Καλα η φαση εχει ξεκινησει πολυ πιο πριν ρε συ. Οσο στοχοποιημενος ειναι ο Μπαρτζωκας απο τα Τρακομποτς, αλλο τοσο ειαι ο Σλουκας απο τα αντιστοιχα κοκκινα.
Δε νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή σύγκριση, αλλά σε κάθε περίπτωση όταν ο ίδιος κάνει τις δηλώσεις που κάνει, δεν βοηθάει το case του, αυτό λέω μόνο.
Κατά τ’ άλλα το έχουμε δει το έργο πολλάκις στο παρελθόν με τους παίκτες να αφοσιώνονται στους οργανισμούς που τους πληρώνουν αδρά και να σταματάνε από Εθνική σε ηλικία που θεωρητικά δεν είναι αποτρεπτική. Παπαλουκάς (33), Διαμαντίδης (30) και Σπανούλης (32) αυτό έκαναν, γιατί να μην το κάνει και ο Σλούκας.
Απ’ την άλλη, αν οντως παίξει ο Λούκα φέτος (οι φημές αυτό λένε), όσο νάναι μια διαφορά τη βλέπεις. Αλλά δεν θεωρώ τους ίδιους του παίκτες τόσο υπαίτιους, όσο τις ομοσπονδίες και το ντόπιο παραγοντιλίκι.
Ο ανθρωπος ΕΙΝΑΙ τραυματιας ομως, δεν εκατσε να ξεκουραστει (που και αυτο να ηταν θα ειχε το καθε δικαιωμα, 34 ειναι μετα απο σαιζον 82 παιχνιδιων ετσι?). Και ξαναλεω, ο γιατρος ειναι της Εθνικης, δεν ‘πηρε χαρτι’ απο δικο του γιατρο, οπως γραφτηκε παραπανω.
Μια χαρα ομοιοτητες εχουν οι 2 περιπτωσεις, αλλα δεν θα τα χαλασουμε εκει, παμε παρακατω.
Εν τω μεταξύ αυτό δε γράφτηκε από κανέναν σε αυτό το τοπικ αλλά οκ, προχωράμε.
Επίσης, υποθέτω δλδ, ο γιατρός της εθνικής δεν έχει αξονικό τομογράφο. Αυτό που κάνει είναι να δίνει τη γνωμάτευση, αφού δει τις εξετάσεις του εκάστοτε παίχτη.
Edit: Προσωπικό παράδειγμα… πριν από 4 εβδομάδες έκοψα μερικώς τον δικέφαλο του χεριού μου, σηκώνοντας ένα μεγάλο βάρος. Έκανα υπέρηχο και μετά πήγα στον ειδικό (για τέτοιους τραυματισμούς) ορθοπεδικό. Ο οποίος μου ειπε να απέχω από το σπορ που κάνω και να επανεξετάσουμε την κατάσταση σε έναν μήνα.
Επειδή όμως εγώ δεν είχα τέτοια περιθώρια Γιατί σε 45 μέρες είχα προκριματικά για κάτι αγώνες, ξεκίνησα ήδη προπονήσεις (με το ένα χέρι) την επόμενη ήδη μέρα (συν φυσιοθεραπεία). 10 μέρες μετά ξεκίνησα και με το τραυματισμένο χέρι. Έχει περάσει ήδη ένας μήνας κι ακύρωσα ήδη την επαναληπτική εξέταση (υπέρηχο) καθώς είμαι ήδη στο 70% της προηγούμενης κατάστασής μου.
Στο χέρι του εκάστοτε αθλητή να κρίνει ποσό θέλει να ζορίσει τον εαυτό του (με ρισκο πιθανή υποτροπή).
Στο χερι το δικο σου ήταν…
… του Σλούκα ειναι στο πόδι…
Αναρωτιέμαι τι μπορεί να είναι χειρότερο:
Το πιο σκληρό βασανιστήριο της ιστορίας ή να πρέπει κάποιος να υπομένει την περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου;
Ότι είναι και φρέσκος πρόεδρος
του ΠΣΑΤ, το λες και τρολιά.
Ανυπόφορος!
Ιωάννου και Χατζηγεωργίου, αιώνιες αξίες.
Μαθαμε επισης απο τον Ιωαννου οτι ο Παπαγιαννης ειναι περιζητητος επειδη εχει κ το 3ποντο.
Σκιαχτηκα απο το αγρυπνο βλεμμα του kill bill.
παιδες η κατασταση οσο παει και χειροτερευει,ετσι…?δεν εχω λογια…
Ή έχει ξεφύγει τελείως τώρα που έγινε κι αυτός πρόεδρος ή ήταν πιωμένος σήμερα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Κάποιος να τον μαζέψει τον τυπά. Δεν κάνει podcast στο κανάλι του.
Σιγόνταρε στην μπουρδολογία και ο -κατά τ’ άλλα- σοβαρός Τσαρτσαρής, εν τω μεταξύ.
Anyway, στα σοβάρα τώρα, καλή η Εθνική σήμερα και αναμένουμε και τα επόμενα.
ΔΓ φέρε τον αδερφό του Κώστα στην Πανάθα, φαίνεται καλός παίκτης!
Ο Χαραλαμπόπουλος είναι αναγεννημένος, μπράβο του.
Πολύ ωραία η εθνική μου άρεσε πολύ. Είναι εντυπωσιακή η κυκλοφορία της μπάλας με τόσες λίγες προπονήσεις ρισπεκτ στον Σπανούλη.
Δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην πάρουμε το εισιτήριο.
Είδα Σλοβένους. Κάτι κουρασμένα παλικάρια.
Είδα Κροάτες. Με 3 παίχτες δεν πας πουθενά.
Είδα Νεοζηλανδούς. Μπορεί να μας πρήξουν τα συκώτια, αλλά μέχρι εκεί. Θα τους τα πρήξουμε κι εμείς.
Ότι είπε ο συγαυρος
Αντε μακάρι!
Χθες γήπεδο με τα πιτσιρίκια…Μια χαρά ήταν !!! Αλλά ρε σεις τι άθλιο “σόου” ήταν αυτό με τον Γκάλη ;;;;;; Επίσης αν ο κλιματισμός είναι φτιαγμένος και δουλεύει έτσι τότε κλάφτα Χαράλαμπε…Και τέλος το παλικάρι που μιλάει στο μικρόφωνο μπορεί να σκάσει ;;;;;;;;;;;;;;;;
Το βασικό είναι πως τα αγόρια χάρηκαν τον αγώνα, είδαν Γιάνναρο, 100άρα…Κομπλέ !!!
Ξερουμε γτ ο Γιαννης καθεται μονος; Ειδικα οταν παιζει οπως χτες. Οχι οτι με τρωει πολυ, αλλα μου κακοφανηκε λιγο
Τι εννοείς καθεται μόνος;
Δεν παίζει παντως σήμερα.
Χτες που επαιζε οποτε ηταν εκτος πενταδας καθοταν απομονωμενος πισω απο τον παγκο μας σε μια θεση που χε και τραπεζακι αν ειδα καλα.