Καλά, τώρα που το μεγάλο αφεντικό αποφάσισε να διώξει την επιλογή που ίδιος έκανε (και αρνήθηκε ακόμα και να απαντήσει τότε αν ήταν ρίσκο ή όχι), περιμένω να διαβάσουμε ότι ο ιταλός έφερε τη μαφία να απειλήσει τον σπανούλη ώστε να παίξει με τη φινλανδία, ότι ζήτησε από τον παπανικολάου να κάνει επιτυχημένο μπάσιμο, ακόμα και ότι (ω θεοί, τρέμω ακόμα και να το γράψω!) είπε στον Πρίντεζη να σουτάρει χρησιμοποιώντας ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ :!:
αυτο που δεν γίνομαι κατανοητός. γαμω την λαρισα…
εγω το έβαλα για το θέμα της παρέμβασης και για τον λόγο που δεν ήθελε μπουσουση.
Μα δεν ήταν μομφή προς εσένα, το σχόλιό μου, προσθήκη ήταν.
μομφη
οκ. ποιος ο λόγος να μην θελει μπουρουση? αφήνει υπονοούμενα οτι δεν ειναι αγωνιστικός ο λόγος. τι άλλος λόγος μπορεί να υπάρχει? μυρίζει η αναπνοή του?
και επίσης κάνεις μια λάθος επιλογή, και παρεμβαίνεις και στην δουλειά του? βερι ναις
Φημολογειται πως ο διοικητικος ηγετης του ελληνικου μπασκετ, ειχε κανει κρουση στον Κατσικαρη πριν καταληξει στον Ιταλο, αλλα ο Κατσικαρης τολμησε ο θρασυτατος να θελει δικους του ανθρωπους για βοηθους και γυμναστη και οχι αυτους που ηθελε ο “σωληνας” οποτε και δε δεχθηκε να αναλαβει
Οι αγώνες που θα διεξαχθούν έως και τον μεγάλο τελικό και θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 είναι οι προημιτελικοί (αύριο (δλδ σήμερα), Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 22:00, Σλοβενία ? Γαλλία) και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:45 Κροατία ? Ουκρανία. Σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στις 00:00 την Τετάρτη θα μεταδοθεί το Σερβία ? Ισπανία. Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει και τον έναν από τους δύο ημιτελικούς. Οι αντίπαλες ομάδες όπως και η ώρα διεξαγωγής του κρισίμου αγώνα πρόκειται να ανακοινωθούν το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, αλλά και τον μικρό και τον μεγάλο τελικό
Δε θα σταματησει να δειχνει παιχνιδια ο ANT1 τελικα (οχι οτι εχει και πολυ σημασια, καθως το μεγαλυτερο μερος του ευρωμπασκετ μεσω λινκ το ειδα(με) εξαλλου)
Εξυπνοι, μαζι με το CL θα το δειξουν αποψε.
πότε να το έδειχναν;
Δεν εκφραστηκα σωστα, εννοουσα καλυτερα να δειξουν το Σερβια - Ισπανια που παιζει τωρα και οχι τον βραδινο αγωνα.
Απο υπνο ημουν, σορρυ.
Α ρε Ντουντα, ούτε με… σούβλα δε γυρνάει το σημερινό
χαχ ναι ,σωστός, αλλά στάνταρ παίζουν συμφωνίες με διαφημίσεις κλπ, και γενικά αντ1 είσαι, λογική μηδέν
Διασυρμός επικών διαστάσεων της Σερβίας από τους Ισπανούς μέχρι τώρα…
μαύρη πούτσα του καράτε
Tony Parker…
Μακάρι να το σηκώσει η Γαλλία ρε πούστη μου…
Η Εθνική Ελλάδας πήγε στο ευρωμπάσκετ με τους υπόλοιπους να τη δίνουν πρώτο φαβορί για το χρυσό, με αποθεώσεις και διάφορες άλλες τυμπανοκρουσίες. Και φυσικά έφαγε τα μούτρα της.
Απ’ την άλλη, η διαχρονική ΛΙΕΤΟΥΒΑ κατέβηκε με χαμηλούς τόνους, προχώραγε σχεδόν αθόρυβα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον τελικό κάνοντας πάρτι απέναντι στην Κροατία.
Μακάρι να τα καταφέρει επιτέλους το βράδυ η Γαλλία του μεγάλου Τόνι απέναντι στα σιχάματα (ουπς! σόρι Giannis, μου ξέφυγε), να έχουμε έναν τελικό που δε θα ξέρουμε ποιός θα θέλουμε περισσότερο να το σηκώσει!
Φοβεροι και τρομεροι Μασιουλις, Κλειζα και η Λιθουανια στον τελικο.
Αντε να χασει και η Ισπανια τωρα να ξεχαρμανιασει ο Ελλην μπασκετοφιλος:!:
Edit: lol:lol:, για την τηλεπαθεια με τον αποπανω κυριο αν και δεν απευθυνομουν μονο σε αυτον αλλα στο 99% του Ελληνα μπασκετοφιλου. Btw στο βραδυνο ειμαι με το καλο μπασκετ, συμπαθεστατες και οι 2 ομαδες
Μπορει να μου βρει καποιος ενα λινκ να δω το Ισπανια-Γαλλια ??
Ισπανία εναντίον Παρκερ+4 κριάρια. Έχει πονέσει το μυαλό μου με τους Γάλλους.
ο Ντιο πρεπει να εχει προσβληθει απο καποια ασθενεια που δεν επιτρεπει στα διποντα σου να χτυπανε το στεφανι