κάνε ένα κόπο απλά και διάβασε το τελευταίο μου ποστ.είναι σαφές
Tο προβλημα δεν ειναι οτι ο Σαρας δεν αποδιδει. Αλλοιμονο, καλη χρονια κανει, ειδικα μετα απο ενα διαστημα προσαρμογης που περασε. Τα εξωπραγματικα χρηματα που παιρνει ομως, ειμαι σιγουρος οτι δημιουργουν αναταραχες στην ομαδα του…
Ότι και να λέμε ο Σάρας είναι παικτούρα. Απλά ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη από την εποχή του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Πραγματικά κρίμα που δεν ήρθε στον θρύλο.
Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν αυτά που ακούγονται για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟ. Καθαρά αγωνιστικά πάντως δεν πιστεύω ότι κάνει άσχημη χρονιά. Μια χαρά παίζει. Και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα δείξει την πραγματική του αξία αφού θα έχει προσαρμοστεί πλήρως.
Χμ,δύσκολο μου φένεται με τέτοιο προπονητή που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του να υσχίει αυτό.Αν και πάλι,ποτέ δεν ξέρεις.Μπορεί όμως πολύ απλά να περνάνε μια κακή περίοδο,ανθρώπινο είναι.
Άσχετο,αλλά πόσα έπερνε ο Γιασικεβίτσιους σε Pacers και Warriors?
Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι. Πάντως δεν ήταν και λίγα γιατί όταν ακουγόταν για Ολυμπιακό, οι εφημερίδες έγραφαν ότι ήταν πιθανό να μείνει στους Γουόριορς και ας μην έπαιζε δίότι και πολύ καλό συμβόλαιο είχε και η γυναίκα του ήθελε να μείνει στην Αμερική.
εγω παλι , ακουσα οτι ο σαρας τα παει μια χαρα με παικτες κ ζοτς κ αυτος που δημιουργει προβλημα ειναι ο σπανουλης !!!
τεσπα γενικα ακουγονται πολλα…ελπιζω να μην ισχυει τιποτα και απλα να ειναι μια κοιλια της υπερομαδας…
Οποιος βλεπει τον ΠΑΟ τωρα με το μαρουσι θα καταλαβει τι λεω τοσο καιρο κι ας κοροιδευουν μερικοι…
Που ειναι η αμυνα, το δυνατο στοιχειο που χαρακτηριζει τον Παο τα τελευταια χρονια ειναι η πολυ καλη αμυνα
που ειχε. Toσες μαζεμενες κακες εμφανισεις απο τον Παο δεν εχω δει αλλη φορα.:?
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ!!!
ε φιλε ελεος το καταλαβαμε πετας την σκουφια σου που εχασε η παναθα αλλα τα παμε δεν εχει ομαδα ε>>>/?/?/?για την ομαδα σου γιατι δεν λες τιποτα???ααα ναι τωρα θυμηθηκα ποια ομαδα???σε καταλαβαινω καθε φορα που βλεπεις τα 4 αστερια στην ομαδα μας ζηλευεις
μαρουσιωτης???
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (10 στα 16 τριποντα) κακος ο παναθηναικος…παρολα αυτα η ομαδα σου εφαγε 2ο απο εναν κακο παναθηναικο…χααχαχχ τα λεμε στο τελος
Την ομάδα μου τι την μπλέκεις; Εγώ στο Μαρούσι αναφέρθηκα, το οποίο υποστηρίζω από τότε που ήταν Β’ Εθνική
αρα η ομαδα σου ειναι το μαρουσι,γιατι αμα ηταν ο ολυμπιακος μαλλον θα μιλαγες για τον γαβρο…τεσπα μπραβο στην ομαδα σου
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΑΟ ΟΛΕ
ισως φετος να αρκεστουμε μονο στο νταμλ…αα για οσους δεν ξερουν ο τσαρτσαρης και ο μαικ ειναι τραυματιες πολυ σημαντικες απουσιες μιας και το προβλημα ηταν οτι η παναθ δεν μπορουσε να παιξει πικ αντ ρολ
Ρε φιλε που ειδες εσυ να πω εγω οτι ο ΠΑΟ δεν εχει ομαδα???Mη μου βαζεις λογια λοιπον… Ειπα 2-3 φορες οτι θεωρω εγω προσωπικα την φετινη ομαδα του ΠΑΟ χειροτρη απο την περσινη και πεσατε ολοι οι βαζελοι να με φατε λες και σας ειπα καμπουρηδες και αρχισατε τις ειρωνειες, τα γελακια etc.
Για την ΑΕΚ τι να πω ρε φιλε, θες να πω το αυτονοητο, οτι ειμαστε της πλακας ομαδα?
Αυτο ελειπε!!!
Με τετοια ομαδα και τετοιες εμφανισεις και κατακτησεις τα τελευταια χρονια να ξενερωνετε κιολας! :lol: :lol:
Καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι.
Το Μαρούσι έπαιξε καλά όσο είδα,και είναι φανερά 2 πράγματα:
-ότι ο ΠΑΟ είναι σε μια περίεργη κατάσταση και δεν αποδίδει όσο πρέπει
-ότι έχει μια ποιότητα που δεν νομίζω να βρίσκετε και πολύ συχνά σε ευρωπαικές ομάδες.Παίζοντας λίγο καλά ανατρέπει διαφορές που οι αντιπαλοί του παλεύουν να φτιάξουν.Όταν όμως βρίσκεται τόσο συχνά σε δύσκολη θέση,ε,μιά του κλέφτη,δυό του κλέφτη,τρείς και τον τσακώσανε.
that’s why@το ότι ο ΠΑΟ μπορεί και να μην κερδίσει κάτι δεν σου περνάει απ’ το μυαλό? καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλισμένους τους τίτλους,ούτε είναι αήτητη.Δεν λέω ότι έχει πολλές πιθανότητες να υμβεί κάτι τέτοιο αλλά πάντα παίζει και αυτό.
Επίσης,νομίζω ότι και πάλι ο ΠΑΟ παίκτες να παίξουν αντί για Μπατίστ και Τσατσαρή έχει.
@KIMI:καλά,η ΑΕΚ δεν έχει και καμιά σοβαρή ομάδα αλλά προσπάθεια γίνεται.Αν ανέβει και ο Παπανικολάου που τώρα γύρισε θα γίν ακόμη πιο αξιόμαχη.
εισαι και αδερφος μου και δεν εμαθες τιποτα απο μενα…ο παο δεν εχει παικτες αντι για μπατιστ και τσαρτσαρη…ο ζιζιτς ειμαι παιχτης της σειρας προσπαθει αλλα κατι του λειπει και ο πρκατσιν επαιζε στη ντιναμο και ειχε 6 ποντους και δυο ριμπαουντ…με μπατιστ και τσαρτσαρη η παναθα ειναι καλυτερη χωρις να δικαιολογω κανεναν για τις εμφανισεις …γενικα η ομαδα εχει προβκηματακια που θα τα αναλυσω οταν εχω χρονο
Καθε φορα που μια ομαδα με το μπατζετ του Παναθηναϊκου θα παραπονιεται για απουσιες παιχτων, θα γινεται ενας σεισμος στην Ισλανδια.
Ρε παιδια, αφου εχει δεδομενη ελειψη στο ροστερ του στην θεση 5 και μου κανει μεγαλη εντυπωση πως δεν κοιταξαν να το καλυψουν αυτο…
ο πρκατσιν ηταν λαθος κινηση αυτος ειναι πιο αργος και απο μενα ασε που κανει και χουκ που κανει ο παπαδοπουλος και νευριαζω χρονια ο παναθηναικος εχει προβλημα στη θεση 5 …η ομαδα δεν παιζει καλα και δικαιολογιες δεν υπαρχουν αλλα πιστευω οτι με μαικ και κωστα θα ανεβει
Ο Παπαδοπουλος ομως στην καλη του μερα (πλεον 3/10) τα χουκ τα 'χει παιχνιδακι στο πλεχτο και με τα δυο χερια!
Τι να πω παντως, ο μεν Ολυμπιακος τιγκα στα 5αρια (αν και οχι ακομα στο υψηλοτερο επιπεδο) και ο Παναθηναϊκος με μεγαλη ελλειψη.
ο γαυρος εχει το μεγαλυτερο πλει μεικερ του αυριανου μπασκετ οχι δεν μιλαω για τον εμμανουηλ παπαμακαριο αλλα για τον τεοντοσιτς