Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Θα έρθω σπίτι σου να το πανηγυρίσω ΕΛΑΦΑΚΙ και θα φέρω και τα απαραίτητα κρέατα για μπάρμπεκιου.

Έχε χάρη που θέλω να φτάσω τα 10.000 ποστ και να αποσυρθώ μετά, αλλιώς δε θα σου απαντούσα καν.

Όχι όχι όχι, μη λες τέτοια και κωλώνω :frowning:

(Και όχι, δε θα κάτσω να φτιάξω κάνα στατιστικό με νίκες στη regular season και νίκες στα play-off… :razz:)

ΜΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΜΗ :frowning:

Αν και “του καθεστώτος”, παραδόξως δεν έχω άποψη περί τυχαίου ή “τυχαίου”. :stuck_out_tongue:

Στο άλλο εννοείται ότι έχεις δίκιο, άλλη φάση τα ντέρμπι με κόσμο και των δύο (άλλωστε εμείς οι δυο σαν σχετικά μπαρμπάδες έχουμε να θυμηθούμε πολλά πράγματα επ’ αυτού - π.χ. η καλύτερη πράσινη κερκίδα που θυμάμαι ήταν μακράν στον 5ο τελικό του '99 :!:). Αλλά για να μην αρχίσουμε και πάλι τα γελοία ευχολόγια σαν αστοί της κακιάς ώρας, καλύτερα απλά να παραδεχτούμε ότι δεν είναι ρεαλιστικό αυτή τη στιγμή ούτε δικοί σας να ρθουν στο ΟΑΚΑ, ούτε δικοί μας στο ΣΕΦ…

Αν και διαφωνώ στο αν είναι ρεαλιστικό ή όχι, το δέχομαι και λέω ότι σε αυτήν την περίπτωση απλά κάνεις διπλούς ημιτελικούς όπως το 09/10.

Καλά εδώ έχουμε διαβάσει για στατιστικό των ποσοστών των βολών του Διαμαντίδη, στα ματς με το γάβρο και στα υπόλοιπα:lol:

Δεν ξέρω αν στα υπόλοιπα είναι και οι βολές όταν παίζει κανένα μονό με κανα θειό του στην καστοριά.

Να θυμίσουμε σ’αυτό το σημείο ότι το τελευταίο ματς κυπέλλου με γηπεδούχο τον Εξάστερο ήταν το μακρινό 2001, με τη γνωστή κατάληξη φυσικά.
Από τότε έχουμε παίξει τουλάχιστον 3-4 φορές στο σεφ, δε θυμάμαι ακριβώς, με μία ήττα τη χρονιά που πήραμε το σπουδαιότερο τρόπαιο που’χει πάρει ελληνική ομάδα.:slight_smile:

Το περσινό μας στην Πόλη; Δεν νομίζω να παίξαμε μαζί…

Αναφέρομαι σε τελικό απέναντι σε ομάδα που’χε προπονητή και έπαιζε εντός έδρας.

Μη ξαναδω σύγκριση παναθηναικου στην μπαλα με ολυμπιακο στο μπασκετ στο θεμα “ευρωπη” γιατι θα βγω με σοτγκαν.

Ασήμαντο δεν το λεω…

Αλλα περσι ήταν σημαντικότερο…

[SPOILER]Και αν δεν με πιεσει η διοικηση, δεν θα ανακαλεσω…[/SPOILER]

Σε τρωει ο κωλος σου… sorry κιολας:!:

ΒΑΖΕΛΕΣ Ε; ΝΑ! :lol:

Η αλήθεια είναι ότι έκατσε πίπα με τον μονό ημιτελικό. Θα ξεκινήσουμε ακόμα πιο νωρίς μέσα στη σεζόν τον χαρτοπόλεμο.

8O8O8O

ωραιος!!!

8OΜαλακα λες και το βλεπω σε replay ειναι, ποσο γαματος? :respect:

δυνατο

[SPOILER]κανονικα ομως δεν ειναι φαουλ? Τον σκαρφαλωσε ξεκαθαρα :/[/SPOILER]

οχι δε νομιζω να τον κρατατε με το αριστερο χερι κατω, αν αυτο εννοεις. μια χαρα μου φανηκε, πηδηξε στο θεο το παλικαρι.

εγω εννοω απλα οτι τον καβαλησε κυριολεκτικα, σε φαση για μια στιγμη καθοταν πανω στην πλατη του ξερωγω

τι εβαλε ο αλλος…

Κι αν τωρα βγουμε μερικοι να πουμε οτι “Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ”,…

…θα γινουμε κομπλεξικοι που δεν παραδεχομαστε το μεγαλειο μερικων παιχτων. :stuck_out_tongue: