Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

τη διάβασα κι εγώ την ανακοίνωση.
τι σάτιρα ρε παιδιά,η δουλειά τους είναι η σάτιρα?:lol: :lol:

Εγω συμφωνω με την ΚΑΕ Παναθηναϊκος. Οι ασχετοι που δεν ξερουν απο μπασκετ και σατιρα θελουν πληξουν την ομαδα που κρατησε το ελληνικο μπασκετ ζωντανο στα δυσκολα χρονια…

νταξ,έχει δίκιο για τους δημοσιογράφους,ο κάθε πικραμένος γαυρο υπάλληλος θα έγραψε ό,τι του κατέβηκε.ενώ δεν διάβασα πουθενά,πράγματι για τη 2η θέση.
αλλά όχι και σάτιρα από το τμήμα μάρκετινγκ,έλεος δλδ:lol:

Μα γιατί ειρωνεύεσαι τη δουλειά του τμήμα Μάρκετινγκ του ΠΑΟ? Ξέρεις πόσοι θα θέλουν να πάνε να δούνε μετά το ΠΑΟ-Πανελλήνιος επειδή έκαναν σάτιρα για Γκέρσον και Ελληνιάδη? Μη σου πω περισσότεροι και από τους οπαδούς του Σκανδαλίδη…

(Ρε σεις… πείτε τι έδειχνε το βίντεο… Με έχει φάει η περιέργεια… :oops:)

Παψε πια περιεργε!

βρήκα μόνος μου τι είχε το βιντεάκι και αφού κανένας δε φιλοτημήθηκε να μου πει, θα υποστείτε την οργή μου. Από τη Δευτέρα θα κάνω συνέχεια deletes και δε θα μαθαίνεται ποτέ γιατί έγιναν, έτσι για να σας τρώει η περιέργεια… Ρεμάλια… Τς τς τς

Επί του θέματος τώρα. Ο Ελληνιάδης τι έχει κάνει στον ΠΑΟ και υπάρχει τόσο μίσος εναντίον του?

Είναι διαιτητής και μπορεί να σφυρίξει αγώνες με τον ΟΣΦΠ…αυτό είναι αρκετό.Και ο ΟΣΦΠ να 'τανε στη θέση του ΠΑΟ δεν θα άλλαζε κάτι…έτσι είναι αυτά,πόλεμος για το ποιός θα κάνει την μεγαλύτερη εντύωση…

Eεεμ :-k Από όσω ξέρω παράγοντας του γαύρου είναι …:stuck_out_tongue:

Από οσο θυμάμαι σε ένα αγώνα που είχα πάει φώναζε και διαμαρτυρόταν όλη την ώρα και τον διώξανε κάποια στιγμή και αυτός ξαναγύρισε και ο κόσμος είχε εξαγρθωθεί τότε με συνθήματα κλπ…Δεν ξέρων αν δικαιολογεί τέτοιο μίσος αλλά…

Ωχ,μπέρδεψα τα ονόματ#-o

ο βοηθός του Καζλάουσκας δεν ήταν ρε παιδιά ο Ελληνιάδης και ο οποίος διατηρήθηκε στο προπονητικό τιμ και με Γκέρσον? Αυτός που είχε φάει το αντικείμενο στην καράφλα πέρσι και είχε ματώσει δεν είναι? Δεν ήξερα ότι ήταν διαιτητής (βασικά δε το θυμόμουν καν… Πώς έγινε βοηθός προπονητή από διαιτητής?)

Εντιτ, τώρα είδα το ποστ του πάιραμιντ

τζένεραλ μάνατζερ είναι,χρόνια στον ΟΣΦΠ και παλιότερα νομίζω παίκτης.
είναι προκλητικότατος ο Ελληνιάδης,δυστυχώς για το άθλημα,δεν χρειάζονται τέτοιοι

δεν είμαι μπασκετικός, για αυτό ρωτάω. Παραδείγματα να μου δώσετε υπάρχουν? Ο Αποστολάκης άκουγε τα πάντα γιατί πήγε στον ΠΑΟ, ο Φίγκο στη Ρεάλ, ο Αλέφαντος από τους ΑΕΚτζήδες γιατί πήγε στον Ολυμπιακό, ο Ελληνιάδης γιατί τέτοιο μένος? Ειλικρινά δε ξέρω, για αυτό ρωτώ :wink:

Λεπόν,είναι αρχηγός της αποστολής,όχι βοηθός και προπονητή κλπ,όπως είναι αντίστοιχα αυτός με το γκρίζα μαλλιά για τον ΠΑΟ,δε θυμάμαι όνομα τώρα.
Τουλάχιστον στα ντέρμπι,που τον έχω δει εγώ,διαμαρτύρεται συνέχεια,είναι ειρωνικός στον κόσμο (και τους κάφρους και τους άλλους).
Παραδείγματα έχω δυο,τώρα που ζήτησε την άδεια του γηπέδου για τις πολυθρόνες VIP στο ΟΑΚΑ (κοτζάμ Ευρωλίγκα το επιτρέπει κλπ,και βρέθηκε ο Ελληνιάδης να πειραχτεί από αυτό?:-k )
Και στην πρώτη του δήλωση στο ΣΚΑΙ τόνισε ότι δεν πρέπει το κανάλι να θάψει τις αδικίες που ΘΑ γίνουν εις βάρος του ΟΣΦΠ,όπως έκανε η ΕΡΤ.
Γενικά είναι ξύπνιος,πολλές ιστορικές κόντρες-ατάκες με Θανάση Γιαννακό,αλλά προκαλεί και είναι ικανός να εκνευρίσει στο γήπεδο και τον πιο ήρεμο θεατή,φίλος μου γαύρος,που πηγαίναμε μαζί στο ΟΑΚΑ,τον έβριζε

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2007 απεστάλησαν οι ακόλουθες επιστολές προς τον ΕΣΑΚΕ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αναμένει τις απαντήσεις των αποδεκτών τους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΚΕ…

Προς τον
ΕΣΑΚΕ
ΥΠΟΨΗ: κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2007

Κύριε Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε, στον αγώνα της ομάδος μας με τη ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 04/11/2007 και πριν από την έναρξή του, στο γήπεδο του ΟΑΚΑ προβλήθηκε στις δύο γιγαντοοθόνες του γηπέδου απαράδεκτο και σκωπτικό βίντεο με διάθεση προσβλητική για τον προπονητή κ. Πίνι Γκέρσον και τον μάνατζερ της ομάδος μας κ. Σταύρο Ελληνιάδη. Θεωρώντας, ότι τέτοιου είδους ακατανόητες ενέργειες μόνο το άθλημα δεν προάγουν απ’ εναντίας το γελοιοποιούν, το υποβαθμίζουν και κυρίως υποδαυλίζουν την έξαρση της βίας, προσβάλλοντας συγχρόνως τον αντίπαλο και δυναμιτίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, αποφύγαμε να αντιδράσουμε αναμένοντας τις ενέργειες του επίσημου Παναθηναϊκού. Ατυχώς, η χθεσινή ανακοίνωση του τμήματος Marketing του Παναθηναϊκού, η επίθεση στον τύπο και η ουσιαστική διεκδίκηση ευσήμων για το βίντεο αυτό, αντί ξεκάθαρης και ειλικρινούς συγγνώμης, επιτείνει και συνεχίζει τη δυσάρεστη αυτή κατάσταση.

Κατόπιν τούτων παρακαλούμε να μας γνωρίσετε γραπτά σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί μέχρι σήμερα (ή προτίθεσθε να προβείτε στο άμεσο μέλλον), για την αντιμετώπιση του θέματος αυτού στα πλαίσια του θεσμικού σας ρόλου ως διοργανώτριας Αρχής.

Με τιμή
Για την ΚΑΕ ΟΣΦΠ
Χρήστος Σταυρόπουλος
Γεν. Δ/ντής

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ…

Προς την
ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΥΠΟΨΗ: κ. Τάσου Στεφάνου - Γεν. Δ/ντή

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2007

Κύριε Στεφάνου,

Στον μεταξύ μας αγώνα με γηπεδούχο την ομάδα σας που διεξήχθη στις 04/11/2007 και πριν από την έναρξή του, στο γήπεδο του ΟΑΚΑ προβλήθηκε στις δύο γιγαντοοθόνες του γηπέδου απαράδεκτο και σκωπτικό βίντεο με διάθεση προσβλητική για τον προπονητή κ. Πίνι Γκέρσον και τον μάνατζερ της ομάδος μας κ. Σταύρο Ελληνιάδη.

Θεωρώντας, ότι τέτοιου είδους ακατανόητες ενέργειες μόνο το άθλημα δεν προάγουν απ’ εναντίας το γελοιοποιούν, το υποβαθμίζουν και κυρίως υποδαυλίζουν την έξαρση της βίας, προσβάλλοντας συγχρόνως τον αντίπαλο και δυναμιτίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, αποφύγαμε να αντιδράσουμε αναμένοντας τις ενέργειες του επίσημου Παναθηναϊκού. Ατυχώς, η χθεσινή ανακοίνωση του τμήματος Marketing του Παναθηναϊκού, η επίθεση στον τύπο και η ουσιαστική διεκδίκηση ευσήμων για το βίντεο αυτό, αντί ξεκάθαρης και ειλικρινούς συγγνώμης, επιτείνει και συνεχίζει τη δυσάρεστη αυτή κατάσταση.

Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να σας ζητήσουμε να μας χορηγήσετε το εν λόγω βίντεο και καθώς και τα πλήρη στοιχεία των υπευθύνων σύνταξης και προβολής του έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς αλλά και οι άμεσα θιγέντες να προασπίσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Με τιμή
Για την ΚΑΕ ΟΣΦΠ
Χρήστος Σταυρόπουλος
Γεν. Δ/ντής

www.contra.gr

πάλι το πάει στα δικαστήρια το θέμα ο ΟΣΦΠ?:-k
πφ

Ηταν παίχτης από τις “χρυσές” εποχές που παίζαμε Παπαστράτειο (ειχαμε ξένο κάποιον Σκόρι, καποιον Μπλάκγουελ φαντάσου κ σεις τον μετέπειτα αστερι του ΝΒΑ Αντόνιο Ντέιβις χαχαχαχαχα) μετά εμεινε 2-3 χρόνια που ειχαμε Ιωαννίδη, αλλά δεν πολυέπαιζε, λόγω Τόμιτς (παιχταράς). Ακόμα θυμαμαι μια μαλακια ππου ειχε κανει στη Μπένετον το 93 ή 94, εφυγε στον αιφνιδιασμό να κάνει μπάσιμο και η μπάλα ακουμπησε μονο ταμπλώ!!! :-s . Μετά πηγε ΠΑαγκράτι (Α1 τοτε) κ μάλιστα βγήκε 1ος σε ασίστ εκεινη τη χρονια στο πρωτάθηλμα.!!! Είναι λιγο γραφικός, αλλα δεν πολυδιαφερει από τον Παυλιτο κ Το Θανούλη ρε Rudy, στη τσέπη και στο χρώμα μονο χαχαχαχαχαχαχαα :smiley:

Ο Παύλος και ο θανασακης μπαίνουν μπροστά στον κόσμο όταν ρίχνει αντικείμενα στον Ελληνιάδη.
δεν είδα κάτι παρόμοιο στο ΣΕΦ,αρα διαφέρουν:wink:

κι απ’την άλλη,όταν δίνεις τόσα φράγκα είσαι περισσότερο (αχ προσέξτε αυτή τη λέξη παρακαλώ,μην αρχίσετε κατεβατά) δικαιολογημένος από τον ελληνιάδη που η δουλειά του είναι να…προκαλεί τελικά

Ριξανε sτο Παύλο οι δικοί μας? Ηρθε ποτε?? Γραφικοί και οι 3 είναι.

εννοώ όταν έριχναν σε όποιον φορούσε πράσινα…σε όλη την αποστολή δλδ…

Παναθηναικος - Αρης 81-76 σε ενα πολυ καλο ματς,το παλεψαμε οσο μπορουσαμε αλλα ενταξει,ηταν λογικο να χασουμε,ο ΠΑΟ ειναι αρκετα πιο πληρης ομαδα.
Ισως να μπορουσαμε να περιμενουμε κατι παραπανω με τον Τερι στην ομαδα,αλλα οι μαλακιες με το διαβατηριο του Μασει δεν εχουν τελειωμο…