Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Πηγα μπασκετακι σημερα. Δεν ηταν και κανα τρομερο ματς αλλα δεν ηταν και κακο. Μετρια η ομαδα θελει δουλεια ακομα αλλα την εμπιστευομαστε. Μερικες ασιστ του Σαρας ηταν ολα τα λεφτα. Πηγε να μας την κανει ο Τσαλδαρης αλλα ευτυχως στο τελος ειμασταν σχετικα σοβαροι. Αυτος ο Αγαδακος πολυ γτπ ρε παιδι μου.

Φερτε πισω τον περσινο εκφωνητη του ΟΑΚΑ ο καινουργιος ειναι χαλια.

Μπορουσε να το παρει το ματς ο Αρης σημερα, αν δεν ειχε σε τοσο κακη μερα Ραϊτ και Καστλ…

σε 2 μηνες ο παναθηναικος δεν θα πιανετε!!!

κι εγω αυτο πιστευω! Ειναι υπερπληρης απο παιχτες και εχει τον καλυτερο προπονητη στην Ευρωπη…χρειαζεται χρονο και μονο…αλλα ακομα και τωρα που δεν ειναι ακομα ετοιμος παιρνει τα παιχνιδια μεσα-εξω οποτε…:smiley:

βασικά,παίρνει τις νίκες με 10 λεπτά καλού μπάσκετ…
όταν αυξηθούν σε 30…χμ…:-k

πάντως, διαβάζοντας και τον Συρίγο σήμερα στη Sporday, δεν είμαι ο μόνος που θεωρεί τον Τεόντοσιτς ακόμα πολύ λίγο… Θέλει πάρα πολύ δουλειά το παλικάρι και ειδικά στο χειρισμό της μπάλας και στο να μην πελαγώνει με την πρώτη. Νομίζω ότι στην παρούσα φάση Καυκής και Παπαμακάριος είναι πιο χρήσιμοι…

Βασικά έχει δουλειά,αλλά από προοπτικές άλλο τίποτα…είναι και νέος,οπότε θέλει το χρόνο του…υποτίθεται ότι χτίζεται και ένα μέλλον…

το θέμα είναι, ότι όταν επιστρέψει ο Σεϊμπούτις και αν ο Γουντς πάρει κοινοτικό διαβατήριο, για μένα ίσως ο Τεόντοσιτς να είναι αυτός που θα πρέπει να μείνει εκτός Ελληνικού Πρωταθλήματος… Ο Καυκής και ο Παπαμακάριος μέχρι στιγμή δείχνουν να μπορούν να βγάλουν το ρόλο του 3ου πλέη μέηκερ…

(Πώς τα καταφέραμε με τόσα λεφτά να έχουμε πάλι πρόβλημα στον άσσο ρε γαμώτο? Ά ρε Πάργκο… Α ρε Πάργκο!!!)

Θα διαφωνίσψ για τον Καύκη…ο Τεο μάλλον μπορεί με λίγο χρόνο να βρεί τη φόρμα του…

Όσο για τον Πάργκο,και αυτός δεν ήτανε PG του τύπου που είχατε ανάγκή…μάλλον Τσάρλι Μπέλλ πρέπει να λές:D

Παντως ο Γκριρ πασαρει αρκετα καλα, 4 ασιστ εχει μ.ο. στην Ευρωλιγκα. Και ο Μπλακνεϊ μεχρι στιγμης δειχνει σταθεροτατος…

Ε,όλο και κάποιος έπρεπε να δίνει τη μπάλα:lol:

άσε που μιλάμε για φάσεις και μόνο,το να δίνεις ασίστ και μόνο δεν σημαίνει ότι γενικά δίνεις τις πάες εκεί που πρέπει…

Δεν διαφωνω, μονο που το προβλημα του Ολυμπιακου (και) φετος εστιαζεται κυριως στην περιφερειακη αμυνα και τα ριμπαουντ. Δεν βλεπω τι ακριβως σχεση μπορει να εχουν αυτα με τον “1”…

η ασίστ είναι ο ορισμός του “δίνω την μπάλα εκεί που πρέπει”

ο τεοντοσιτς ειναι ταλενταρα με απιστευτες προοπτικες,ο παπαμακαριος ειναι μεγαλος αργος μετριος και δεν κανει το κατι παραπανω!!!

τα συμπερασματα δικα σας!!

Στο καινούριο All star basket έχει συνέντευξη Νίκου Οικονόμου,που ανακοινώνει και την αποχώρησή του.
Κρίμα για τον Οικονόμου να΄χει τόση ζήλια για τον Φράγκι…Ήθελε να γυρίσει στον ΠΑΟ όταν επέστρεψε από Κίντερ λέει,αλλά δεν τον δέχτηκαν.Δυστυχώς,δεν ξεχνιέται η φάση στον 5ο τελικό ΠΑΟ-ΟΣΦΠ όταν πήρε προβάδισμα ο ΟΣΦΠ και πετάχτηκε ο Νικολάκης από τον πάγκο να πανηγυρίσει με σφιγμένη γροθιά,κι ενώ ήταν εκτός αποστολής…
Τεράστια διαφορά από τον μάγκα Ράντζα…ο οποίος είχε πει ότι ο Οικονόμου θα αγωνιστεί κάποια στιγμή στη…Δράμα…δυστυχώς εγκαταλείπει,αλλά για εκεί το πήγαινε…

ε,φυσιολογικά πράματα

Βουγιανιτς τελος απο ΠΑΟ. Απο sportfm.gr:

Στην Ντιναμό Μόσχας ο Βούγιανιτς !

Στη Ρωσία και την Ντιναμό Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλος Βούγιανιτς. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Σέρβου γκαρντ στον Παναθηναϊκό, λόγω των πολλών επιλογών, τον αναγκάζει να στραφεί σε άλλες λύσεις για την καριέρα του, με την ομάδα της αστυνομίας να είναι αυτή που επιλέγει τελικά, όπου θα έχει και πάλι συμπαίκτη τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας. «Υπήρχαν και άλλες προτάσεις. Έκρινα όμως ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη», είπε ο ίδιος.

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο εκπρόσωπος του παίκτη, για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. «Πέρασα πολύ καλά. Αγάπησα την ομάδα. Την πόλη. Πήραμε το τριπλ κράουν, που ήταν ό,τι καλύτερο. Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Ήθελα να πάω κάπου όπου θα έχω χρόνο συμμετοχής», δήλωσε ο Βούγιανιτς, βάζοντας τέλος στην παρουσία του στο «τριφύλλι». Μετά από αυτή την εξέλιξη, αδειάζει μια θέση ξένου και έτσι ο κερδισμένος της υπόθεσης είναι ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, που θα αγωνίζεται και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

μάλιστα…το καλό είναι ότι θα παίζει κι εδώ ο πολύτιμος Τομάσεβιτς…αλλά εγώ περίμενα αρκετά από τον Βούγιανιτς φέτος,βέβαια με Σπανούλη και Σάρας πλέον,δεν ήταν ό,τι ευκολότερο να χωρέσει…

Αιγαλεω - Ολυμπιακος: 106 -112

Δεν ηξερα οτι το δειχνε στην ΕΤ1 ο μαλακας κι εχασα 3 δεκαλεπτα απο το καλυτερο ματς που θυμαμαι να εχω δει ποτε στο ελληνικο πρωταθλημα!

Απο μας, Ματσε 33 ποντους με 5/9 τριποντα και 6 ασιστ, Βασιλειαδης 18 ποντους με 5/7 τριποντα και συνολικα ειχαμε 14/21 τριποντα! Το Αιγαλεω ειχε εναν απιθανο ξενο ονοματι Ιμπραημ Τζαμπερ που εβαλε 40! Ματσαρα!!

ρεσιτάλ επιθετικού μπάσκετ!!! το είδα το ματς σχεδόν όλο. Αυτός ο Τζάμπερ τρομερός, δεν τον αλλάζουμε με τον Γριρ λεώ γω?? πολύ καλός παιχτης κ παίζει κ αμυνα.

ρε σοβαρα αν δεν μαθει να παιζει ο οσφπ αμυνα θα βρει πολλα προβληματα… :wink:
τη γλιτωσε μια πριν 2 βδομαδες στη λαρισα, μια και σημερα, ε δεν νομιζω να εχει τετοια τυχη συνεχεια και ουτε φυσικα τετοια ποσοστα στα τριποντα που ειχε σημερα!

κατα τα αλλα πια εμεις μονοι πρωτοι αφου προσκυνησε και ο κολοσσος με 65-106!