Βόμβα Kemba Walker στη Μονακό! Εύκολα η μεγαλύτερη μεταγραφή της φετινής Euroleague.
Πραγματικά, λίγες ομάδες μου είναι πιο αντιπαθητικές από αυτή την off-shore βιτρίνα
Αν ισχύει μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Ούτε εδώ δεν γίνονται αυτά. Βαλκάνια FTW!
Άρα απέρριψε Ολυμπιακό λόγω Μπαρτζώκα
Μέχρι τη σημερινή του ΕΡΝΑΝΓΚΟΜΕΘ
Δε νομίζω Kemba ήταν star στο ΝΒΑ. Bo cruz ήταν ρολιστας στην καλύτερη.
Ε αφήστε με να το χαρώ λίγο!
Περαν της πλακας ο Κεμπα δεν ειναι τοσο τρομερη κινηση οσο φαινεται, ειναι πραγματικα σε ελευθερη πτωση. Αν ξαναβρει τον εαυτο του και παιξει το 50% που επαιζε οταν ηταν στους Σελτικς θα κανει πλακα αλλα δεν ειναι μακρια απο αυτο το επιπεδο.
Για τα 35 ματς της Ευρωλίγκας τον πήραν και τα οποία είναι 40λεπτα. Αυτό είναι πολύ διαχειρίσιμο για κάποιον με τα δικά του γόνατα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα (έχουν; ) η Μονακό δεν πιστεύω πως θα τον χρησιμοποιεί ενώ και στα μισά ματς της Ευρωλίγκας θα τον έχουν για 20 λεπτά. Εγώ νομίζω πως -εφόσον δεν εχει νέο μεγάλο τραυματισμό- θα αποδειχτεί τρομερή κίνηση για την Ευρωλίγκα. Με 30 ματς/σεζόν δε βρίσκεις καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά βρίσκεις στην Ευρώπη.
Είναι πάντα λυπηρό όταν κάποιος φεύγει πρόωρα από τη ζωή. Δεν πρόκειται φυσικά να σχολιάσω την πολιτεία του μακαρίτη σαν διαιτητή ή σαν αρχιδιαιτητή.
Αυτό που θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά είναι μια δήλωση του σε κάποιο κανάλι στη Θεσσαλονίκη πριν από 25 - 30 χρόνια όταν είπε “όλοι το καρπούζι στη μέση ζητάνε, δεν μας λένε όμως τα κουκούτσια σε ποια μεριά τα θέλουν”! Νομίζω ότι σε αυτόν ανήκει η πατρότητα αυτής της έκφρασης που αναπαράγεται έκτοτε σε διάφορες παραλλαγές και σε… εξαντλητικό βαθμό! Μέχρι και τώρα ακούμε ότι “ο διαιτητής δεν μας έδωσε ούτε κουκούτσι!” ή “τα κουκούτσια πήγαν όλα στην άλλη πλευρά!”
Μ’ αυτά και μ’ αυτά πείνασα, λέω να… κόψω ένα καρπουζάκι!
Το παλικάρι ο Μιροτιτς ακόμα δεν έχει κλείσει καπου; τι είναι αυτός ρε…
Ο Νίκολα Μίροτιτς στην Αρμάνι Μιλάνο.
Φάνηκε στη διάρκεια του ματς οτι ήταν σοβαρό.
Κριμα.
Πω ρε γαμώτο, ναι ήταν τρομακτικό το πώς προσγειώθηκε το πόδι του μετά το κάρφωμα
Για προσωπικούς λόγους λέει.
Τον είχα πετύχει πριν λίγα χρόνια (όχι στο γήπεδο, καμία σχέση) και τα είχαμε πει για κανα πεντάλεπτο. Λέγαμε για μπάσκετ. Μου φάνηκε γαμώ τα άτομα (εκτός από καλός παίχτης).
Κρίμα
Πελάτης;