Ο Μπογκντάνοβιτς στο Βέρτη. Όρθιος μαζί με την πλέμπα, περίεργο κάπως που δεν έκλεισε τραπέζι.
Τροχαίο ατύχημα είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το βράδυ της Τετάρτης.
Το αυτοκίνητο του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγκρούστηκε με άλλο όχημα, ευτυχώς οι ζημιές ήταν μόνο υλικές
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά το συγκεκριμένο ατύχημα.
- Έχουμε ακόμα Τρίτη μωρή δημοσιογραφάρα
- Πες μας και κάτι που δεν θα υποθέταμε και μόνοι μας
![]()
Με την Lambo ήταν; Αν ναι δικαιολογείται ο εκνευρισμός. ![]()
Βάλε λινκ, ή έστω ονοματεπώνυμο, να μάθουμε ποιος είναι αυτός ο υποψήφιος για πουλ-ιτζερ ![]()
Εκει που τρακαρε λεει περναγε ενας και του φωναζε ΠΚΠΓ, μετα αυτος τον κυνηγαγε πεζος σε κατι παρκα και του φωναζε ελα ρε μονος μου ειμαι και τελικα τον επικυρηξε.
<3 <3 <3 <3 <3
Mπαρτζώκα αλήτη
2 απορίες:
- τι σημαίνει ΠΚΠΓ; Προσπαθώ να φανταστώ συνδυασμούς και δεν έβγαλα άκρη…
- τι σχέση έχουν όλα αυτά με το μπάσκετ; Γράψτε για Σιάο, Σπανούλη και Άρη, αν σας παίρνει
Πίτες, κοκορέτσια, πατσάς γιαννακόπουλε
Γιαουρτλού νόμιζα
Ως φίλαθλος του μπασκετικού Άρη, καθαρά Αθηναίος, όλο αυτό το hype με έχει τρομάξει λίγο να πω την αλήθεια.
Έχω εμπιστοσύνη στο Σπανούλη και η κίνηση ήταν ιδανική, αλλά αυτή η αποθέωση και η επιθυμία για επιτυχία ελπίζω να μη μεταφραστεί σε άμεση και άρρωστη πίεση στον οργανισμο.
Η Θεσσαλονίκη δυστυχώς προσφέρεται για τέτοια και θα υπάρχει ο ανταγωνισμός με το συμπολίτη που δε ξέρω πως θα προχωρήσει.
Χαίρομαι γιατί όπως φαίνεται το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι το καλύτερο της τελευταίας 25ετιας σίγουρα.
Μακάρι να βελτιωθουν πέρα από το αγωνιστικό και πολλα εξωαγωνιστικά γιατί προβλέπω η πίεση θα πολλαπλασιαστεί.
ησυχα ρε ουτε ενα λεπτο δεν περασε στο ματς
να ειστε αγαπημενα