Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ρε παιδιά για το Σάρας η διοίκηση είχε διαψεύσει πολύ πριν τελικά καταλήξει στον ΠΑΟ. Για εμένα το μόνο λάθος έγινε με την περίπτωση Ρόμπερτς. Ο Πίνι νόμιζε ότι ήταν αθλητικός και γρήγορος αλλά τελικά καμμία σχέση. Ο Τζάκσον που ήρθε στη θέση του είχε πολύ καλές χρονιές(για ρολίστας) στο ΝΒΑ οπότε λογικά θα προσφέρει.
Φίλε ChrisP για έμένα το λάθος πέρσι ήταν το ότι η ομάδα ήταν τουρλουμπούκι και για αυτό ευθύνεται ο Πίνι. Η μπάλα δεν πήγαινε ποτέ στους ψηλούς, άμυνα μηδέν, ενώ κάποιους παίκτες με τη συμπεριφορά του τους τελείωσε(μιλάω για Στακ). Για να μη μιλήσω για Μακναμάρα και Στεφάνοφ που τους έφερε και ούτε τους χρησιμοποίησε ποτε(ειδικά τον πρώτο).

Για τους ψηλούς έχω να πω ότι από τη στιγμή που ο Σόφο μ…ζεται είναι λογικό να παίρνει αρκετούς
ώστε να καλύψουν την απουσία του.

Ροστερ Ολυμπιακου:

PG: Greer, Blackney, Teodosic
SG: Macijauskas, Seibutis, Παπαμακαριος
SF: Woods, Βασιλοπουλος, Βασιλειαδης
PF: Jackson, Μαυροκεφαλιδης, Πριντεζης
C: Τσακαλιδης, Μπουρουσης, Σχορτσιανιτης

Μια χαρα ειναι το υλικο για μενα. Το δεσιμο και η χημεια θα δειξουν στην πορεια…

Ξέχασες τον Τεόντοσιτς.:smiley:

#-o #-o #-o

Οντως τον ξεχασα! Ε, με τοσες μεταγραφες πια. Βαλτον αντι Καυκη…

Το έκανα edit 8)

Κι εμένα μου φαίνεται αρκετά πλήρες πάντως. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη ρακέτα φέτος. Έχουμε αρκετές εναλλακτικές πλέον εκεί.
Επίσης είναι σημαντικό το ότι έχουμε δύο ηγέτες (Μάτσε, Γουντς) οι οποίοι μαζί με τον Γκριρ μπορούν να βάζουν αθόρυβα 20 πόντους σε κάθε παιχνίδι.

Είμαι αισιόδοξος.

ο τεοντοσιτς στον μηνα πανω θα παιζει βασικος!!!μεγαλη παιχτουρα!!!

PG: Greer, Blackney, Teodosic
SG: Macijauskas, Seibutis, Παπαμακαριος
SF: Woods, Βασιλοπουλος, Βασιλειαδης
PF: Jackson, Μαυροκεφαλιδης, Πριντεζης
C: Τσακαλιδης, Μπουρουσης, Σχορτσιανιτης

νομίζω ότι αυτοί την έχουν σίγουρη την καλή χρονιά,με μικρή επιφύλαξη για τους Έλληνες λόγω Πίνι…
η “κουρούνα” στο all star basket λέει στο σημερινό τεύχος “ξεχάστε στον Σόφο”.
Ειδικός γυμναστής για την πάρτη του τον οποίο πληρώνει ο ΟΣΦΠ αλλά κάτω από τα 180 δεν πέφτει…
και η Κουρούνα πέφτει μέσα:wink:

Γι αυτο τον εχω βαλει 3ο σεντερ. Ακουγονται κι αλλα πλεον για Σοφο. Πιστευω οτι ισως να παιζει 10λεπτα…

Όπως;
Μιας και αθλητικές δεν παίρνω (τακτικά) ούτε και all star, και μιας και στα site σπάνια έχουν μπασκετοαναλύσεις και σχετικά κουτσομπολιά, ό,τι ενδιαφέρον ακούτε και διαβάζετε γενικά γράφτε το :wink: Θενκς!!!

Ακουγεται οτι εχει πιαστει να κανει κοκα. Εγω προσωπικα ειμαι πολυ επιφυλακτικος σε τετοιες φημες…

Μακάρι να είναι ψέμματα,αν και σε περίπτωση που είναι κανείς καχύποπτος,έχει λογική βάση αν σκεφτείς την κατάστασή του το τελευταίο χρόνο.Κρίμα το παλικάρι αν όντως αληθεύει αυτό…:frowning:

Σε ποιόν ποντάρετε σήμερα???ΠΑΟ ή Hiouston Rockets?

Για εμένα ο Σόφο έχει τελειώσει σαν παίκτης. Μακάρι να έχω άδικο αλλά δεν είναι δυνατόν στην ηλικία αυτή να είναι 170 κιλά. Δεν κινδυνεύει μόνο η καριέρα του αλλά και η ζωή του. Είναι λογικό ένας αθλητής να χρειάζεται να έχει μαζί του γυμναστή-μπαμπούλα 24 ώρες το 24ωρο(έτσι γινόταν την πρώτη του χρονιά στο θρύλο) για να μη φάει;

Σε ποιόν ποντάρετε σήμερα???ΠΑΟ ή Hiouston Rockets?

Ελπίζω οι Ρόκετς να κάνουν το καθήκον τους. Πάντως έχω την εντύπωση ότι και οι 2 προπονητές θα δοκιμάσουν διάφορα συστήματα και σχήματα ενώ οι παίκτες θα προσπαθήσουν να μην τραυματιστούν

Rockets δαγκωτό. Διάβαζα ότι ο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε αυτά τα φιλικά και ότι στην ουσία τα αντιμετωπίζει απλά ως κάποια ακόμα φιλικά για προετοιμασία εν`όψει πρωταθλήματος. (Και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνει…)

το ματς θα το δείξει η ΕΤ1 στις 3:30:wink:

Έπεσε η ποινή που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για τα όσα συνέβησαν στον πέμπτο τελικό της Α1 μπάσκετ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, από τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών σε μία, ύστερα από απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Αυτή η εξέλιξη μεταφράζεται σε παρουσία κόσμου στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την τρίτη αγωνιστική, όποτε και έχει προγραμματιστεί το ντέρμπι των «αιωνίων».

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…

Και καλά κάνεις… είναι αυτό ακριβώς… φήμες.

Είναι αλήθεια πως είναι επικίνδυνα για την υγεία του όλα αυτά τα κιλά… πολύ επικίνδυνα…

Είχα γνωρίσει τον Σοφοκλή όταν έπαιζε ακόμη στην εθνική παίδων…ή εφήβων… δεν πολυθυμάμαι, ήταν πιτσιρικάς πάντως. Καμία σχέση με τώρα! Καμία σχέση! Ήταν μια χαρά παιδί! Ψηλό και κανονικό στα κιλά,πολύ όμορφο. Όταν τον είδα αργότερα, όπως είναι τώρα… είπα δεν είναι αυτός πλάκα μου κάνετε!
Είναι κρίμα… Πρέπει να το ξέρει όμως νομίζω… αποκλείεται να θέλει να είναι έτσι…

Ο stelios86 είπε στις 4… αποφασίστε… μη χάσουμε το 1ο ημίχρονο :slight_smile:

3:30 ειναι

εσύ σαν μπασκετόφιλος Cozy έπρεπε να χαίρεσαι για την απόφαση

:lol: :lol: τα έκανε πάλι τα κονέ του ο Γιαννακό

03:30 ET1: ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Φιλικός Αγώνας Μπάσκετ (Ζ)

*καλά,τα ξεφτέρια στον Πειραιά δεν το ήξεραν για τη συμφωνία??

ρε Αμερικανάκια γ@μω το λευκό σας οίκο ανοχής,έλεος…αφήστε λίγο μπάσκετ,φρου και φρου…
Φάτονα τον μαύρο ρε Χατζηβρέττα θεέ

ελεος!!!σκατα διαιτησια!!!δεν εδειξαν καμια ανοχη!!!αποβληθηκε ο ζοτς με 2 τεχνικες ποινες!!!παντως οι 37 ποντοι ειναι πλασματικη διαφορα…μονο να σκεφτει κανεις οτι ο παναθηναικος ειχε γυρω στα 30 λαθη λογω μη γνωσης των κανονων του νβα!ομαδαρα η παναθα…χαλαρα την ευρωλιγκα!!!