. Απλα ειναι σιχαμενοι παιχταραδες :razz:
Δεν είναι κόμπλεξ αυτών κατά των Ισπανών. Τουλάχιστον όχι από όλους. Εγώ μια χαρά αναγνωρίζω την αξία τους αλλά μέσα στον αγώνα οι πουστιές τους δεν έχουν όρια. Τέτοιες αγκωνιές ο Rubio ας τις κάνει στο ΝΒΑ να δούμε τον παίρνει; Έχουν την καλύτερη εθνική εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν τους αντέχει ο οργανισμός μου.
Κατά τα άλλα αυτό που βελτιώθηκε επιθετικά είναι το πιο προφανές. Η κίνηση!! Επιτέλους δεν κολλούσαμε επιθετικά η μπάλα γύριζε, πήραμε καλά σουτ έγιναν καλές πάσες μέσα στην ρακέτα και γενικά ορθολογικές προσπάθειες (έστω και αν δεν μπήκαν όλες), εξού και τα τόσα λίγα λάθη απέναντι σε μια ομάδα που υποχρεώνει τους αντιπάλους σε αρκετά συνήθως. ο Ιταλός το rotation δεν το έχει ακόμα. Ο Περπέρογλου ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μπήκε καθόλου. Αν χάναμε θα των μούτζωναν όλοι που έπαιξε για 1 λεπτό μόνο (ούτε καν ολόκληρο βασικά) και ένα δίκιο θα το είχαν. Ο Μπουρούσης επιτέλους έπαιξε στο τέλος. Ο Ιταλός βελτίωσε την ομάδα σε αυτά που φώναζαν από μακριά και τα έβλεπε ακόμα και τυφλός. Δεν το θεωρώ λίγο, και μόνο που αντέδρασε σωστά δείχνει κάτι καλό αλλά έχει δρόμο ακόμα όπως και η εθνική μας.
Σπανούλης έδειξε πως αυτή η ομάδα θα ζει και πεθαίνει από το χέρι του. Τα 2 τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη (δεν βάζω μέσα τους ΝΒΑers) και τον χρειάζεται όσο τίποτα αυτή η εθνική. Επίσης επιτέλους ξύπνησαν στην επίθεση Μπράμος και Πρίντεζης και έβαλαν κρίσιμους πόντους.
για τον περπέρογλου ο τρινκέρι όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου είπε οτι τον έβαλε τόσο λίγο γιατί ο μπράμος έκανε πολύ καλό παιχνίδι.
Μαλακιές… ο Μπράμος φάνηκε κυρίως στο τέλος με τους 5 κρίσιμους πόντους που έβαλε στο 4ο μέχρι εκείνο το σημείο αυτός και ο Παπανικολάου απλά κυνηγούσαν χωρίς μεγάλη επιτυχία του Ρουντυ. Αλλά έτσι και αλλιώς ο Περπε έπαιζε στην θέση του Παπανικολάου ως κλασικό 3αρι και από την στιγμή που ο δεύτερος επιθετικά είχε κολλήσει εντελώς δεν εξηγείται και τόσο η απουσία του (δεν υστερεί ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά έναντι των άλλων 2). Μην ξεχνάμε πως στην πρώτη φάση των ομίλων ο Περπε παίζει να ήταν και ο καλύτερος παίκτης μας ε. Γενικά το rotation του Ιταλού μου φαίνεται παράξενο το λιγότερο.
μαλακίες ή οχι ο τρινκέρι ήταν στον πάγκο και οχι εγώ ή εσύ που θα βάζαμε τον περπέρογλου να παίξει λίγο παραπάνω.αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα του βγήκε που δεν έβαλε σχεδόν καθόλου τον περπέρογλου.
Ναι του βγήκε σήμερα τι θα γίνει αύριο όμως; Αν κάτι έχουμε δείξει ως τώρα στο τουρνουά είναι σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και όσο βλέπεις ένα προπονητή να κάνει συνεχώς τόσο μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στα σχήματα δεν μπορείς να είσαι και αισιόδοξος. Προσωπικές γνώμες λέμε πάντα δεν είναι κανείς μας προπονητής απλά οι επιλογές του μου φαίνονται υπερβολικά παράξενες.
δεν μου αρέσει να σχολιάζω γενικά τον προπονητή γιατί θέλω να πιστεύω οτι αυτός ξέρει καλύτερα.την ζεί την ομάδα κάθε μέρα.θα κριθεί και ο προπονητής στο τέλος.προς το παρόν ας κάνει οτι επιλογή νομίζει οτι θα είναι προς όφελος της ομάδας.
Πάντως, original, κακό δεν του κανε η κριτική του Τρινκέρι, έτσι δεν είναι;
Γενικά σε πιάνω πώς το λες ρε παιδί μου, αλλά και το να είναι στο απυρόβλητο ένας προπονητής μπορεί να δημιουργήσει (άλλου τύπου) παρενέργειες.
όχι απότι φαίνεται καλό του έκανε η κριτική (τρανταχτό παραδειγμα η χρησιμοποίηση μπουρούση όσο έπρεπε ενώ σε άλλα μάτς τον ξέχναγε στον πάγκο).
συμφωνώ οτι δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο ο προπονητής.απλά πιστεύω οτι δεν πρέπει και με το παραμικρό λάθος να τον καταδικάζουμε. λάθη γίνονται και θα γίνονται.το θέμα είναι να μαθαίνει από αυτά και να μήν τα ξανακάνει.
ναι παιδια οκ σεκς κε κσιλω στους ισπανους τιποτα αλλο
παντως λογικο να μεινει ο περπερογλου στον παγκο γιατι υστερει αμυντικα. απο τη μια ο μπραμος ειναι πολυ καλος περιφερειακος αμυντικος και ο παπανικολαου ειναι πολυ πιο αθλητικος. καπως ετσι θα το σκεφτηκε μαλλον.
Μπραβο εθνικαρα, μυθικο μπάσκετ, μπραβο Μπραμος που κόλλησες 2 τριποντα στο τελος, απιστευτη λειτουργια κλπ
Οκ; Οκ
Αιντα