με διακοπή τρως 20 μόνο
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την πρακτική, “χάνουμε με βαριά ήττα, ας το διακόψουμε”. Άστο γαμωπαιχνιδι να τελειώσει, όμορφα και αντρίκια. Ελεεινή πρακτική που έχουν ακολουθήσει οι οπαδοί όλων των μεγάλων ομαδων…
Εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά γιατί μαύρη σελίδα ρε παιδιά, ο καιρός έχει συνέχεια γυρίσματα. Αμφιβάλλει κανείς ότι ο ΠΑΟ θα επιστρέψει δυνατός κάποια στιγμή;
Δεν αμφιβάλλει κανείς πως θα επιστρέψει, όπως δεν αμφιβάλλει κανείς πως σήμερα θα έσπαγε το +35. Το τι θα κάνει στο μέλλον ο βάζελος δεν θα διαγράψει από τις μνήμες πράσινων κ κόκκινων το σημερινό. Μαύρη σελίδα γαρ.
Δεν ξέρω ρε μαν, αυτα τα +35 μου φαίνονται πως είναι για τους 18χρονους.Τεσπα.
Είσαι ρομαντική ψυχή, ακόμα. Η μαλακία δεν έχει ηλικία.
Τέλος πάντων, όλο αυτό μου φαίνεται χαζομάρα ειδικά φέτος που υπήρχε μεγάλο φαβορί.
Μονο να γελαω μπορώ πια με αυτή την κατάντια.
Γιατι να θυμώσεις; γιατι να στεναχωρηθεις;
Δεν πάνε να γαμηθούν λέω εγώ Τράκης και σια.
Κλείστε το μαγαζί να τελειώνουμε.
Οι Παναθηναϊκοί το ξέραμε από το 2012 οτι θα έρθει αυτή η στιγμή, της διάλυσης. Οταν αυτός ανέλαβε την ομαδα του πατέρα και θείου του. Ηταν απλά θέμα χρόνου
Τα βαζελάκια δεν καταλάβαιναν βέβαια, μαζι με τους πρίγκηπες του Τσάκα έγλυφαν τα παπάρια του πρεζάκια.
Η μαύρη σελίδα δεν είναι ότι θα χάναμε με 36
Είναι ότι το μπαχαλέψαμε για να μη φτάσει στους 36…
Η μαύρη σελίδα γράφτηκε το 2012.
Δεν είναι θέμα χαζομάρας ρε -φέρτε του ένα σύννεφο να πέσει- μόνο. Με την όλη περιρέουσα ατμόσφαιρα και το ένδοξο παρελθόν του Τράκη, πόσο απίθανο σου φαίνεται το σενάριο να είδε που πήγαινε το πράμα, να πήρε τηλ κανα δυο μπάχαλα να οργανώσουν αυτό που τελικά έγινε; Μη μου πεις καθόλου πιθανό, θα ρθω με τα πόδια να σε βαρέσω
Δυστυχώς, πολύ λογικό αυτό που λες.
Κι αν θέτε να παίξετε αγνότερο μπασκετάκι, ξέρετε…
Το πιο ταιριαστο τελειωμα της χειροτερης σαιζον για το τσιρκο που εχει καταντησει το τμημα ο χειροτερος παραγοντας της ιστοριας μας. Και εις ανωτερα.
Χμμμ…τι μας κρύβουν για τον Μπαρτζώκα; τι μαγνητικά πεδία είναι αυτά πάνω του;
Στο γήπεδο ήμουνα και αισθάνθηκα μεγάλη σιχαμάρα.
Η φάση μύριζε μπαρούτι από την αρχή. Το είχα σχεδόν σίγουρο ότι θα γινόταν διακοπή.
Ενώ το υπόλοιπο κονσεπτ “υποστηρίζω μια ομάδα” είναι grown men φάση. Ένας ρομαντικός παλιμπαιδισμός είναι όλη η φάση με τις ομάδες, και τα +35 κλπ, 6 αστέρια 3αστερια είναι το αλατοπιπερο, αρκεί να μη ξεφεύγουμε με μπινελικια κλπ
Το να υποστηρίζεις μια ομάδα με υγιή τρόπο είναι ένα από τα καλύτερα δευτερεύοντα πράγματα. Αυτό γίνεται ακόμα πιο ωραίο όταν πρώτα αγαπάς το άθλημα και μετά την ομάδα