Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

TOFAŞ, ligin ilk haftasında konuk ettiği Fenerbahçe Beko'yu, Maxwell Lewis'in son saniye basketiyle 80-78 mağlup etti. Bursa ekibi, kazandığı bu maçı 1/14 üçlük isabetiyle noktaladı. pic.twitter.com/eBNpF7lhW3

— Ferhat Yeşiltaş (@NeoRock06) September 27, 2025
1 Like

Μπράβο στον Άρη και στους πιτσιρικάδες του!

2 Likes

4 Likes

Και πάλι καλάθι δε μπήκε

5 Likes
Summary

Ο Διαμαντίδης είχε φτύσει τον Τεόντοσιτς. Ο Πρίντεζης δεν θυμάμαι ποιον γρονθοκόπησε, δεν ξέρω σε ποιο περιστατικό αναφέρεται.

Βέβαια Διαμαντίδης και Πρίντεζης:

• δεν είχαν βουλευτική ασυλία
  • δεν ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο
  • σπάνια έδιναν δικαιώματα και για αυτό σε βάθος χρόνου κράτησαν το κύρος τους
  • ό,τι τυχόν έκαναν, έγινε μέσα στις γραμμές του γηπέδου σε αγώνα μπάσκετ -όχι στο δρόμο- γιατί ήταν καλοί στο μπάσκετ και έπαιζαν αντί να κοιτάζουν άλλους που παίζουν
  • δεν υπερασπίστηκαν τις συμπεριφορές τους ξεθάβοντας άσχετες ξεχασμένες ιστορίες ατόμων με καλή φήμη.
10 Likes

Και οι δύο ήταν κοσμήματα σαν αθλητές, εντός και εκτός γηπέδων. Ουδεμία σχέση με τον ψευτομαγκάκο Παππά.

Ο karvou τα έγραψε ολα.
Να προσθέσω απλα. για την κουβέντα και είναι κάτι που το έχω ξαναγράψει, οτι σαν Παναθηναϊκός ένας παικτης που θα ήθελα όλες αυτές τις δεκαετίες να έχει παιξει στην ομάδα μου είναι ο Πρίντεζης. Θυμάμαι σε ένα ματς μεταξύ μας, που ο Πρίντεζης είχε μόλις χάσει τον πατέρα του, όλο το ΟΑΚΑ τον χειριοροτουσε…και αυτό γιατί χαίρει της εκτίμησης όλου του κόσμου ανεξάρτητα από ομάδες και οπαδιλικια.
Το ίδιο και ο Μητσάρας.

Από την άλλη, σαν Παναθηναϊκός ξέρω πολύ καλά και τον Παππά…ο οποίος δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι είχε κολλητιλικια με τον dpg, ταιριάζουν…

2 Likes

τύπος πήγε να εξισώσει σκηνικά εντός αγωνιστικού χώρου πάνω στην ένταση της στιγμής που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλους και κατά 99% τελειώνει εκεί, άμεσα :clown_face: :disguised_face:

ελάχιστες φορές έχω μνήμες με ΔΔ να τσακώνεται στο παρκέ ( Τεοντοσιτς - Μπατής ) . Ο ΔΔ τώρα που συμμετέχει σε εκπομπή έχει πει μόνο καλά λόγια για Τεοντοσιτς ενώ παραδέχεται ότι δεν έχουν καλές σχέσεις, δεν ασχολείται να κράζει στα πίσω πίσω

Για Πρίντεζη, έπαιξε μια φορά μπουνιές με τον Μενσα Μπονσου σε διεκδίκηση ριμπαουντ σε ένα ματς με Γαλατασαραι ( που παρεμπιντόντως ο Μενσα Μπονσου το συνέχισε και τον κυνήγαγε, θα μπορούσε να είχε λήξει και λίγο νωρίτερα ) και βρήκε να πει ο Παπας που πλακωνόταν μέχρι και στην Εθνική με Μπουρούση και δεν ξέρω τι άλλο εξωγαωνιστικό είχε κάνει

Γέλασα αρκετά.

3 Likes