Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Σιγα μην απολογηθούμε κιολας που βριζουμε το καθε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

Μπασκετάρα κλπ, αλλα ειδικά εγω Γιαννη μου δεν θα κράξω εναν καλο μπασκετμπολίστα απλά επειδη ειναι…καλος μπασκετμπολίστας. Οι Ισπανοί γαμανε, οκ. Εμενα προσωπικά το μπάσκετ που παιζουν δεν με τρελαίνει τοσο, ποτε δεν είχα κόλλημα με παίκτες τους πέρα απο 2 ξερω γω (και ο ενας απο αυτους -και γενικα απο Ευρώπη- ηταν ο Παου αλλα εγινε πιο gay friendly και απο ντισκο 80ς με ξανθιά περούκα). Οποτε γούστα.

Το οτι αντικειμενικά ειναι κάποιοι απο αυτους μουνόπανα και αντιπαθητικοί είναι ο λόγος που θα τους βρίσω. Καλα κανουν και ειναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη.
Αν και μεταξύ μας κατι αποθεώσεις απο τύπους που την μπαλίτσα την εχουν δει φευγαλέα και μαθαν το μπασκετ απο τα μπλογκ και την εφημερίδα…εεεε κλαην. Δλδ οχι άλλη αποθέωση σε “μετριότητες” όπως Ρουντι κλπ, ειπαμε. Ούτως ή αλλως εγω δεν πανηγύρισα οπως θα έπρεπε την δικια μας νικη απεναντι τους καθως η Ισπανια φετος για μενα ηταν ετη φωτός μακρια απο παλια, και φανηκε 8)

Επισης μη πας να μου το γυρίσεις με Αλβέρτη και Συρίγο ξερω γω. Στην ίδια κατηγορία με τους Ισπανούς ειναι και αυτοι. Εμετικοί

Οχι άλλο καρβουνο, αλλά επειδη στην Ευρώπη το αθλημα πάει κατα διαόλου και εχουμε γεμίσει μαλακες δημοσιογράφους που το μονο κοινό που εχουν με το μπασκετ και το παρκέ ειναι το σταράκι στο πόδι, ο κόσμος θα μασήσει το κουτόχορτο και θα πει τον καθε πολυ καλο Ισπανό κατι ανάμεσα σε τιτάνα και hall of famer.

Παρτε την πουτσα τωρα απο μια Γαλλια ενος παίκτη και αλλων τύπων που κατα κύριο λόγο έσπρωχναν. Που σαι ΝΤΡΗΜ ΤΗΜ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, γτ δεν τους πάτησες χάμω; :!: :stuck_out_tongue:

εγώ πάντως ναι!!!

O Συριγος, εχω ξαναγραψει, ειναι ενας σωβινιστης μπασκετικος και καιροσκοπος (+ δεξι χερι του “σωληνα”). Ουτε βαζελος, ουτε τπτ… Στα 90s των εβριζαν οι βαζελοι, πλεον τον βριζουν οι Ολυμπιακοι κτλ. Οι περιγραφες του οποτε παιζει η Εθνικη Ισπανιας ή η Ρεαλ/Μπαρτσελονα ειναι μνημεια ξερασματος (βλ. φετινο τελικο Ευρωλιγκας). Τα δυο βιντεο ειναι ενδεικτικα του Ελληνα και οχι μονο του Συριγου… Οταν τα κανει ο δικος μας (δεν εχει σημασια αν ειναι ο γυμνοσαλιαγκας στο βιντεο), το λεμε και με καμαρι, οταν τα κανει ο Ισπανος ειναι βρωμιες και αλητειες. Φανταστειτε να ειχε πατησει πχ κανα κεφαλι ο Fernandez οπως ο Batiste τι θα γινοταν στην Ελλαδα…:lol:

Το μισος για τους Ισπανους δε γνωριζει χρωμα (να, βλεπε τον βρωμογαυρο τον Floydized:p). Μεσα στην καβλα οταν το σηκωσαμε στο Λονδινο, ειχα ξενερωσει αγριως με τους οπαδους μας που βρηκαν ευκαιρια να βριζουν χυδαια τον Fernandez (και προπερσι τον Navarro μετα τη νικη στον ημιτελικο) και στο γηπεδο και στο ιντερνετ. Εγω παλι ημουν χαρουμενος που η ομαδα μου κατορθωσε και κερδισε τετοιους αντιπαλους και που κατορθωσα να ανταλλαξω εστω μια τυπικη κουβεντα και με τους δυο στο Final4 φετος.

Οσο για το “get over” που λες, απο νωρις ειχα γραψει πως στο Γαλλια - Ισπανια δεν ειχα προτιμηση, περιμενα ενα γαματο παιχνιδι απο δυο ομαδαρες με ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και αυτο πηρα. Και στον τελικο πολυ θα ηθελα να το σηκωνε ο Κλειζα (μεγαλη αδυναμια) αλλα μετα το χθεσινο ο Παρκερ πρεπει να το παρει σπιτι του και αυτον θα υποστηριζω

υποθέτω ότι ξενερώνεις κι όταν βρίζουν χυδαία κι άλλους παιχταράδες ή αυτό γίνεται μόνο για ισπανούς?

Nαι καλα ειναι ομως με αυτα τα γαλλοφιλα, τους γουσταραμε για να πεταξουν εξω τους ισπανους, τωρα μονο μεγαλη λατρεια στον τελικο. Βεβαια υπαρχει τρελη πιθανοτητα να καταρρευσει απο το 1ο-2ο δεκαλεπτο και μετα να κυνηγαει, αλλα και μονο το βαρος της φανελας με κανει να ελπιζω. Ουτως ή αλλως φετος δεν αποτελειται μονο απο παιδακια οπως αλλες χρονιες. Ξερουμε μερα και ωρα τελικου?

Αυριο στις 22.00

Συμπαθεια οι Γαλλοι, κριμα που εχασα το χθεσινο ματς αλλα στον τελικο Λιθουανια καργα.

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

Οχι:!:

Προφανώς και όχι. Αφού η απάντηση δεν εξυπηρετεί το σχήμα “ο κομπλεξικός Έλληνας βρίζει τους Ισπανούς λόγω κόκκινου σβέρκου” :roll:

ρε πούτσα στους ντοπαρισμένους:!:

Λογικα θα σε αποστομωσει με καποιο αρθρο ή συνεντευξη καποιου ασχετου με σενα. :wink:

Τι εννοείς, αφού τη φάγαμε την πούτσα και αποκλειστήκαμε από την 8άδα.

παπάρια ντόπα ήταν,οι μισοί ήταν καθαροί. γιαυτό δεν έγινε τπτ.

Πληρώσαμε την τιμιότητα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! :frowning:

Ματσάρα μέχρι τώρα ο τελικός…

κλασσικο λιθουανικο μπλακ αουτ. αντε τωρα να το γυρισουν. οχι οτι θα με χαλασει να το σηκωσει ο παρκερ αλλα ελα μωρη ομαδαρα

Τους πάτησαν στη δεύτερη οι γάλλοι… Τα πετάνε και στη λήξη…

Εντυπωσιακός τελικός αλλά οι Γάλλοι πάνε να το κάνουν περίπατο. Η δεύτερη περίοδος ήταν από άλλο πλανήτη.

για πάρτι πάει η φαση…

" οι λιθουανοι που παλι θα μεινουν χωρις τροπαιο,το τελευταιο ηταν ηταν το 07 απεναντι στην εθνικη μας μαλιστα"