Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Νίκησε η Ιταλία :lol:

κοιτα να δεις που νικησε η Ιταλια…

ενα λεηαπ ρε φιλε…

κοντεύω να σκάσω με την νίκη της Ιταλίας [-X

Να πώ ότι δεν τα έλεγα;

μαλάκες ειλικρινά έχω καταστεναχωρηθεί γαμώ τη παναγία μου

Απαισιοτατη εξελιξη

αυτο ρε πουστη μου… παω να φτιαξω δυο τοστ με εξτρα μπεικον και μαγιονεζα…

Kαι τωρα θα χασουν οι Σλοβενοι απο τους Φινλανδους και θα γελαμε ακομα περισσοτερο

αν κερδίζαμε εμείς οι Ισπανοί θα έπαιζαν ματς ζωής-θανάτου, ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα

Μπαινω και βλεπω οτι κερδισαν οι Ιταλοι.Ρε μαλακες αυτα δεν γινονται τι αλλο να πω

και τα 2 σημερινά παιχνίδια έχουν κριθεί στην παράταση.

έντιτ: δεν νομίζω οτι δεν το πάλεψαν οι ισπανοί. απλά από ισπανία τράβηξε μόνο ο γκασόλ με 32 και ο ροντρίγκεζ με 18.

Ρε σεις, μην ψαρώνετε και λέτε “όχι ρε πούστη μου” και τέτοια. Πιστεύετε ειλικρινά ότι είναι το ίδιο πράγμα να παίζει η Ισπανία για τη νίκη και μόνο και το ίδιο να παίζει ξέροντας ότι ό,τι και να γίνει έχει περάσει;

Μην αυταπατάστε, η πρόκριση χάθηκε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με τη Σλοβενία και όχι από τη σημερινή ήττα.

(Αφού πρώτα είχε υπονομευτεί από το κάζο με τη Φινλανδία φυσικά)

…πάντως σαυτό το Euro που χάνει η Ισπανία, κι’εχασε και από μας, την πατήσαμε απ’την Φιλανδία, Σλοβενία#-o
:):!:

Δεν νομίζω πως η Ισπανία είχε την ομάδα φόβητρο φέτος για να λέμε αν ήθελε την νίκη θα την έπαιρνε. Εγώ πιστεύω πως το αποτέλεσμα δεν θα ήταν διαφορετικό. Όσο για εμάς σαφώς η πρόκριση δεν χάθηκε στο Ιταλία-Ισπανία αλλά όταν βλέπεις έτσι τα αποτελέσματα ε κάπου σε πιάνει το παράπονο.

Σιγα την ομαδα η Ισπανία φετος, δεν ειναι οπως ηταν καποτε

Εδω τους γαμήσαμε εμείς τι συζητάμε. Απο κει καταλαβαίνεις

92-76 η Φινλανδια εντωμεταξυ ε.

H Σλοβενια μετα τη νικη της Κροατιας ηταν ετσι κι αλλιως δευτερη.

Συμφωνώ μέχρι και με τις τελείες και τα κόμματα. Στο μόνο ματς στο οποίο τα πήγε άριστα ήταν με έναν αντίπαλο προπονητή χειρότερο από τον ίδιο. Στα υπόλοιπα, οι coach από απλα αξιοπρεπείς (Φινλανδία) μέχρι μαθουσάλες (Μάλκοβιτς), τον δένανε κόμπο. Ο Ρέπεσα χτες μας νίκησε με μια γαμημένη ζώνη στην άμυνα και απανωτά 1vs1 στην επίθεση, είχε τα δύο καλύτερα guard του με 4 φάουλ για 1 περίοδο και 2 παρατάσεις και ο δικός μας φράτζα και ροχαλητό. Thanks but no thanks, ο επόμενος.

!! για παμε…

[B]http://www.gazzetta.gr/basketball/article/542471/apo-kommenos-protagonistis[/B]