Ε καλά, δεν είναι δημοσιογράφος, συγχωρείται.
Μαλωσανε για το ποιος ειναι πιο ηγετικος μηπως;
Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό για την Παρτίζαν.
Σκούπα Σφαιρό σε Μελιτζάνα.
Τι παρωδία ήταν αυτή ρε; Τι να πω εγώ τώρα δηλαδή; Ότι είμαι τόσο γαμάτος που κερδάω και τη διατησία; Αίσχος ρε.
Χαίρομαι για τους παίχτες γιατί τα έδωσαν όλα και ανταμείφθηκαν έστω και με το ζόρι.
Δεν ξέρω τι γίνεται αυτό τον καιρό στο ΣΕΦ, αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο, σαν σήμερα πριν από 37 χρόνια…
…και για να είναι πλήρης η αναφορά στο πνεύμα εκείνων των ημερών:
Εκτός Εθνικής (πάλι) ο αρχηγός όλων των Ελλήνων, που θεωρεί και αποτυχία ως αθλητή να μην έχει μετάλιο με την Εθνική
Είναι τραυματίας.
Γνωστό αυτό εδώ και καιρό, από τους τελικούς.
Νικολακόπουλος έγραψε για Βεζενκοφ στον ΠΑΟ με 17μύρια.
Τα κολπάκια τους…μανούλες είναι σε αυτά.
Τραυματίστηκε καταπίνοντας χάπια
Έχει τον τραυματισμό αυτό και καλά από τη σειρά με την Μακάμπι
Έπαιξε και τη σειρά με Άρη (ενώ δεν ήταν απαραίτηρος) και final4 και τους τελικούς Α1 παίζοντας εξαιρετικά μάλιστα. Όχι ότι δεν το περιμέναμε ότι κάτι θα γίνει και δεν θα παίξει και καλά κάνει.
Τα ζωντόβολα στον Ολυμπιακό είχαν στείλει τον Λαρετζάκη στην εθνική με ενοχλήσεις που είχε από τον τελικό κυπέλου για να γίνει χειρότερα και να μείνει 2 μήνες έξω.
Συμφωνώ απόλυτα, πώς γίνεται να παιζει τραυματίας και να παίζει τόσο καλά. Δεν παίζε κάτι τέτοιο, άσε που είναι προολυμπιακό, και όχι ολυμπιακοί αγώνες. Απλά είναι αφορμή να ξεκουραστεί. Καλά κάνει όμως.
O Walkup λόγω της εθνικής κλαταρε πάντως αφου δε ξεκουράστηκε καθόλου.
Είναι πολύ απλό έπαιξε με τραυματισμό για τον οργανισμό που τον πληρώνει 2-3εκ τον χρόνο, λογικό είναι.
Καλά έκανε και δεν ρίσκαρε όπως καλά έκανε και δεν ρίσκαρε ο Γιάννης πέρσι.
Κακώς τον έστειλαν λοιπόν.
Κακως εστειλαν τον Γουοκαπ τωρα, αν δεν τον ειχαν στειλει μπορει και να πηγαινε ο Σλουκας
Νομίζω ότι δε γίνεται να αρνηθεί, εκτός κι αν είναι τραυματίας με «χαρτί» γιατρού. Το διαβατήριό του είναι ενεργό όσο αυτός αγωνίζεται με την εθνική.
Αυτό έκανε κι ο Σλούκας τώρα, δλδ παρουσίασε το οστικό οίδημα ως δικαιολογία. Απλά στους τελικούς έπαιξε με δικιά του απόφαση, φαντάζομαι.
Όπως, φαντάζομαι, ότι και με εθνική θα μπορούσε να παίξει αλλά αποφάσισε να ξεκουραστεί. Έρχεται δύσκολος χειμώνας, παίρνει πολλά λεφτά κι έβαλε την καριέρα του πάνω από την εθνική.
Ο γιατρος που εξετασε τον Σλουκα και τον εβγαλε οφφ ειναι ο γιατρος της εθνικης εντωμεταξυ. Λιγο ελεος με την δολοφονια χαρακτηρα, νταξει.
Ας πρόσεχε βέβαια με τις γελοίες δηλώσεις του μετά τον πέμπτο τελικό.