Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Αράζει κι αυτός στα μπασκετάκια ξέρεις, ευκαιρία να τον παίξεις ένα μονό.

Μπα, θα ρίξει καμιά χλέπα και τώρα που είναι χειμώνας όλο και κάνα κρύωμα θα μας πασάρει.

Στα γηπεδάκια που λες τα διχτάκια ακόμα στάζουν αίμα από τα ΓΑΥΡΙΚΑ ντράηβ μου. :lol:

Μέχρι και το 2004, 2005 γινόταν πανικός, συνήθως σε κάθε μπασκέτα υπήρχαν τρεις τετράδες και η νικήτρια κάθε μονού έπαιζε με την τετράδα που ήταν έξω. Τα δε ματς ήταν αίμα και άμμος, το ξύλο έπεφτε σύννεφο.

Τώρα για κλάματα η κατάσταση, ελάχιστος κόσμος, συνήθως πιτσιρίκια δημοτικού/γυμνασίου και κακοσυντηρημένες μπασκέτες. Λίγο καλύτερα τα πράματα στα γήπεδα ακριβώς πάνω από το μετρό αμπελοκήπων, δίπλα στη ΓΑΔΑ αλλά κι εκεί μικρή συμμετοχή. Γενικά η νεολαία πλέον αθλείται στα like του facebook.

Καλυτερος ευρωπαίος μπασκετμπολίστας ever

Ψηφίστε ωρέ…στηρίξτε τον γκάγκστερ

Το ξέρω ότι λείπουν πολλοί, αλλά είναι και μαζεμένο και αντιπροσωπευτικό…

[SPOILER]Πού είναι το πολυπλόκαμο τέρας, η Λερναία Ύδρα, ο υπερεγκέφαλος; οεο;[/SPOILER]

Πρεπει να εχουν πλακωσει αρκετοι Ελληνεςστην ψηφοφορια για να εχει ο Γκαλμαν 29% ως πρωτος. Kατα τη γνωμη μου δεν ειναι μες στους 5 καλυτερους, αλλα σιγουρα ειναι απο τους πιο ξεχωριστους της λιστας. Τον ψηφισα παντως εννοειται:!:

Βelov, Cosic, Korac, Slavnic θα τους φαει η μαρμαγκα, ελαχιστοι τους εχουν δει να παιζουν οπως τους αλλους της λιστας

Ο Jasikevicius λειπει βασικα απο τη λιστα

Η ιδανική πεντάδα για μένα θα ήταν:

1. Ντράζεν Πέτροβιτς
  2. Νίκος Γκάλης
  3. Τόνι Κούκοτς
  4. Ντιρκ Νοβίτσκι
  5. Άρβιντας Σαμπόνις

με την “Αράχνη” του Σπλιτ να κάνει τον χαμάλη-πολυεργαλείο-γαλλικό κλειδί και τους υπόλοιπους να κεντάνε…

τσαφ-τσουφ, τσαφ-τσουφ, το τρένο περνά…

Ρίξαν μπόμπα στο μαγαζί του Ζαβλανού…

Τζίφος… Έλειπε ο Νικόλας…

O Χατζηγεωργίου μας ενημέρωσε ότι στην τηλεόραση η εικόνα έχει μια διαφορά φάσης με την πραγματικότητα, οπότε δεν μπορούμε από το replay να είμαστε σίγουροι αν ένα καλάθι μετράει ή όχι.

Μετά είπε και ότι είναι κουρασμένοι ΟΣΦΠ/ΠΑΟ από τα 3 ματς την εβδομάδα και “παίζουν και σε κάτι περίεργες πόλεις” αλλά μετά την πρώτη ατάκα όλες οι άλλες δεν πιάνουν μία

…έχει μαγέψει ο τύπος απόψε:p :slight_smile: :!:

θα βγαλω τα ματια μου με αυτο που βλεπω

εντιτ
μου θυμιζει σχολικο πρωταθλημα

Aυτο με τις περιεργες πολεις γαμησε, φανταστηκα ενα Λιμνουπολη - Ολυμπιακος χαρμα.

Κατα τα αλλα στην αρχη της μεταδοσης μας ενημερωσε οτι στην 12αδα του Ολυμπιακου υπαρχει ο Σιμμονς 2 φορες και στου ΠΑΟ υπαρχει ο Βρανκοβιτς, πολυ σημαντικες και οι 2 μεταγραφες αν ισχυουν.

Για το οτι 7 χρονια δε μπορει να προφερει το Περπερογλου και καθε φορα του βγαινει “Πεεεργλρ” λες και μασαει χαλικια ουτε λογος.

Οχι ρε εχασα τόσα διαμάντια απο τον σχολιασμό στην ΔΤ; Τι το θελα και πηγα ΟΑΚΑ; Τωρα θα περιμενω να ανεβασουν τον αγωνα στο youtube να τα απολαυσω.

Α και ποτε θα βαλει μεσα τον Αστοχουλη;

Λογικά φταίει πάλι η διαιτησία. :stuck_out_tongue:

Φταίει το κακό το ριζικό μας κι ο θεός που μας μισεί

Γκάις κινούμαι προς την αγορά μπάλας μπάσκετ και απο αλλού μου πρότειναν κάποιες και είμαι μεταξύ αυτών των τριών: http://www.sportstore.gr/product/4105/mpala-mpasket-conti.html
http://www.megafitness.gr/el/component/virtuemart/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84-ball-nike-versa-tack-bb0434-801-detail.html?Itemid=0
http://www.sportstore.gr/product/3495/mpala-mpasket-molten-bge7.html

Ποιά είναι η δικιά σας γνώμη; Και αν ξέρετε προτείνετε ίσως και κάτι αλλο ( [U]<[/U] 40 ευ.)

To δερμα ειναι μονο για παρκε:!:

Για οutdoor αυτη εδω ειναι σταθερη αξια
http://www.bestprice.gr/item/2152338683/spalding-silver

:slight_smile:

Την δευτερη να παρεις.

Η λιστα προεπιλογης των ΗΠΑ για το Παγκοσμιο Κυπελλο της Ισπανιας
(με [B]bold[/B] η 12αδα που προβλεπω)

[B]LaMarcus Aldridge[/B]
Carmelo Anthony
Bradley Beal
Tyson Chander
DeMarcus Cousins
[B]Stephen Curry[/B]
[B]Anthony Davis[/B]
[B]Andre Drummond[/B]
Kevin Durant
Kenneth Faried
[B]Paul George[/B]
[B]Blake Griffin[/B]
[B]James Harden[/B]
Gordon Hayward
Dwight Howard
[B]Andre Iguodala[/B]
[B]Kyrie Irving[/B]
LeBron James
Kyle Korver
David Lee
[B]Kawhi Leonard[/B]
[B]Damian Lillard[/B]
Kevin Love
Chris Paul
Derrick Rose
[B]Klay Thompson[/B]
Russell Westbrook
Deron Williams

C: Davis, Drummond
PF: Aldridge, Griffin
SF: George, Leonard, Iguodala
SG: Thompson, Harden
PG: Irving, Lillard, Curry

Ένας εκ των Durant James θα πάει πιστεύω. Από τους υπόλοιπους σε δική μου πρόβλεψη θα έβαζα Faried.

Επίσης να πάρουν 3 παίκτες από Golden State το βλέπω too much