Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Το ειδα και ανατριχιασα…
:bow:
Στο συγκεκριμενο ματς δυστυχως ημουν μονο 6 χρονων…Αρα δεν θυμαμαι και πολλα(μαλλον τιποτα!).
Καλα το ξυλο σε τετοιο ματς ηταν αναμενομενο…Ειτε προκαλεσαν οι παιχτες της Εφες ειτε οχι,οι δικοι μας δεν θελανε και πολυ.Αμα χαναμε ειδικα θα τους λυντσαρανε.
Οπως πηγε να γινει στην Προυσα σε εκεινο το ιστορικο διπλο το 97,που ηταν λες και ειχαν μαζευτει ολοι οι Γκριζοι Λυκοι στο γηπεδο…Βαρβαροι!

ηρεμία ω ρε!
να πάρετε το καινούριο all star basket πάντως που έχει αφιέρωμα στον big sofo,φοβερό…

εγώ ήμουν 10 οπότε κάτι θυμάμαι…Καλά εκείνα τα παιχνιδια ήταν πόλεμος…

[B][I]Σε απεργία αποφάσισαν να προχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες της ΑΕΚ, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση καταβολής των οφειλομένων. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση χρωστάει τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών, αφού όπως ισχυρίζεται, δεν έχει λάβει ακόμα τις χορηγίες και τα έσοδα από ΟΠΑΠ, Πάμε Στοίχημα και ΕΡΤ. Ο Γιάννης Γρανίτσας βρέθηκε το πρωί στην προπόνηση και συνομίλησε με τους παίκτες, ζητώντας την κατανόησή τους. Υποσχέθηκε ότι μόλις λάβει τα χρήματα η ομάδα, οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν.

Οι παίκτες της Ένωσης αναμένεται να κατέβουν στην απογευματινή προπόνηση δεχόμενοι τους ισχυρισμούς Γρανίτσα, αλλά σίγουρα αυτό ήταν ένα πρώτο μήνυμα προς τη διοίκηση, όσον αφορά το μέλλον. Και όλα αυτά ενώ χτες έφτασε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Αμερικανός Λαβέλ Φέλτον, που αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο του Σούλη Μαρκόπουλου και μάλιστα αναμενόταν να κάνει την πρώτη του προπόνηση το πρωί. Λογάριαζε, όμως, χωρίς τους νέους συμπαίκτες του.[/I][/B]

απο το : http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=43504

Κριμα να ειναι σε αυτη την κατασταση αυτη η ομαδα!:frowning:

Αν ήταν όμως ο Θρύλος θα χαιρόσουν!!! :lol:

Και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό δυστυχώς…Μαλάκα Φιλίππου πούλα τις μετοχές και άιντε στο καλό…

αυτός ο άνθρωπος δεν πάει καλά…αρχικά σας έσωσε και εδώ και κάτι χρόνια σας παιδεύει…άιντε στο καλό να φύγει

Kretinos o antrwpos. Tsaba oi Kakiouziz, Zisis, Dikoudis, Xatzis, Bourousis, Tapoutos kai alloi…

μην ξεχνάτε όμως ότι σας πήρε μέσα στα χρέη,και σας έφτασε σε final four…
αλλά έπρεπε να είχε φύγει εδώ και 2χρόνια…

Αν και δεν ξέρω τι ακριβώς έχει κάνει τα τελευταία 2 χρόνια, η λογική του απ’ όσο θυμάμαι από κάποιο σημείο και μετά ήταν “τόσα έσοδα=τόσα έξοδα”.
Σωστός σ’ αυτό.

δεν υπήρχε λόγος να πουλήσει Ζήση,Ντικούδη,Κακιούζη κλπ…

To thema einai oti aytoys tous paixtes tous xasame poly apla…

τιμωρία περιμένει την Μπενετόν…μετά την Βίρτους,αποδεικνύουν στην Ιταλία ότι δεν διστάζουν να ρίξουν ιστορικές ομάδες…και ο Μακεδονικός εδώ ακόμα παίζει με τους έφηβους

τα πιτσιρίκια του Μακεδονικού νίκησαν 77-73 τον ΠΑΟΚ!!!

Ο Δημητρης ο Καραδολαμης μας διελυσε. Παλιος μου συμμαθητης το κωλοπαιδο. :stuck_out_tongue: Θα κανει καριερα, να τον εχετε υποψη σας.

Απαραδεκτα τα επεισοδια στην Πατρα στο ματς Ολυμπιαδα-ΑΕΚ.

Αριανος ειναι,φυσικα και σας διελυσε. :stuck_out_tongue:
:lol:

Αρης - Ολυμπιακος 70 - 59

Απολυτα δικαιη νικη,ημασταν καλυτεροι σε ολο το ματς.Ο Ολυμπιακος δεν προηγηθηκε ποτε,μονο ισοφαρισε 55-55,αλλα σε μισο λεπτο ξαναπηραμε διαφορα 5+ ποντων.
Ο Ματσον τον εφαγε τον Γκερσον στην μαχη των προπονητων,ημασταν πολυ καλυτερα στημενοι και ο Ολυμπιακος εκανε το λαθος να βαραει αβερτα τριποντα και μακρινα σουτ,ενω εβλεπε οτι δεν του πολυβγαιναν.
Αμα επαιζε περισσοτερο με Ζιζιτς και Μπουρουση μεσα στη ρακετα,δυσκολα θα κερδιζαμε.
Ο Σοφο παντως ηταν ψιλοχεσμενος,μονο βλακειες εκανε.Και ο Μασει τον ρεζιλεψε σε 3-4 φασεις,που τον περασε σαν να μην υπηρχε.

Και λογικα(αμα δεν αυτοκτονησουμε δηλαδη),καπαρωσαμε τη 2η θεση. :slight_smile:

:rockon:

Εγω γαυρος ειμαι αλλα συγχαρητηρια στον Αρη, αξια 2ος με δυο νικες με εμας. Μαλλον αποδεικνυεται κακη επιλογη ο Γκερσον. Η ομαδα αφενος τρωει ευκολα τριποντα και δεν μπορει να παιξει σε αργο ρυθμο αφετερου ειναι ανευρη και χωρις ψυχη στα σημαντικα παιχνιδια (εξαιρειται το ματς με ΠΑΟ). Περσι πλην ενος παιχνιδιου στην Βαρκελωνη στην 1η φαση η ομαδα παλεψε ολα τα αλλα παιχνιδια με ψυχη. Ειδικα στο Ισραηλ και τις δυο φορες…