http://euroleague.sport24.gr/article/2533409/to_sooy_toy_ntorsi.html
Dorsey θεούλης
…τι παλικάρι:p :!:
καλα ΚΑΙ αυτος…γιατι ασχολειστε τοσο πολυ με τον ΔΔ δεν καταλαβαινουμε αυτο ειναι το θεμα. αφηστε τον να κανει τη δουλεια του…τι σας ενοχλει…ξερει αυτος
Συνεχίζουμε με τον Δημήτριο βλέπω, έξοχα.
Λοιπόν, είναι εξαιρετικά ευχάριστο που οι ελληνικές συμμετοχές στο Eurocup (ΠΑΟΚ και Πανιώνιος) είναι μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Βέβαια, το αρνητικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι χρειάζεται να την κάνει εκτός με την Κίμικ, ειδάλλως μπλέκει και χρειάζεται σειρά αποτελεσμάτων για να προκριθεί.
Εν τω μεταξύ, η σωστή προφορά είναι Χίμικ (όπως και Χίμκι η άλλη ομάδα) και όχι με “Κ”. Η παρανόηση έχει προέλθει μάλλον από το γεγονός ότι στα αγγλικά γράφεται π.χ. Khimik, όπου το “Kh” στη διεθνή φωνητική γραφή (αν το λέω σωστά) προφέρεται ως “Χ” ελληνικό (παλιά αντί του Kh είχαν το Ch).
Αυτά με το οφφτοπικ :roll:
Τον γκαντέμιασα τον ΠΑΟΚ.
Αλλά με τέτοιο δεύτερο ημίχρονο, όπως το προχτεσινό δεν πας πουθενά.
Ο καλύτερος παίκτης του (Κούπερ) είναι πολύ άπειρος και οι υπόλοιποι είναι φιλότιμοι, με κάποια καλά στοιχεία αλλά είναι πιθανό να μπλοκάρουν για μεγάλα διαστήματα των αγώνων.
Ο Πανιώνιος απ’ την άλλη έκανε θαυμάσια εμφάνιση χτες, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Έχει επιλέξει καλούς Αμερικάνους και ο Σφαιρόπουλος έχει μάθει στην ομάδα του να παίζει δυνατή άμυνα.
Δυστυχώς πέραν του Φωτός, σε καμίας άλλης εφημερίδας το πρωτοσέλιδο δεν διαβάσαμε έστω τις τυπικές 11 λέξεις “Ο Πανιώνιος 77-67 την Μπεσίκτας, πέρασε στους 32 του Eurocup”.
Το [I]Φως[/I] είναι πλέον η μόνη φυλλάδα που θα γράψει για τις επιτυχίες των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων. Παλιότερα το έκανε και η [I]Ηχώ[/I] μέχρι που άρχισε να χαρίζει τσόντες μπας κι επιβιώσει [I]σπώντας τα ταμπού[/I] όπως χαιρέκακα καυχιόταν.
Αναπολώ τις εποχές με Ηχώ, Φως και Sportime.
Το μπασκετικό IQ του Κούπερ είναι πολύ ψηλό για τον ΠΑΟΚ όπως είναι αυτή τη στιγμή, την Τρίτη προσπάθησε μόνος του να πάρει το ματς αλλά πόσα να κάνει κι αυτός. Αν είχαμε μια στοιχειώδη στήριξη από τον κόσμο και μπορούσαμε να πάρουμε άλλους 2 τέτοιους παίκτες θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Τώρα, παίζαμε Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο με Χαραλαμπίδη, Τσόχλα και Καλέ. Ε πού να πας έτσι, πόσο να παίξουν οι Κούπερ, Μπόγρης, Τσαϊρέλης (ερμπολ ελεύθερο 3ποντο στο 60-56 που να με πάρει ο διάολος) και η ψυχάρα ο Μαργαρίτης. Τους έβλεπα που ήταν ξεθεωμένοι και τους λυπόμουν, τουλάχιστον τώρα θα ξεκουραστούν λίγο. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα μας αποχαιρετίσει για να πληρωθούν οι υπόλοιποι. =/
Ο Τσόχλας btw θα ήταν καταπληκτικός σε stoner μπάντα, ας το σκεφτεί.
Εγώ στην αρχή της χρονιάς πίστευα τον Payne αρκετά, αλλά δεν ανταποκρίθηκε τόσο πολύ στις προσδοκίες μου. Όχι πως ήταν χάλιας, αλλά τον περίμενα καλύτερο.
Παίδες φέτος ανέβηκα Αθήνα φοιτητής και έχω όρεξη να βρώ πουθενά να παίζω ελύθερο μπάσκετ.
Ξέρει κανείς να υπάρχει πουθενά ανοιχτό γήπεδο που να μαζεύεται γενικά κόσμος και να παίζει; Στα Πετράλωνα που μένω υπάρχουν 2-3 ανοιχτά αλλά έχω δεί μόνο να πηγένουν παιδιά για προπονήσεις και κατα τ’άλλα δεν πατάει ψυχή.
Γενικώς οτιδήποτε με σχετικά εύκολη πρόσβαση με τρένο θα μου 'κανε.
Αν είσαι Παναθηναϊκός πήγαινε στα μπασκετάκια πίσω απ’ τη 13
Που είναι αυτά;
πίσω απ’ τη 13
ελευθερο μπασκετ
Και ξαναρωτώ, που; Η 13η τι ειναι, οδός, ντομάτα; Μην θεωρεις τιποτα δεδομένο με τον επαρχιώτη.
χωρις να ξερω κ γω σιγουρα θαρρω οτι εννοει το κτιριο της θυρας 13 στην Αλεξανδρας.
αλλα δεν ορκιζομαι κιολας
Από τον άρη κατεβήκατε;
Θύρα 13, στο γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας, παίρνεις την οδό Παναθηναϊκού στην άνοδό της και τα βλέπεις μπροστά σου. Στα 300m από το σταθμό Μετρό Αμπελοκήπων. Παλιότερα γινόταν της πουτάνας όλο το χρόνο, δεν έχω ενημέρωσει για τώρα αλλά λογικά θα υπάρχει ακόμα κόσμος να παίζει μπασκετ, κάνε μια βόλτα δε χάνεις τίποτα.
Αν ειναι ΑΕΚ η Ολυμπιακος να μην παει? Πρεπει να εχει κολλησει βαζελοενσημα?
Εσένα σε ψαχνει ο ΔΔ προς το παρόν…
Τις προαλλες τον πετυχα, στα @@ του με εγραψε…
(στη ιδια γειτονια μενουμε με τον Δημητραρο)