Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Οπα,οπα!Εγινε καλη κινηση!!
Πηραμε τον Χανο Μοτολα,ενα απο τα πολυ καλα 4αρια της Ευρωπης.Εχει παιξει σε Ατλαντα Χοκς παλιοτερα και σε Ταου,Κλιμαμιο,Σκαβολινι,Ντιναμο και Ζαλγκιρις περισυ.Τον θυμαμαι και απο τα μεταξυ μας παιχνιδια,ηταν αρκετα καλος.
Ο αντικαταστατης του Ουιλκινσον ουσιαστικα.
Για να δουμε.

Είδες παλιογκρινιάρη; Άντε για να μάθεις να ειρωνεύεσαι :stuck_out_tongue:

Μπα,θα συνεχισω να ειρωνευομαι μεχρι να καλυψουν ολες τις βλακειες που καναν.:roll:
Μεχρι στιγμης καλυψαμε τη θεση 4 και την αλλαγη του 5.
Εχουμε ακομα:
Σοβαρο 5αρι,σοβαρο 3αρι και αλλαγη του,σοβαρο 2αρι να παιζει εναλλαξ με Ηλιαδη,σοβαρο ασο γιατι ο Καστλ ψοφησε…
Και σοβαρες αλλαγες,οχι του στυλ Φλετσερ,Παντελιαδη…

Ειναι μακρυς ο δρομος.Κουνηθειτε γιδια.

Η ΑΕΚ έχει πάρει φόρα με τις μεταγραφές και ποιος την σταματάει.Αναλυτικά
:http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=55419

Βέβαια 1 από τους νέους παίκτες είναι Άγγλος,και η παράδοση του νησιού στο μπασκετ είνα ένα μεγάλο 0,αλλά ας τον δούμε να παίζει πρώτα.

Και ο Μπετς ποιυ ειχες καποτε Αγγλος ηταν αλλα δεν σε χαλασε, μια χαρα παιχτης ηταν.:wink:

Που τον θυμίθικες αυτον:( …πράγματι,καλός παίκης:)

Το σχόλειο δεν ήταν σοβαρό,απλώς δεν ξέρω πολλούς άγγλους παίκτες,αυτό όλο.

Προβλεπω και φετος επικες στιγμες!!!:lol:

Πινι Γκερσον ρε και τα μυαλα στο μιξερ!!!8)

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=55760

Κωλοεβραίος.

:evil: :evil: :evil: Λίγο αυτοσυγκράτηση,καταλαβένω ότι δε το ενοούσες σοβαρά αλλά δεν είναι όλοι γεμάτοι κατανόηση.:wink: :-k

Kατάλαβα. Με κάτι τέτοιες δηλώσεις απορρώ πως τον κράτησε ο Αγγελόπουλος. Δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά μου φαίνεται ότι ο Γκέρσον δεν έχει καταλάβει καλά τι ομάδα προπονεί.[-X

Το αντίθετο θα έλεγα.Υποτίθετε ότι αναγενεί μια ομάδα για να μπορεί κατά το τέλος της χρονιάς να ναι ανταγωνιστική.Στον ΟΣΦΠ χτίζουν νέα ομαδα,και φέτος πρέπει να το κάνουν σωστά,όχι σαν τις άλλες χρονιές.Αν έλεγε για τίτλο και τέτοια,θα 'ταν υπερόπτης.

Μέχρι τον Φλεβάρη έχει ο Θεός… (SportDay / Νίκος Παπαδογιάννης)

«Αρχικός μας στόχος είναι να προκριθούμε στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας. Μετά, έχει ο Θεός. Το ρόστερ αποτελείται από πολλούς νέους παίκτες, οπότε χρειάζεται χρόνος για να τους διδάξουμε και να τους κάνουμε ομάδα. Μέχρι τον Γενάρη ή τον Φλεβάρη ελπίζω ότι θα έχουμε οργανωθεί».

Αφιερωμένη η προγραμματική εξαγγελία του Πίνι Γκέρσον σε ορισμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, που στέλνουν μηνύματα διαμαρτυρίας κάθε φορά που επισημαίνω ότι είτε ο γιαλός είναι στραβός είτε το καράβι αρμενίζει στραβά. Ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, ο ίδιος που πέρυσι μιλούσε για κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, κατεβάζει τον πήχυ χαμηλά.

Οποιος στο λιμάνι έχει υπομονή να περιμένει άλλα 2-3 χρόνια για να καμαρώσει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ελλάδας ή Ευρώπης, να σηκώσει το χέρι του. Οποιος είναι ικανοποιημένος από την απόφαση για ολική αναδόμηση, να τρέξει να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας. Μέχρι να συγκροτήσουν οι 23χρονοι ομάδα τίτλων, φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να επιστρατευτούν όλα τα γνωστά και άγνωστα άλλοθι για να δικαιολογηθεί το απίστευτο πογκρόμ του φετινού καλοκαιριού: η διαιτησία, οι δημοσιογράφοι, ο ΕΣΑΚΕ, ο Βασιλακόπουλος, ο Συρίγος, ο Σκουντής, ο Χατζηπετρής.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε κινήσεις με ελάχιστο ρίσκο, αλλά μοιάζει παγιδευμένος στο σίριαλ Σπανούλη. Εάν ο «Μπίλι» μείνει στο ΝΒΑ, θα υποχρεώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης σε σπασμωδικές κινήσεις, αφού μπήκε πλέον Αύγουστος και λιγόστεψαν οι εναλλακτικές λύσεις. Οι Ουίνστον, Περπέρογλου δύσκολα θα μπαλώσουν το κενό που άφησε πίσω του ο Σισκάουσκας άμεσα, ωστόσο ο Ζίζιτς είναι αξιόπιστη λύση αντί του Γιαβτόκας. Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός έχει έναν σίγουρο ψηλό παραπάνω από πέρυσι.

Ο πυρήνας του παραμένει αναλλοίωτος, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί αρκετός για να φέρει τους «πράσινους» ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Στην Ελλάδα κέρδισε έδαφος σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, χωρίς να προσπαθήσει πολύ…

Ο Αρης σιγά σιγά έβαλε τις βάσεις για την καινούργια του ομάδα, όχι τόσο με την απόκτηση του Μπρέισι Ράιτ, όσο με την κοινοτικοποίηση του Μάσεϊ και την προσθήκη του εξαιρετικού Χάνο Μότολα. Εχασε βέβαια σημαντικούς και έμπειρους παίκτες, αλλοδαπούς (Ουίλκινσον), αλλά και Ελληνες (Σιγάλας, Γιαννούλης), ενώ είδε συγκεκριμένους στόχους του να καταλήγουν σε ξένα χέρια (Παπανικολάου). Ο Ράιτ είναι εγνωσμένης αξίας σκόρερ, αλλά αδοκίμαστος στην Ευρώπη. Ακόμα μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελεί ο καινούριος προπονητής, ο Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος τα έκανε σαλάτα πέρυσι στην Ορτέζ. Μάλλον χρειαζόταν ένα πιο στιβαρό χέρι στο τιμόνι του ο φετινός Αρης.

Με την ευκαιρία, επιτρέψτε μου να προσθέσω και τα δικά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαιού φροντιστή Μάκη Νάτση. Τον θυμάμαι πανταχού παρόντα στα πρώτα επαγγελματικά ταξίδια της ταπεινής μου καριέρας και έχω ταυτίσει τη φιγούρα του με τον Αρη του παλιού, καλού καιρού. Τι κι αν ήταν τελευταίος τροχός της αμάξης; Από τα χέρια του περνούσαν οι φανέλες του Γκάλη, τα παπούτσια του Γιαννάκη, οι πετσέτες με τις οποίες σκούπιζε τον ιδρώτα του ο Ιωαννίδης.

Και ο Μπρεισι Ραιτ απο τους Τιμπεργουλβς στον Αρη.
Αναμενεται να υπογραψει και ο Κενταλ και ισως και ο Κομματος(:? )

Γιασκεβίτσιους ρεεεεεε!!!

Το αποκλειω να ερθει.

Μακάρι αλλά με καμμία Παναγία…

ΣΑΡΑΣ ΣΑΡΑΣ ΣΑΡΑΣ !!! αλλα θα θελει κανα 3,5 μιρια για να ερθει.

Και με τους στόχους που έθεσε ο Γκέρσον…

Ρε χαλαρωστε λιγο. Το ροστερ του ΟΣΦΠ φετος στο μπασκετ ειναι το πιο γεματο εδω και μια δεκαετια σχεδον και μαλιστα με πολλους Ελληνες που γνωριζονται μεταξυ τους απο τις μικρες Εθνικες. Εδω δεν ξερουμε καλα καλα ποιος θα παιζει. Ενας πλεη-μεηκερ λειπει. Αν ειναι ο Σαρουνας εχει καλως. Αν δεν ειναι και ειναι καποιος αλλος δεν θα σκασουμε κιολας. Η ομαδα εχει πολυ ταλεντο. Εχει ομως κι εμπειρια. Ο Μαυροκεφαλιδης εχει παιξει στην Ιταλια, ο Βασιλειαδης στην Ισπανια, ο Σειμπουτις εχει κανει εκπληκτικη χρονια στο Μαρουσι. Μην ξεχναμε και τον υγιη Ματσε. Ουτε τον αδυνατισμενο Σοφοκλη…

Οσο για τον Γκερσον, δεν εθεσε κανεναν στοχο. Σε ενα Ισραηλινο ραδιοφωνο μιλησε. Μπορουσε να πει ο,τι ηθελε…

:thumbup: Σωστος.Βασικα πιστευω οτι θα γινει πιο συναγωνιστικο το πρωταθλημα φετος απ τις αλλες χρονιες.

Ο ΟΣΦΠ παντως εχει πολλες πιθανοτητες να κερδισει τον τιτλο μιας και ο ΠΑΟ εχει μεινει πισω στις εξελιξεις,κυρίως λογο υπόθεσης Σπανουλη.