ναι γιατι το 2007 και το 2011 εβλεπε ευρωλιγκα ο Λο μεσω του sportlemon
//για να υπαρξουν “κρισιμες επιθεσεις” στο τελικο του 10 επρεπε πρωτα να πεσει η διαφορα των 15 ποντων
και αυτο εγινε με 3 ανυπαρκτα καλαθια
ναι γιατι το 2007 και το 2011 εβλεπε ευρωλιγκα ο Λο μεσω του sportlemon
//για να υπαρξουν “κρισιμες επιθεσεις” στο τελικο του 10 επρεπε πρωτα να πεσει η διαφορα των 15 ποντων
και αυτο εγινε με 3 ανυπαρκτα καλαθια
Mη δινουμε τωρα μεγαλυτερη εκταση στο θεμα του Λο απο οτι αρμόζει. Ή μη βγάζουμε στη σέντρα και την διοίκηση. Δεν νομίζω οτι ειναι και αξιο αναφοράς σαν γεγονός, οι ομαδες ετσι λειτουργούν και καλα κάνουν (αν θελουν να ειναι σοβαρες).
Επισης, ο Μπεβερλι παικταρα κλπ αλλα δεν μας ειχε ερθει και Τζεισον Κιντ. Στον πιο γελοίο τελικο της ανθρωπότητας είχε ξεκωλιαστεί είναι η αληθεια αλλά γενικα είχε χτυπητές αδυναμίες και θεματα εστιασης σε καποια πραγματα μεσα στο παιχνίδι. Βεβαια ειχε ενέργεια που δεν την βρισκεις ευκολα…
των 5 πόντων το καθένα?
δεν προκειται να το συνεχισω, εχει σχολιαστει 300 φορες ο τελικος αυτος
η ντροπη για το αθλημα δε φευγει οση τρελα κι αν πουλησεις
Να θυμίσουμε τον MVP του τελικού-ντροπή-για-το-άθλημα?
Όχι ε, τον θυμόμαστε όλοι.
Δεν έχει ουσιώδη σχέση, σημειολογικά μόνο. Συμβολικά.
φοβερο επιχειρημα. Ο Σπανουλης ηταν mvp στο τελικο ντροπη και τωρα ειναι αρχηγος στον ολυμπιακο αρα δεν υπηρξε τελικος ντροπη
rudolfικο επιχειρημα
επισης ο Νικοπολιδης ηταν παικτης του παναθηναικου στη παραγκα και μετα εγινε αρχηγος του ολυμπιακου αρα δεν υπηρξε παραγκα
Έγραψα ότι δεν το έθεσα ως επιχείρημα, αλλά ως παρατήρηση.
Αυτό με τον κωνσταντίνου είναι δική σου έμπνευση.
Οι Αγγελόπουλοι απ’την άλλη φαντάζομαι κράτησαν το Γιαννάκη και την ομάδα του 10 επειδή πίστευαν σε αυτήν, ασχέτως αν υπήρξε θύμα σφαγής.
ναι οπως ο τζιγγερ κρατησε την ομαδα μετα τη Ριζουπολη επειδη την πιστευε ασχετα αν υπηρξε θυμα τρομοκρατιας
Ότι θα κατέληγε αυτή η κουβέντα σε έμμεση σύγκριση τζίγγερ και αγγελόπουλων δεν το φανταζόμουν.
Τι ομαδάρα όμως έφτιαξε ο Γιτζάκ, τι μου θύμησες.
ειδες οπως κι ο Ντουντα
σε καλο μας βγηκε τελικα και των 2
//πολυ εποικοδομητικη η συζητηση αλλα πρεπει να παω για καφε τωρα, ξαναμιλαμε αυριο
+1
Αλήθεια είναι αυτό, ο Cuban έχει σκάσει μία περιουσία για τέτοια, αλλά σίγουρα άλλο σεβασμό εμπνέει στον παίχτη η κάθε διοργάνωση.
Είμαστε ένα πρωτάθλημα δύο ομάδων που ξέρουμε από το καλοκαίρι πως θα παίξουν τον τίτλο σε μεταξύ τους τελικό τον Ιούνιο, που για να τελειώσει θα πρέπει να εκκενωθεί το γήπεδο…
^ Α, καλάαα, εκεί έχεις μείνει εσύ;
Έχεις χάσει επεισόδια.
Πλέον οι “μπασκετικοί οπαδοί” της ομάδας σου έχουν βαρεθεί να γίνεται (σχεδόν) κάθε χρόνο το ίδιο (βλ. να υποδέχονται το μισητό εξασφύριχτρο “διψασμένοι για εκδίκηση” και όταν το ματς στραβώνει να διακόπτεται) και η γραμμή έχει αλλάξει: “στην Ελλάδα τα πάντα έχουν κριθεί από πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα, οπότε ασχολούμαστε μόνο με Ευρώπη”.
Εγώ γελάω ακόμα με την απαξίωση του περσινού νταμπλ και του σκουπίσματος με μειονέκτημα έδρας.
Κυρίως επειδή προέρχεται απ’τους οπαδούς που ακόμη θυμούνται και καμαρώνουν για το 73-38 επί του τότε Πρωταθλητή Ευρώπης.
Ε, λοιπόν, αυτή η ατάκα κάτι μου θυμίζει από τα εφηβικά/φοιτητικά μου χρόνια αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τι :!:
Δεν πειράζει, ορθώς σου το θυμίζει.
Εμένα πάλι μου έρχεται στο μυαλό και μια άλλη ατάκα που ερχόταν ως απάντηση στην προηγούμενη :!:
Τι να σου πω, γέρασα πια κι εγώ κι αυτές οι εποχές μόνο αμυδρά υπάρχουν στο κεφάλι μου.
Τώρα το τι λένε οι μπασκετικοί γαύροι φέτος μικρή σημασία έχει, καθώς οι μεταγραφές του Ολυμπιακού (αλλά και η φιλοσοφία με την οποία αντιμετώπισε το ματς της πρεμιέρας) δείχνουν ότι βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα.
Ρε ουστ ουδέτερε :!:
Ενδιαφέρον.
Κάτι που καθιστά εκ νέου επίκαιρη και καθοριστική τη συζήτηση για τις σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις του πράσινου καθεστώτος για να αντιμετωπίσει φέτος ο Θρύλος τον εξασφύριχτρο και στα τρία πρώτα ντέρμπι της χρονιάς χωρίς κόσμο, προφανώς για να αποφύγει ο εξασφύριχτρος μια επανάληψη της αγωνιστικής γελοιοποίησής του στους περσινούς τελικούς.
OH WAIT.
Είδατε στην πρεμιέρα ότι φέτος έχει ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ και βάλατε τα μεγάλα μέσα.
Δεν πειράζει, απλά θα τσούξει περισσότερο γατάκια :!:
Πάντως, στο λίγο πιο σοβαρό, είναι απαράδεκτο σε μονό ημιτελικό κυπέλλου να μην έχει στήριξη από κόσμο ο φιλοξενούμενος. Άσχετα με το ποιος έτυχε να είναι αυτός.
Και το “έτυχε” το λέω πολύ σοβαρά, όπως σοβαρά πιστεύω ότι ο τελικός ΠΑΟ-ΟΣΦΠ απλώς τύχαινε όλα αυτά τα χρόνια και καμία ΕΟΚ δεν είχε κάψα να “κουμπώσει” τα μπαλάκια. Αποδεικνύεται και επιστημονικά η άποψή μου 8).
Άλλους στόχους θέτει η διοίκηση και άλλους οι οπαδοί δηλαδή.
Να αποσαφηνίσουν οι φίλοι μας αν θεωρούν διοργάνωση άξια πανηγυρισμού το ελληνικό πρωτάθλημα εσακε ή αν το βλέπουν ως παρωδία που δεν θα ασχοληθούν αν ποτέ το κατακτήσουν για 2η φορά μετά τη δραχμή.