Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Σιγα τον βλακα. Ηθελε και πρωταγωνιστικο ρολο, ελεος. Μακαρι να μην τον ξανακαλεσουν, ευκαιρια ειναι.

5 Likes

Είχε ακόμα καυλόσπυρα?

1 Like

Αν είχε μυαλό θα ήταν πολύ καλός ρολιστας . 4-5 με σουτ και δεν ειναι αδύναμος

Αλλά τσακωνόταν μέχρι και στη Σύρο στα Aegean

Δεν αμφισβητώ ότι στην προσωπική του ζωή μπορεί να είναι μια χαρά άτομο

3 Likes

Μας έχουν κάνει λίγο πουτάνα οι ΗΠΑ. Αναμενόμενο βασικά, εδώ χάνουμε με κάτω τα χέρια από την Ιταλία.

Μόνος διασωθείς ο Tomas Walkup.

Τελειώνει το ημίχρονο και ο Παναθηναικός θα έχει 4 πόντους.

Τελικά είχε 11 :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Εντάξει, θα βελτιωθεί ο ΠΑΟ. Αυτοί οι διαιτητές όμως δεν ξέρω αν θα βελτιωθούν. Είναι λίγοι. Τώρα η διαφορά ήταν εμφανής αν όμως βελτιωθεί ο ΠΑΟ, τα ντέρμπι θα τα καταστρέφουν. Είναι θαύμα που οι παίκτες δεν πλακώθηκαν μεταξύ τους. Οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους προκάλεσαν πολλά νεύρα.

Το ότι ας πούμε ο Κώστας πήγε να πατήσει χάμω τον ΜακΚίσικ, το χειρίστηκαν λάθος οι διαιτητές;
Για τα νεύρα του παιδιού φταίνε οι διαιτητές δηλαδή;

Τι εννοείς; Δε το χειρίστηκαν λάθος; Την μπάλα στον ΠΑΟ έδωσαν και έδιωξαν τον ΜακΚίσικ με 5ο! Για γέλια ήταν. Και μετά ο Αντετοκούνμπο συνέχισε να ρίχνει αγκωνιές και χοροπηδούσε σε όλα τα σφυρίγματα. Νομίζω πως μαζί μου συμφωνεις

Κόουτς Μπι, μην είσαι τόσο σαδιστής πια.
Ή νίκα με +36 ή με +1.
Δεν υπάρχει μέση οδός.

3 Likes

Για τον ταβερνιάρη κάποια άποψη;

Μια χαρά προπονητής είναι ο Αταμάν. Δεν έχει πάρει τίτλους μόνο με τους παιχταράδες της Εφές. Και συμπαθής. Λογικά θα στρώσει ο βάζελος, απλά ο Κόουτς Μπι είναι Μάστερ.

4 Likes

Ο Αταμάν (όσο και αν τον συμπαθώ) μας τα έκανε ζέπελιν όλο το καλοκαίρι ότι ήρθε να πάρει τίτλους, να τα σαρώσει όλα, να κερδίσει τον Μπαρτζώκα κλπ κλπ… Καλά τα λες ρε κόουτς αλλά όταν έρχεται τελικά μια φάπα έστω και σε όχι τόσο σημαντικό παιχνίδι, κατέβα στη συνέντευξη τύπου να πεις μια κουβέντα και να σου γίνει και μια ερώτηση… να δουμε τι θα πεις ρε αδερφέ… κατευθείαν “αδιαθεσία”

1 Like

δυνατή και ηχηρή η προσγείωση , αλλά καλό θα κάνει

οπαδικά το απόλαυσα περισσότερο και από τους τελικούς , αλλά όταν βγει ο οπαδός θα πω ότι αυτή δεν είναι η εικόνα που θα έχει ο ΠΑΟ

ο Ολυμπιακός έπαιξε με δυο μόνο νέες προσθήκες , εκ των οποίων ο Μίλου που είναι σα να μην έφυγε ποτέ και ο Σικμα που …αστο . Συνεπώς είχε την ομοιογένεια , την όρεξη και τη διάθεση να τρέξει , μπήκαν και αρκετά πιο καυλωμένοι να αποδείξουν πράγματα γιατί υπάρχει απ’ ότι φαίνεται πάρα πολύ καλό κλίμα , ενώ του ΠΑΟ είναι νέοι και ψάχνονται

Από Δεκέμβρη - Γενάρη θα δούμε καλό ντερμπι

27-0 σερι και 32-4 στο 18’, τι άλλο να πούμε…
Ειπαμε, νέα ομάδα που θελει χρόνο απεναντι στον Ολυμπιακο που παιζει στο αυτοματο, αλλά όχι και έτσι, ούτε τα βασικά του μπάσκετ :smile:

5 Likes

Δεν είναι τπτ, ένα σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι μου

2 Likes
1 Like

Ας ετοιμαστούμε δηλαδή για επικες δηλώσεις μετά τα παιχνίδια/παρατσούκλια κτλ και στο fb του basketaki τώρα

φημες λενε οτι μετα απο σουτ αντιπαλου ολοι οι παικτες θα εχουν οδηγιες να καθονται στο τριποντο

2 Likes

Aυτός είναι λόγος να κατεβάσουμε ομάδα Rocking σε basketaki

Summary

not

3 Likes