Παραταση…Αλλα και παλι αρχιδια θα κανουν οι Ιταλοι το βραδυ. Κριμαι παρα πολυ κριμα για το ΑΡΧΙΔΑΤΟ τουρνουα του Ζηση που ακομα και σε αυτο το καταδικασμενο παιχνιδι με το τριποντο του με εκανε να πανηγυριζω εξαλλα
Βάλτε ένα καλάθι γαμώ την τρέλα μου…
ο ζησης πρεπει να βγαλει τα αρχιδια του με καροτσακι απο το γηπεδο
Εντιτ. μπογκντανοβιτς σου γαμω τη μανα. πηγαινετε μεσα να παρετε καμια επαφη και βολες μωρε, δεν ειναι δυσκολο το αθλημα!
λογικά αυτα τον βάρυναν και στην πρώτη βολή απο την τεχνική του έφυγε και σώμα και μπάλα
Μην αφήνετε 3ποντα ρε πούστη μου…
άντε γαμήσου μωρή σπυριάρα…
κρίμα ρε Ζήσαρε.
δε θέλουν να φύγουν από το ευρωμπάσκετ, μέχρι αύριο θα παίζουν
στα πέναλτυ θα κριθεί
Μπαλα εισαι μια γαμημενη πορνη. Επισης ηθελα να περιμενω το τελος του παιχνιδιου για να το πω, αλλα ακουγοντας τις οδηγιες του Τρινκιερι σε ολο το παιχνιδι συντηρειται το ονειρο μου να γινω προπονητης χωρις καμια εκπαιδευση. Τι μη τους αφησετε να βρουν ρυθμο στην επιθεση, τι προσπαθηστε να τα πατε καλα στην δικια μας επιθεση… Βαλτε φιλολογο ή ψυχολογο στον παγκο αμα ειναι να μη δινονται τεχνικες οδηγιες…
Με εχει ακουσει ολο το γραφειο.
Πουτανα μπαλα δε μπαινεις.
[B]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ[/B]
θα μας τρελάνουν
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
Το γυρίζουν :’)
τους ματιάσαμε :’)
Κρίμα για τον ζήση… Δύο φάσεις σχεδόν ίδιες και στις δύο πουτάνα μπάλα…
Μετά από καιρό κάνει μεγάλο τουρνουά με την εθνική…
Δυστυχώς τέλος…
γελαει το συμπαν
ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
O Φώτσης ρε παιδιά στο τέλος 20 λεπτά σερί τι ακριβώς ρόλο είχε επιθετικά? Την σημαδούρα? Δεν πρέπει να χει υπάρξει τόσο στατικός παίκτης από την εποχή του Όσκαρ Σμιτ που έβαζε όμως 50 πόντους…
10 λεπτά παίζουν οι άλλοι με 4 φάουλ και δεν το κυνηγήσαμε καθόλου. Κρίμα γενικώς:(
Οτι ρολο του εδινε ο προπονητης του. Κανεναν.
εντάξει ένας παίκτης με την εμπειρία του φώτση δεν χρειάζεται να τον πάρει και από το χέρι ο προπονητής και να του πεί πού να παίξει.πολλά λάθη ο τρινκέρι αλλά και οι παίκτες το ίδιο.
ο ζήσης έκανε πολύ καλό τουρνουά όντως.
Ενταξει παιδια μην αρχισουν παλι βομβαρδισμοι για Τρινκιερι, τα ειπαμε, αποκλειστηκαμε, τωρα αυτος θα παει σπιτι να φτιαχνει τιραμισου, ο βασιλακοπουλος ελπιζουμε να συνταξιοδοτηθει, καποιος αλλος θα κατσει στον παγκο της εθνικης και αυτη θα (ή μαλλον πρεπει να) γεμισει με το νεο αιμα του ελληνικου μπασκετ.Αυτα. γενικα απογοητευση για ενα ευρωμπασκετ που δεν ειχε καμια ομαδα φοβητρο