Απόφοιτος της μεγάλης ρεαλ σχολής τι να κάνεις;;
Το καλύτερο ματς του τουρνουά με διαφορά. Απίστευτος Μπατούμ στο τέλος.
Απόφοιτος της μεγάλης ρεαλ σχολής τι να κάνεις;;
Το καλύτερο ματς του τουρνουά με διαφορά. Απίστευτος Μπατούμ στο τέλος.
Μετά τους Ολυμπιακούς το 16 και το παγκόσμιο το 19 που δεν τα κατάφερε για λίγο η πολύ καλή φουρνιά της Αυστραλίας κερδίζει επιτέλους μετάλλιο!!
όχι κλικ σε σκουπιδοσάιτ, γνώμη μου. Αν θες πες μας μια περίληψη να σχολιάσουμε, ευχαριστώ
δεν κλικάρεις youtube δηλαδή; ή δε γουστάρεις το σπορ24 επειδή πάει κόντρα στον τρακη;
Περίληψη σε μισάωρο βίντεο;;
Αν θεωρηθεί σκουπιδοσάητ το σπορ24 τότε τι να πουν και κάτι γκαζετα και λοιπά. Χωρίς να σημαίνει ότι έχει και κάποια σούπερ ποιοτική αθλητική δημοσιογραφία/αρθρογραφία.
Η συγκεκριμένη συνέντευξη, οκ ευχάριστη, έχει τις ιστορίες με τον Ντούντα, αλλά τελικά δεν αφήνει και πολλά ούτε “βιογραφική” είναι (του τύπου Παρτιζάν 92, Μπανταλόνα 94 κ.ο.κ.) ούτε και ιδιαίτερα σύγχρονη, πώς βλέπει το σημερινό μπάσκετ, τι του αρέσει, τι όχι, τι θα κάνει με την Παρτιζάν κτλ.
Δε δίνω οποιαδήποτε μορφή επιδοκιμασίας (που ψηφιακά μεταφράζεται με clicks ή views που με τη σειρά τους ανεβάζουν το εκάστοτε site στην Alexa ή πχ στα trends του YouTube) σε sites που έχουν επανελειμμένα υπερασπιστεί συμφέροντα μαφιόζων, ανήκουν σε ομίλους που προωθούν συγκεκριμένη ατζέντα (είτε πολιτική είτε βλαχοπατερναλιστική) και στα οποία αρθρογραφούν άτομα σαν τον Βλαχόπουλο, Καίσαρη, Διαμαντόπουλος κτλ Για τράκη, ξέρεις τι άποψη έχω…
Ο Ζοτς είναι σοβαρός άνθρωπος και δε νομίζω ότι θα είπε κάτι καινούριο καθώς οι απόψεις του για όλα τα θέματα είναι γνωστές. Δύσκολο να βγει είδηση (με την έννοια της ίντριγκας) από σταθερό/ακέραιο άνθρωπο (δε λέω ότι είναι τέλειος όμως).
Πείραγμα ήταν το παραπάνω, ε. Ξέρω για τράκη τι πιστεύεις. Δεν ξέρω την άποψή σου για Σκουντή, συγκεκριμένα, πάντως τον θεωρώ συνεπή και σχετικά (για αρδ) ποιοτικό. Ωραία η κουβέντα ήταν με τον Ζοτσαρο, δεν είχε κάτι φοβερό σαν νέο, αλλά ήταν κάπως συγκινητικό να τον βλέπεις να μιλάει (τον “υπεραγαπώ” - τον Ζοτς, ε).
Όσον αφορά την ατζέντα του ομίλου 24, ομολογώ πως δεν ξέρω για μαφιοζοσυμφέροντα κάτι, πάντως σαν ενημερωτικό το 24/7 διατηρεί μια αξιοπρεπή γραμμή στο τρέχον πετσοπεδίο των μίντια.
Για την ακρίβεια διατηρεί μια φανερά αντι-ΝΔ και ελαφρώς φιλο-ΣΥΡΙΖΑ γραμμή.
Κατάλαβα ότι ήταν πείραγμα αλλά μιας και είμαστε σε κοινή θέα, έπρεπε να τοποθετηθώ Για Σκουντή δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, με κουράζει λίγο γιατί μιλάει πολύ, κάποιες φορές για ανούσια θέματα (Σωτηρακοπουλίαση) και χατζηαβατίζει λίγο, ειδικά μπροστά σε δυνατές προσωπικότητες, όπως ο Ζοτς.
Για το news247 συμφωνώ, είναι το μοναδικό που διασώζεται. Υπάρχει από πίσω όμως, πολλή σαβούρα (OneMan, Contra, LadyLike κτλ).
Edit:
Ισχύει αυτό.
ισχύει 100%. Ωστόσο, έχει γνώσεις και είναι ολντ σκουλ, γι αυτό τον συμπαθώ, όσο κι αν μερικές φορές δεν αντέχεται, όπως είπες.
λιιιιγο υπερβολικό σε βρίσκω. Απλώς τηρεί τα προσχήματα θα λεγα εγώ.
Ε έφαγε χρόνο ο άλλος να τον ρωτήσει για το μελιτζανί-δε κόλορ οφ δη εγκπλαντ…
Ναι αυτό ήταν μαγική στιγμή στιγμή ομολογουμένως.
Αυτός ο Τζέρμαν του Ιωνικού, σε κινήσεις ακόμα σε περπάτημα & τρέξιμο είναι μια μικρογραφία του Λϊλαρντ.
Χαρισματικός σκόρερ, δεν τον κόβω να κάτσει για καιρό στη Νίκαια.
Αξίζει να τον παρακολουθήσει κάποιος μπασκετόφιλος.
Τον μάθαμε την προηγούμενη Κυριακή όταν έβαλε στο ΟΑΚΑ 15-16 πόντους (δε θυμάμαι) σε ένα ημίχρονο.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ουσιαστικά είναι η πρώτη του επαγγελματική σεζόν.
Θα δείξει, δεν ξέρω, πρέπει να τον δούμε σε βάθος χρόνου και απέναντι σε καλύτερες ομάδες (πχ στο Europe Cup, τα πάει καλά ως τώρα κι εκεί). Αν θυμάμαι καλά όμως, είναι γύρω στα 6ft (δλδ 1.82-83).
Ρε σεις τον έχει προλάβει κανένας αυτόν; Εγώ μόλις προχτές τον έμαθα.
Τον θυμάμαι σαν όνομα, τώρα που το διάβασα. Τότε οι αμερικανοί ήταν λίγοι στις ομάδες (μέχρι 2 για πολλά χρόνια) και έμεναν στη μνήμη. Τώρα ζήτημα αν υπάρχουν 2 έλληνες σε κάθε 12αδα
Ωπα ρε παιδιά. Ο μεγαλύτερος ξένος σκόρερ που έχει περάσει από την Α1 για πολλούς.
Στα ίσια κόντραρε τον Γκάλη στα 80ς και αρχές 90ς. Παικταρας.
Μονο λόγω ηλικίας δικαιούστε να μην τον έχετε ακούσει.
Δεν τον πρόλαβα γιατί έφυγε από τον Ηρακλή το 1992 κι εγώ, αν και “ακολουθούσα” τα μπασκετικά δρώμενα από εκεί κοντά, θυμάμαι αγώνες μόνο από το 1994 και μετά.
Αλλά προφανώς και τον ήξερα και προφανώς και γνώριζα/άκουγα ότι ήταν ένας από τους 3-4 μεγαλύτερους ξένους σκόρερ που έπαιξαν στην Ελλάδα.