Πολύ κρίμα…
Εντωμεταξύ παίκτης της Φενέρ και αυτός…
Πρωτα ο Νέτο που χάνει ολη τη χρονιά, προχθές ο Ντόρσει με κάταγμα θα χάσει κάποιους μήνες και τώρα ο Ζάγκαρς που ανήκει στους Τούρκους, τον έχουν δώσει δανεικό φέτος.
Πολύ κρίμα…
Εντωμεταξύ παίκτης της Φενέρ και αυτός…
Πρωτα ο Νέτο που χάνει ολη τη χρονιά, προχθές ο Ντόρσει με κάταγμα θα χάσει κάποιους μήνες και τώρα ο Ζάγκαρς που ανήκει στους Τούρκους, τον έχουν δώσει δανεικό φέτος.
Νοσοκομείο-τρελοκομειο είμαστε αυτές τις μέρες.
Αψυχολογητος Κάναν. Ο Γουοκαπ με τον Μιλουτινοφ θα σκάσουν εάν συνεχίσουν έτσι.
Έχουμε και 3 τραυματισμούς να περιμένουμε. Πφφφ
Κακή βραδιά για τις ελληνικές ομάδες.
Είδα και το Παρτιζαν-Μπαρτσελόνα πιο πριν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμος
Είδα λίγο το ματς Φενερ - ΠΑΟ, όσο άντεξα δηλ.
Τραγικό μπάσκετ, λες και εχουν μπει στην ομαδα και τις προπονησεις πριν 2 ημερες.
Επισης Χουαντσο, παικταρά μου εσύ…μηδέν εις το πηλίκο.
Και μέσα σε όλα έχουμε και τους τραυματισμούς.
Ο Παπαπέτρου απ’οτι λένε μπαίνει χειρουργείο για το γόνατο.
Υπαρχει θεμα στον Ολυμπιακο στην θεση 4. Στους κοντους δεν φοβαμαι μολις επιστρεψει ο Γκος θα ειμαστε αλλη ομαδα
Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα ως τώρα είναι οι ανάσες που δεν έχουν τα 5ρια μας.
Εφόσος φέτος τουλάχιστον στην αρχή που η επίθεση δεν έχει προλάβει να στηθεί όπως θέλει ο κόουτς, το σημαντικότερο είναι η άμυνα.
Οι ψηλοί μας δεν έχουν τις ανάσες για κυνήγι στην pnr άμυνα και πολλές φορές αφήνουμε τα αντίπαλα γκαρντ να σουτάρουν ή να αποφασίζουν χωρίς πίεση από κοντά… τουλάχιστον έτσι (νομίζω ότι) βλέπω εγώ
Νοσοκομείο εμείς. Αλλοι 2 έξω. Πφφφ
Ηρεμίααααα
Ένα φάουλ ρε γαμω το στανιό μου
Το πέρασα και αυτό το τεστ κοπώσεως. Μια χαρά είμαι.
Ρε δεν θα μάθετε ποτέ;
33/36 βολές. Να το έλεγες αυτό πριν κάποια χρόνια θα σε νομίσαμε τρελό.
Πάψε εσυ απο πάνω. Έχουμε γούρια αλά Ιωαννίδη!!
Εγώ έχω χειρότερα, αλλά ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ
Αρνητές διαφοράς μεγαλύτερης των 2-3 πόντων είμασταν στο τέλος. Τεσπα αφού γλυτώσαμε το καρδιακό όλα καλά
Για 82 χρονών άνθρωπος, μια χαρά νιώθω…
Μια βολη ρεεεε…ενα ριμπάουντ ρεεε…
Ούτε για καζούρα πλέον αυτό το έκτρωμα.
Και φετος εκεί στην 16-18 θέση που συνηθίσαμε.
Συνιστώ ηρεμία και σε εσάς.
Αυτό το τσιρκο θα γίνει ομάδα με το νέο έτος. Αν είναι 2-3 νίκες μακριά από τη 10αδα μπορεί να μπει playoffs
Δεν αντέχω αλλο βιλντόζα