Παντως κι εγω συμφωνω οτι υπαρχουν σοβαροι λογοι που ο Σπανουλης δεν θελει να συνεχισει στο ΝΒΑ. Εκει εχει δουλεια. Δεν εχει αραλικι, φραπε και (κυριως) δεν εχει μαμα. Συμποναμε ολοι…
Ρε παιδια ο Βασιλης εχει να διαλεξει μεταξυ των πρωταθλητων Ευρωπης και των πρωταθλητων ΝΒΑ! Εδω που τα λεμε δεν ειναι ευκολη επιλογη αν και καθε νοημων ανθρωπος θα διαλεγε το πρωτο:p !!!
Εξαλλου το οτι τα εχουμε τα αμερικανακια φανηκε απο την νικη της εθνικης στο μουντομπασκετ και θα φανει και απο την αναμετρηση San Antonio-Panathinaikos τον Οκτωβρη οπου θα τους παρουμε ανετα και μεσα στο μαντρι τους!!8O 8O 8O
Ελπιζω μονο να μην παιξουν πουστηκα και δεν μας δωσουν τον Σπανουλη για να μας δυσκολεψουν…
Πρώτα απ’ όλα ακόμα και στην Atlanta να παιζε το NBA θα ταν η λογική επιλογή,γιατί αν δεν το κάνει τώρα πότε θα το κάνει?Και τώρα είναι η ευκαιρία του,η δευτερη ευκαιρία του.Αλλά νομίζω ότι αρκεί να διαβάσεις τι λέει ο ChrisP,με ον οποίο συμφωνώ απόλυτα στο θέμα,για να καταλάβεις τι γίνετε.
Όσο για τους Spurs,καλύτερα θυμίσου εκείνη τη παροιμία για τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες μπουκιές:wink: Γιατί Duncan έρχετε,και τώρα οι διαιτητές δεν θα σφηρίζουν φάουλ το κάθε του άγγιγμσ.
Απολυτη παραλυση στα μεταγραφικα του Αρη.
Και ο Τζεβελεκης μας λεει καντε υπομονη.
Ε αντε και γαμηθειτε ρε.Εχω βαρεθει καθε χρονο τα ιδια.Διωχνουμε τη μιση και βαλε ομαδα,χανουμε τους βασικους μεταγραφικους μας στοχους,αργουμε και παιρνουμε οτι περισσεψει.
Αμα συνεχισουμε ετσι θα διασυρθουμε πανηγυρικα στην Ευρωλιγκα.
Η ΑΕΚ μάλλον επιστρέφει σε πιο υψηλούς στόχους ύστερα από ένα διάστημα που έμοιαζε με αιώνα.Εντωμεταξύ το NBA έχει αρχίσει και δέχετε σοβαρά πλήγματα ύστερα από καταγγελίες για στημένους αγώνες,πράγμα που είναι χτύπημα κάτω απ’ τη ζώνη για ένα πρωτάθλημα που θεωρούταν ειδικά σε αυτό το τομέα ιδιαίτερα αξιόπιστο.
Ναι!Επιτελους!Εκπληκτικο!Νεα απο το στρατοπεδο του Αρη.
Μεγαλη επιτυχια.
Υστερα απο 1.5 μηνα πρηξιματος ανανεωσε ο Μασει για 2 χρονια και βγαζει Σλοβακικο διαβατηριο.
Εχω ανατριχιασει ολοκληρος.
Εντωμεταξυ η ΑΕΚ ανακοινωσε και Μπαρλο,ενω εγινε και επισημα γνωστη η συμφωνια με Λι(2ο σκορερ της Α1 περισυ) και Κ.Χαριση…
ρε για μενα ειναι σταθερη αξια ο Zizic.Ηταν απο τους λιγους που θα στενοχωριουμουν αν εφευγε και οι λακαμαδες τον αφησαν.Τεσπα ειναι χρυση λυση για τον ΠΑΟ.Για μενα σε μερικα πραγματα υπερτερει του Μπατιστ στο 4 και θα το δειτε…