Με νίκη η Εφές στο Βελιγράδι βγαίνει 5η με ήττα 6η σε συνδυασμό με νίκη της Μακάμπι (βγαίνει αυτή 5η). Το θέμα ειναι τι θέλει, ο νικητής του 4-5 παίζει με Μπαρτσελόνα στο f4.
Δεν θα μου φανεί περίεργο να θέλει να πέσει σε μας ώστε να το αποφύγει ασχέτως εάν η Αρμάνι τους είναι βολικοτερη
Κάθε χρόνο τα ίδια πάντως ομάδες έχουν προνόμιο να διαλέξουν αντίπαλο. Ελπίζω με τον Τζόρντι να φύγει και αυτή η κατάσταση
Η Αρμάνι έχει 4 παίκτες με covid αν δεν κάνω λάθος και Ντατόμε τραυματία πιθανότητα να χάνει το πρώτο παιχνίδι πλέι οφ. Άρα συνολικά 5 παίχτες με λίγες προπονήσεις. Το λογικό είναι να την προτιμήσει η Εφές
Το ξέρω αλλά δεν παύει μετά να πέφτει στην Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά.
Αν πέσει με εμάς θα δει το f4 από την τηλεόραση
Θέλω να το πιστεύω κι εγώ. Εμάς καλό μας κάνει γιατί θα είμαστε σε εγρήγορση. Πιο πολύ φοβόμουν Μονακό που δεν μας ταιριάζει το παιχνίδι της
Έχοντας φτάσει εδώ, το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί, είναι ο αντίπαλος. Πρωτεύει να είναι καλά η ομάδα και ας φοβούνται οι άλλοι.
Σχετικό είναι και αυτό… αν της χαλάσεις το μυαλό με σοβαρή άμυνα, συμπεριφέρεται σαν ερασιτεχνική ομάδα. Δεν ξέρω αν θυμάσαι στο σεφ τι γλέντι έγινε στο β ημίχρονο…
Ναι, αλλά τότε δεν υπήρχε Ομπράντοβιτς.
Πάντως, όποιος θέλει ας έρθει.
Τι φοβερό έχουν δείξει οι Τούρκοι όλη τη χρονια; μια μετριότητα είναι.Και το το οτι είναι 5οι αυτή τη στιγμη οφείλεται αποκλειστικά στην έξοδο των ρωσικών ομάδων. Αλλιώς θα πήγαινε για 8η αντε 7η στην καλύτερη.
Σε αντίθεση με τις φορμαρισμενες στον δεύτερο γύρο Μακαμπι και Μονακό που παίζουν καλύτερο μπασκετ.
Ναι οκ, η Εφες εχει την κλάση αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος.
Θεωρώ ότι είστε το φαβορί έτσι και αλλιώς με οποιαδήποτε ομάδα και αν παίξετε απλά λέω για αυτή τη “φοβια” που υπάρχει για την Εφες.
Ρε λες να κάνει η Μπάγερν το διπλό
Ένα μεγάλο μπράβο στην Ρεαλ και το τσίρκο του Μπερτομεου…
Σιχαματα.
Και την ίδια ώρα βέβαια μαθαινει η Εφες τι εγινε στην Ισπανία και δίνει το ματς, το 74-80 έγινε 93-85, έφαγε 19 πόντους στα τελευταία 3 λεπτά…
Για να δούμε, θα κάτσει να χάσει και η Μακαμπι την άλλη εβδομάδα για να ολοκληρωθεί το πανηγύρι;…
τι παιχτηκε ρε μαλακες;
Η Ρεάλ δε νομίζω να κέρδισε κάτι με την ήττα της (γενικότερα είναι πολύ χάλια τον τελευταίο μήνα)…η απόλυτη ξεφτίλα ήταν η συμπεριφορά της Εφές όταν το έμαθε. Τώρα τα ζευγάρια είναι Αρμάνι-Εφές και Ρεάλ-Μακάμπι.
Θεωρώ δεδομένη ήττα της Μακάμπι για να έχουμε ζευγάρια Αρμάνι-Μακάμπι και Ρεάλ-Εφές
Αυτό που βλέπουμε κάθε χρόνο αφού η Ευρωλιγκα είναι η μοναδική μεγάλη διοργάνωση στον κόσμο που τα τελευταία παιχνίδια όχι απλά δεν γίνονται την ίδια ώρα αλλά.και σε διαφορετικές μέρες…
Και βεβαια κλασική Ρεαλ. Το μεγαλύτερο σίχαμα όπως πάντα. 13-38 το τελευταίο δεκάλεπτο μέσα στην Ισπανία με μια αδιαφορη βαθμολογικα ομάδα που έπαιξε 3 ματς αυτή την εβδομάδα…
Θέλω όμως να κάτσει να χάσει η Μακαμπι τώρα από την αδιάφορη Φενέρ.
Και για να γελασουμε ακόμα περισσότερο αλλά και για να πέσουν μαζί Ρεαλ-Εφες και μια απο αυτές να πάρει τον πουλο, κυρίως τα ισπανικά σιχαματα.
Όσο χάλια και να είναι, αυτα που είδαμε στο 4ο δεκάλεπτο τα λένε όλα.
Μαζί σου αλλά δεν κέρδισε κάτι με αυτό που έκανε… Αν κέρδιζε θα ήταν Ρεάλ-Μονακό και τώρα μπορεί να παίξει με Εφές… χειρότερα δλδ
Αφού το ξέρεις και το ξέρω ότι ο Τζόρντι θα βγάλει και το νυστέρι προκειμένου να περάσει η Ρεάλ. Αλλά ναι να κάτσει να χάσει και η Μακάμπι για να δει ο Ισπανός τι τσίρκο είναι η τελευταία αγωνιστική
Δηλαδή αυτή η Ρεαλ περνάει την Μακάμπι?
Η Μακάμπι διαλέγει πλέον. Αν νικήσει τη Φενέρ βγαίνει 5η. Στη θέση τους τη Ρεάλ θες, όχι την Αρμάνι.
Το καλό είναι ότι στη διασταύρωση μετά παίζουν μεταξύ τους οι ισπανικές εάν περάσουν.
εγώ τη Μονακό το ξαναλέω τη φοβάμαι αρκετά, πρώτον γιατί δεν έχει τπτ να χάσει, δεύτερον θα την υποτιμήσουμε διότι το κάνουμε συχνά με τέτοιους αντιπάλους και τρίτον και έχει τον Τζεημς που με μας αφηνιαζει. Θέλει προσοχή και σοβαρότητα.