Μου φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι ικανός για το καλύτερο-να πάρει τρομερούς αγώνες-,και το πολύ χειρότερο.Πάλι ασταθής δλδ.
Πίνι ξύπνα!!! Χωρίς άμυνα δεν πάμε πουθενά. Μα να τρώμε 90 πόντους από τον Πανελλήνιο;;;;;;;
Και να μας βάζει 24 πόντους ο Σκλάβος με 6 τρίποντα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!
Ο Σκλάβος ήταν, όχι μια μίξη Καρλ Μαλόουν-Ρέτζι Μίλλερ.
Πέρα απ’ αυτά θεωρώ σημαντικό να αξιοποιήσει ο Γκέρσον και τους Τσακαλίδη, Βασιλειάδη, Μπλάκνεϊ, Τεόντοσιτς, Μαυροκεφαλίδη. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι πλήρης. Είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε όλα μας τα όπλα.
Φιλικα ειναι παιδες, χαλαρωστε…
Βρε δε διαφωνώ. Απλά θυμάμαι την περσινή μας άμυνα και το τουρλουμπούκι στην επίθεση και αγχώνομαι. Βλέπω τώρα να τρώμε και σε κάθε παιχνίδι 80 πόντους το λιγότερο και αγχώνομαι ακόμα περισσότερο.
Το καλό είναι ότι ο Πίνι δήλωσε πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει στην άμυνα. Μακάρι:papas:
O Μαρκ Τζάκσον δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που της αρέσει να κερδίζει!
8O 8O 8O 8O Τι μαθαίνει κανείς!!! Κρίμα που στις άλλες ομάδες αρέσει να χάνουν
πάλι καλά που δεν είπε “από μικρός είμαι ολυμπιακός”
βέβαια,το καλύτερο είναι το “έρχομαι για τίτλους”:lol: :lol: :lol:
πώς το’χε πει ο all star ψηλός Αγαδάκος?όποιος περνάει το συντριβάνι στο ΣΕΦ έχει ήδη χάσει?:-k :-s
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=61752
Πολύ σωστός στις δηλώσεις του ο Μπατίστ.
Εντωμεταξύ,η ΑΕΚ μετά τον Γλυνιαδάκη,έδιωξε και τον Άρθουρ Λι.Δεν μου αρέσει αυτό,να αλλάζουν συνέχεια παίκτες.Αν δεν ήταν σίγουροι για την επιλογή του,γιατί τον πήρανε,για ν έχουν να λένε ότι πήρανε κάποιον?:roll:
δεν νομιζω να χρειαζεται περισσοτερη ανλυση οτι οι μεταγραφες φετοσ στον οσφπ γιναν χωρις κανενα προγραμματισμο.
#-o #-o #-o #-o
Εγω παλι θελω να μου κανεις αναλυση. Δεν καταλαβαινω…
Αυτο ειναι το μυαλο ενος mod του rocking…
οχι μονο…
Το ξερω και ενος απο τους Simpsons. Δεν απαντας ομως…
Μια χαρά μεταγραφές έκανε ο Ολυμπιακός. Πλήρης και στους ψηλούς και στην περιφέρεια. Αν ο Πίνι εκμεταλλευτεί όλο το υλικό τότε φέτος θα κάνουμε θραύση.
Για να ειμαστε ακριβεις ο κακος προγραμματισμος εγινε περσι. Ηρθαν παικτες που δεν μπορουσαν να βοηθησουν οποτε επρεπε να φυγουν…
οταν φτιαχνεις μια ομαδα απο την αρχη κοιτας πρωτα να παρεις play maker και οχι να αποκτας ενα καρο ψηλους…
τελος παντων γιατι δεν θελω να κανω προφητειες… ο οσφπ ξοδεψε πολλα λεφτα και θα δεις μεσα στη χρονια τα λαθη που γιναν…
p.s. παντως κατι τελευταιο οσο αφορα την οργανωση φαινεται απο το γεγονοσ σαρας, δεν γινεται να τρεχεις πισω απο το παικτη εναμιση μηνα ενω ξερεις οτι δεν θελει να ρθει και να πηγαινε τοσο πισω ο σχεδιασμος…
Εσυ πως ξερεις οτι Σαρας δεν ηθελε να ρθει? Δευτερον, εχεις σαφη αποψη για τον Γκριρ?
τι μου θυμίζει στο ποδόσφαιρο,τι μου θυμίζει στο ποδόσφαιρο:roll:
ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ!!!
αν ηθελε να ρθει θα ειχε κλεισει απο την αρχη.
δεν πηγε στο παο λογω χρηματων, ο αγγελοπουλος μπορουσε να του δωσει περισσοτερα αν ηθελε ο ιδιος ο παικτης, αλλοι ηταν οι λογοι που δεν πηγε οσφπ (ειτε πινι, ειτε ματσε).
η αποψη μου για τον γκριρ εινα τοσο σαφη οσο του καθενος απο μας γιατι δεν τον εχουμε δει.
αν ησουν προπονητης με στοχους σαν του οσφπ θα εμπιστευοσουν τον γκριρ για πρωτο play maker ενω ειχες στα χερια σου τετοιο μπατζετ? :-k