Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ενδιαφερον που διατηρουμε πολιτισμενα ποσοστα στο τριποντο.

Το πλανο Σπανουλη στην αμυνα με τα μεγέθη και τα ντιφλεξιονς και τις αλλαγες, οταν φιλοτιμηθουμε να το παιξουμε, αποδιδει.

Δεν θα βγαλω χολή για το ποσο στάσιμοι παραμενουν 10 χρονια μερικοι διεθνεις με καποια βασικα πραγματα, αλλα μακαρι ο Γιανναρος να ειναι υγιης.

Και ο Κωστακουμπο, το σ/κ ερχεται πολυ ξυλο.

1 Like

Προχειρο πριντ σκριν στο κινητο απο τα στιγμιοτυπα στο γιουτιουμπ

Από ότι άκουσα βαζει παγο στα γόνατα με το που βγαίνει και ίσως να πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη στάση.
Δεν ξέρω κάτι άλλο.
Λογικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν τον αφήνουν να παίζει πάνω από 5 λεπτά το δεκάλεπτο

1 Like

Ταχαμούρι μήπως?

2 Likes

Χαχαχαχχαχα

1 Like

Εν τω μεταξύ τελειώσαμε το παιχνίδι με 1/2 βολές?

1 Like

Kαι στην δουλεια κατι τετοιο μου ειπαν και οτι χρειαζεται χωρο. Γενικα δεν τον εχω ψωνιο για αυτο αναρωτηθηκα

1 Like

Βαγγέλη έχεις ανταγωνισμό βλέπω σήμερα:

https://x.com/FIBA/status/1809602872994062485

3 Likes

Η αυτοπεποίθηση με την οποία σουτάρουμε 3ποντα είναι απίστευτη. Φανερά δουλειά Σπανούλη αυτό το κομμάτι.

5 Likes

Ωραίο κοουτσάρισμα απο Σπανούλη σήμερα , συν την προετοιμασία που είπατε κι εσείς

εξαιρετική εμφάνιση ο Τολιοπουλος από την 2nd unit

4 Likes

Ο Τολιό αν και παγκίτης θεωρητικά, ειναι σίγουρα ο καλύτερος σουτερ αυτής της 12άδας!

4 Likes

Ξερουμε αν σε περιπτωση που περασει η Εθνικη Ολυμπιαδα θα ενσωματωθει και ο Σλουκας?

Θα εμφανιστεί μόνο στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Δεν το λες και κατόρθωμα αυτό :stuck_out_tongue:

Καλάθης ο MVP. Υπέροχος βελούδινος.
Γιάνναρος φανερά δεν είναι ακόμα ετοιμός αλλά τα έδωσε ολα, έβαλε και την τριποντάρα στο τελος :grinning:

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, τον Παπανικολάου, τον Μητογλου, τον Γουκαπίδη, τον Τολιοπουλο, τον Παπαγιάννη.

Και πολλά μπράβο στον Σπανούλη που ετοίμασε μια ωραία ομάδα που έπαιξε όμορφο μπάσκετ και μας κάνει να αισιοδοξούμε για τους Ολυμπιακούς.

Υ.γ Ζούμπατς, παικτούρα, μόνος του πάλευε.

9 Likes

Μπράβο σε Γιάνναρο, Σπανούλη και το τιμ που προετοίμασε την ομάδα, παρουσίασαν εξαιρετική μπασκετική πρόταση και θράσος κι ας έλειπε το ατομικό ταλέντο.

5 Likes

O Παπαγιάννης έγινε Brook Lopez σε αυτό το τουρνουά.

*Πάντως και σε μια σχετικά μέτρια επιθετικά βραδιά βάλαμε 80. Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα του κοουτς Σπανούλη.

4 Likes

Συγκινητικος ο Γιαννης. Ωραια ομαδα μπραβο τους

1 Like

What it means for Giannis 🥹#FIBAOQT pic.twitter.com/rpacKTH6PA

— FIBA (@FIBA) July 7, 2024
5 Likes

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Εθνική μπάσκετ για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν παρακολούθησα τους αγώνες αλλά, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, αυτή η πρόκριση δείχνει να ήλθε με σχετική άνεση, κάτι σπουδαίο αν σκεφτούμε ότι τα προολυμπιακά ήταν πάντα δύσκολη υπόθεση με πικρές αποτυχίες από την εποχή Γκάλη ακόμη - λογικό βέβαια αφού προκρίνονται μόνο 12 ομάδες παγκοσμίως.

Ο όμιλος μοιάζει δύσκολος αρχικά, αλλά εδώ που φτάσαμε μπορούμε να ελπίζουμε! Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται!

2 Likes